duitse herder
 
Duitse herder.
Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
vakantiehuis
Een geschikte bench voor een Duitse herder.
Info In winkelmandje. Geschikte reisbenches voor een Duitse Herder. Een reisbench is ideaal voor wanneer u met uw Duitse Herder op reis gaat of vaak uw Duitse Herder vervoert. De reisbenches van Autobench.be zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg en gebruiksgemak.
De Duitse Herder Over karakter, verzorging en opvoeding.
Door consequent te seleceren op kleur, haartype, staart en oordracht, ontstond uiteindelijk de Duitse Herdershond. Al in 1901 werden er politiehondenwedstrijden voor Duitse Herders gehouden en niet veel later werd hij als Rode Kruishond ingezet. In de beide wereldoorlogen hebben Duitse Herders heel wat levens gered.
Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Lieve duitse herder pups. Lieve duitse herder pups beide ouders aanwezig ze zijn gechipt ontwormt en hebben een paspoort ze mogen mee na een nieuw baasje voor interesse 0621347573. Duitse Herder pups. Mooie duitse herder pups.geboren 15-10-2018. Goede waakse ouders.
Liefde voor de Duitse herder in Etten-Leur Etten-Leur bndestem.nl. Weer. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Quote. Volledig scherm. Play. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appsto
Club van liefhebbers van Duitse herders hebben open dag op eigen terrein. Zelfs helemaal vanuit Maastricht komen herderbezitters erop af, zoals hier Petra Dijkstra met herder Dali. Hier laat ze de hond bekijken door een dierenarts. Eline Teygeler van Gedragstherapie Tinley geeft advies bij slecht gedrag.
Duitse herder Alle hondenrassen.
Round Island boa. TOP 10 LIJSTEN. De 10 grootste slangen ter wereld. De 10 zeldzaamste slangen ter wereld. De 10 gevaarlijkste reptielen ter wereld. SPINNEN EN INFORMATIE. TOP 10 LIJSTEN. VOGELS EN INFORMATIE. TOP 10 LIJSTEN. De Duitse herder Alle hondenrassen. De Duitse herder, ook Duitse scheper genoemd, komt oorspronkelijk uit Duitsland. Hij behoort tot een van de populairste hondenrassen en beste waakhonden ter wereld! Hij wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Daarom behoort hij ook tot de slimste hondenrassen ter wereld. De Duitse herder zijn lichaam is groot, gestrekt en goed gespierd. Hij heeft rechtopstaande oren, kleine ronde ogen en een lange snuit. Zijn vacht is glad en overwegend zwart met lichtbruin/beige of wolfsgrauw van kleur. De mannetjes kunnen van 60 tot 65 cm groot worden schofthoogte. De vrouwtjes zijn iets kleiner, zij kunnen van 55 tot 60 cm groot worden. De Duitse herder heeft een zacht en zeer goedaardig karakter.
Duitse Herder Gelukkige Honden.
Naast een fijne gezinshond, is hij alom bekend door zijn werk bij de douane en politie. Maar ook als hulp of reddingshond draagt hij zijn steentje bij! De Duitse Herder is enorm aanhankelijk, gehecht aan het gezin en dol op aandacht. Toch is alleen knuffelen niet genoeg. Dit intelligente ras moet zowel lichamelijk als geestelijk flink beziggehouden worden. Past de Duitse Herder bij jou? Hieronder geven we je alle details van het hondenras. Lees ook: Mechelse Herder. Inhoud van dit artikel. Achtergrond van de Duitse Herder. Karaktereigenschappen van de Duitse Herder. Verzorging en gezondheid. De Duitse Herder en beweging. Achtergrond van de Duitse Herder. De Duitse Herder de naam zegt het al vindt zijn oorsprong in Duitsland.
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Kennel van de Hogemeentocht.: Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn.
Duitse Herder Hondenrassen Puppydossier Pharmapets.
De Duitse herder vraagt om veel beweging, zeker een paar uur per dag. Naast fysieke uitdaging heeft hij ook geestelijke uitdaging nodig, anders gaat hij zich vervelen. Bovendien stimuleer je zo zijn intelligentie. Een Duitse herder vraagt om een consequente opvoeding.
Duitse Herders Club Waregem.
Velen van hen hebben al jaren ervaring met het opvoeden en trainen van dit uitzonderlijke ras. Sportievelingen komen bij ons zeker aan hun trekken. De Duitse Herder is ongetwijfeld een werkhond in hart en nieren en daarom uitermate geschikt voor de beoefening van het I nternationale G ebruikshonden P roef, opgesplitst in de 3 disciplines; speurwerk, gehoorzaamheid en pakwerk.

Contacteer ons