herder kennel
 
Hollandse Herder kennel met Strepen.
Eerst eens wat over onszelf: vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een Hollandse herder leerde kennen, was ik verliefd. Zocht alles over dit ras bij elkaar en droomde van een eigen Hollander. Mijn vriend Johan was ook wel weg van de simpele stoere uitstraling van dit ras, en dus kwam er zodra we ons eerste huis kochten een Hollander. Dit was onze Cobber-Dingo vd s-Gravenschans Dingo. Een hele fijne hond, waarmee ik de eerste jaren zoekhond menselijke geur tbv inzet trainde. Hij was behoorlijk eigenwijs, en vroeg veel van mij als groene geleider. Dit maakte het trainen elke keer weer interessant en uitdagend, zowel voor Dingo als voor mij. We haalden ons VZH en UV examen en deden mee aan verschillende inzet trainingen met het Duitse rode kruis en Belgische reddingshonden teams.
Home.
Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden. Het temperament, de werkwilligheid, en het voorkomen van de Belgische herder in het speciaal de Mechelaar bracht me onmiddellijk van mijn stuk. In 2005 kocht ik mijn eerste Mechelaar teef aan die mee aan de oorsprong van mijn kennel lag, die ik in 2006 startte onder de naam van de Vaardekenshoeve. Vandaag de dag kies ik ervoor om dit ras te fokken, te trainen en te showen. Mijn keuze om te fokken voor show en werk was niet gemaakt in één dag. Naar mijn mening is een Belgische herdershond in de eerste plaats een temperamentvolle gebruikshond, een hond die zijn gezin in alle gevallen verdedigt, maar het is ook een hond die mooi en typisch is. Door zowel show als werk te combineren, probeer ik een zo compleet mogelijke Mechelaar naar het traditionele type te fokken. Stijn Van Hamme Eigenaar van de Kennel van de Vaardekenshoeve. Van de Vaardekenshoeve fokt op kwaliteit en niet op kwantiteit! Ondertussen is de kennelnaam in verschillende landen terug te vinden waaronder België, Canada, Curaçoa, Finland, Duitsland, Nederland, Italië, Verenigde Staten, Zweden, Noorwegen, Denemarken. Als pakwerker werk ik met veel verschillende rassen.
Top Duitse Herder Kennel Kennel Van Corsalabroek Home Pagina.
April en Mei. Schelde Trofee 2004. Rijkevorsel 28 mei 2000. 3de Scheldetrofee 10 september 1999 Antwerpen. Paastrofee KG Stelen 05 april 1999. Jonie Paastrofee Antwerpen-Oost 20 april 1987. 1986 en 1987. This site is Copyright Van Corsalabroek 2009 2013, All Rights Reserved.
Oudduitse Herder kennel van menn merieje.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
van den Balkendreef Home.
Wij zijn Hilde Lamers en Tony Jaeken, de trotse eigenaars van hobby kennel van den Balkendreef officieel toegekend door het FCI op 26/11/2009. Onze kennel is gelegen in het rustige dorpje Kaulille te midden van velden en weilanden. Sinds 2006 zijn wij aangesloten bij VVDH vereniging voor duitse herdershonden kringgroep 06 Neerpelt.
TransIP Reserved domain. Bezet!
Direct aan de slag met je domein? Getting started with your domain. Hoe begin ik een eigen website of blog? How do I start a website or blog? Hoe kan ik e-mail versturen vanaf mijn eigen domeinnaam? I want to start sending and receiving email with my own domain. Hoe stuur ik mijn domeinnaam door? How do I forward my domain name? Hoe kan ik een domeinnaam van een andere eigenaar overkopen? How can I obtain a domain from another owner? TransIP is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van Nederland.
the Red Dragon Tervuerense Herders.
Pups van Piper. Tes bij haar nieuwe baasje riempje is wat groot maar ze doet het super. Naar de Clubmatch NVBH met Qira 1U openklassen. Pups van Kiran en Piper the Red Dragon zijn geboren 2 Sept 2020 1 reutje en 5 teefjes. Moeder en de pups maken het goed.
Tervurense Herders van de Pillendijk.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Hij verdient zijn pluimen als waakhond, verdedigingshond, drugshond, sporthond, speurhond, lawinehond enz. De Mechelaar is ht voorbeeld van de moderne werkhond. Mits voldoende beweging en training is de Mechelse herder ook geschikt als huishond. Door zijn temperament heeft hij het wel nodig dat zijn baas veel met hem bezig is en hem de nodige aandacht schenkt. Dankzij een consequente opvoeding leert hij al snel zijn plaats in het gezin kennen. Als deze hond goed opgevoed is, dan is zijn baas z'n' afgod. Hij blijft kort bij de baas en dicht bij huis. Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding. Laat echter nooit kinderen achter bij eender welke hond van welk ras ook. Het is een geweldige sporthond. In de eerste plaats omdat hij onvermoeibaar en erg wendbaar is. Maar ook omdat hij wil leren en wil gehoorzamen. Deze hond staat steeds klaar, is trouw en wil niets liever dan samenwerken met zijn baas. De ideale waakhond.

Contacteer ons