duitse herder kopen
 
Oudduitse Herder Hondencentrum.
De West-Duitse lijn is de kynologische lijn, de zogenaamde showlijn. Een Oudduitse Herder opvoeden. De Oudduitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen. Hij is trouw en vertoont geen neiging tot weglopen. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Oudduitse Herder?
Dreamworks Witte en Duitse Herder erkend fokker Belgiƫ.
Dreamworks, Witte Herder, Berger Blanc Suisse, Canadese Herder, Duitse Herder, Hond, puppy, Puppie, kopen, te koop, kweker, kweeker, fokker, erkend, fci, ukc, akc, ckc kennelclubsint, hubertus, raad van beheer, Crystal Moon, More than Words, White Dreamteam, Vom Sutumer Grund, White Ice Wolves, White Wolves, Witte Wolf, Witte Hond, Of the heart of lothian, Misty's' Friends, Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Benelux, Kampioen, champion, show, youth, international, gezond, gezondheid, dna, mdr1, dm, degeneratieve myelopathie, reu, teef, White swiss Shepherd, von der nordhelle, SureFire, Of Reckhem's' Castle, Witte Duivels Domein, Diamond, zwanger, drachtig, pregnant, geboorte, video, foto, fotografie, fotograaf, Rosalinde Rose van Vlerckensteyn, Nice of you to come Bye Polly McShane, DW's' Fairies Wear Boots, SureFire Special Forces Silverstar, Hutch desLoups de Varnagile, Anna-Angie Aita Elsa vom Haus Calanda, P'Presley, Vik, Presley Singin in the rain, Apache White Warrior at vonthurlow, Ballynabola Takoda, Gardiens du pacte, Ghost, Bandit the White Star, Zucchero Meldolesi, Dreamworks buster McGeah.
Duitse Herder pups te koop, Duitse Herder pup kopen.
Over de Duitse Herder. Duitse Herder pups te koop. De Duitse Herder is een echte werkhond die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het is een uitstekende politiehond, speurhond, blindengeleidehond en waakhond, maar ook als familiehond is dit ras zeker geschikt.
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Waarvoor koop je de hond? Heb je speciale wensen? Wat wil je met de hond bereiken? Is het een hond voor bij huis, wil je er voor de lol mee africhten of zelfs meer bereiken of wil je er clubmatches of tentoonstellingen mee draaien? Of lijkt behendigheid agility je leuk om te doen? De meeste mensen hebben bij het ras Duitse Herdershond een bepaald type voor ogen. Veelal gaat de voorkeur uit naar de zwartbruine of zwartgele Duitse Herder, zoals je die vaak om je heen ziet en zoals mensen die in hun jeugd of in het heden hebben mogen aanschouwen in films als Rin-Tin-Tin" en Commissaris" Rex. Als je met een anders gekleurde Duitse Herdershond over straat loopt, dan vraagt men al gauw: Is" dat een Groenendaeler, als het om een zwarte hond gaat, of Is" dat niet een Hollandse Herdershond, als het om een wolfsgrauwe hond gaat, en ga zo maar door.
Duitse Herders van Ingjo Goede fokker van DH?
Gewoon als huishond heeft U hier misschien helemaal geen problemen mee en ziet U misschien het nut er zelfs niet van in of er wel een stamboom bij moet of niet, maar bedenk, dat als U bij een erkende fokker een hond kunt aanschaffen zonder een stamboom, dat de teef dus te veel nesten krijgt en dat de gezondheid van de hond hier niet meer voorop staat! Die hond wordt dus echt al een fokteef" gebruikt en als je daar een pup koopt, houd je de broodfok in stand! Wij zijn aangesloten bij.; de Rasvereniging van de Duitse Herder, de VDH. Duitse Herder club Nederland. de Stichting gezonde Duitse Herder www.gezondeduitseherder.nl. Wij laten onze honden testen op Degeneratieve Myelopathie en Hypofysaire dwerggroei, twee erfelijke aandoeningen welke door de meeste fokkers nog niet worden onderkend en w ij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer. De gezondheid van onze honden zal altijd voorop staan, sommigen teefjes krijgen maar 2 nestjes en sommige 4 nestjes, dat ligt aan de conditie van het teefje, de pups worden geboren in de woonkamer en worden gesocialiseerd met anderen honden, mensen, kinderen, kippen, paarden, auto en alle mogelijke geluiden.
Duitse herder kopen.
Voor zijn hond is iedere man een Napoleon; vandaar dat honden altijd zo populair zijn geweest. Duitse Herder Kennels. Duitse Herder gezocht? Kies hier onderaan de pagina een hobbyfokker voor dit specifieke hondenras in uw regio! Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst?
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere Hondenfokker Bavikhove Puppy's' te koop.
de kleur wit is bij de Duitse Herdershond niet erkend, maar in Canada en de Verenigde Staten werd een witte Duitse Herdershond gefokt: de Amerikaans Canadese Witte Herder, kortweg de Witte Herder. Deze begint nu ook in Europa aanhangers te krijgen. De lichaamsbouw en schofthoogte is dezelfde als bij de Duitse Herdershond, hoewel de hoeking in de achterbenen niet zo extreem is. Het is een intelligente, rustige, opgewekte gezelschapshond met een bijzondere uitstraling.
Duitse Herder pups te koop.
Duitse Herder pups te koop. Het grootste online aanbod Duitse Herder pups te koop! duitse herder duitse herdershond scheeper puppy puppies te koop pups te koop te koop pups puppies kopen pup fokker fokkerij prijs kennel. gratis af te halen.
Oud Duitse Herder honden van Of Shinji's' Star.
Dagboek Of Shinjis Star pups week 8. Dagboek Of Shinjis Star pups week 9. Zoeken naar: Zoeken. Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star. Wie zijn wij? Onderstaand de meest recente updates. 20-12-2020: En alweer een etappe van het Pieterpad gelopen! Nu mocht Sirrush alleen met haar zoon Uli en zijn baasje Erik op pad om etappe 6 te lopen, van Schoonloo naar Sleen.
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken. Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel. We helpen je graag met het grootbrengen van je viervoeter.

Contacteer ons