kruising duitse herder mechelse herder
 
Honden Veeweyde-Turnhout.
Overslaan en naar de inhoud gaan. U bent hier. Home Onze dieren Honden. ras geslacht Afbeelding leeftijd status. mix berner sennen/labrador. cane corso italiano. mix sint bernard/moscow guard dog. Teef / steriel. Meld het hier. Nieuw wachtwoord aanvragen. Copyright 2020, Veeweyde-Turnhout.
the seo company
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Mikey is samen met Nicky en nog 4 andere honden in november 2019 door de politie naar het asiel gebracht. Hij lijkt een beetje op een mini Herder. Mikey is een erg vrolijke en actieve kleine hond. Hij is mild en onderdanig.
mijnbouwschade
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
Rasgroep 3: Terriërs. Rasgroep 4: Dashonden. Rasgroep 5: Keeshonden en oertypen. Rasgroep 6: Lopende honden en zweethonden. Rasgroep 7: Staande Honden. Rasgroep 8: Retrievers en Waterhonden. Rasgroep 9: Gezelschapshonden. Rasgroep 10: Windhonden. Actief met de hond. KNPV en IPO. GG en Obedience. Agility en Flyball. Dogdance en Frisbee. Jacht en Speuren. Alle andere sporten. Vakantie met de hond. Wandelen met de hond. Voeding, verzorging en opvoeding. Verzorging en toebehoren. Gedrag en opvoeding. Herplaatsing, vermissing en opvang. Vermiste honden, help met zoeken! Asielhond van de week. Tijdelijke opvang gevraagd! Informatie en berichten van het Moderatorteam. Vragen, wensen, opmerkingen. Overige PC/internet gerelateerd. Creatief met fotobewerking. Niet noodzakelijk hondgerelateerd. Doe Dagen van de afgelopen jaren. Karakter verschil duitse of mechelse herder.
zwemvijver
Website Flynn-I-Noor.
Flynn-I-Noor Duitse en Tervuerense herders en Newfoundlanders. We hadden al een kruising Mechelse herder/keeshond Tarzan en een stamboomloze Groenendaeler Everon toen wij onze eerste teef, de Newfoundlander Lobbes v.d. Haverkamp kregen aangeboden. Wij gaven haar de naam Flynn. Niet veel later kwam de Duitse herder Noor v.
septische putten
schotse vouwoorkat schotse vouwoorkat fokker kruising duitse herder schotse collie.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden. Kruising duitse herder mechelse herder. Prachtige puppies te koop Kruising duitse herder mechelse herder Vader mooie duitse herder Moeder mechelse herder uit werk-sportlijn Nest bestaat uit 10 pups er zijn nog 5 reutjes beschikbaar Beide ouders vrij van erfelijke ziektes en ouders beide aanwezig Pu. Vind kruising in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
apotheek van wacht beringen
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder.
dringend geld nodig
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël 9. Golden retriever 8. Jack russell terriër 8. Yorkshire terriër 8. Chow chow 7. Border collie 6. Duitse herder 6. Shih tzu 6. Engelse bulldog 5. Amerikaanse stafford 4. Basset hound 4. Berner sennen 4. Mechelse herder 3.
buddha to buddha ring
Working Dog Kennel From Marrax Place.
Mijn eerste hond kreeg ik op mijn 13e verjaardag. Dit was een raszuivere Duitse Herder waarmee ik enkele jaren getraind heb bij de VDH en daar behaalde ik ook mijn eerste diploma's' mee. Op mijn 16e heb ik de overstap gemaakt naar het politieprogramma van de KNPV. Hier was ik al snel geïnteresseerd in de Mechelse Herder en na enkele kruising Mechelaars heb ik de overstap gemaakt naar de raszuivere Mechelse Herders.
skeeler
amaaiamaai.be.
vacature dakwerker
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Ik zal ook even een plaatje zoeken over de duitse herder die ik super mooi vindt.: Dus het hoeft ook niet perse een langharige te worden.; Dit vind ik echt zielig.: Moet je kijken hoe laag hun achterkant is! Ik sta ook voor alles open dus een kruising vindt ik ook helemaal prima.
verlovingsring

Contacteer ons