herder kennel
 
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
speelautomaat
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding.
hergroepering kredieten
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
A A A. Oudduitse herder kennel De Caterstede. De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups.
Child
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
loodgieter limburg
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Welkom bij Oudduitse herder kennel Van" Chika's' Erf." Als de natuur het wil verwachten wij in februari pups van Candy x Uran klik hier voor meer info. Mijn naam is Hanneke Kapteijns en ben getrouwd met Wim, wij hebben 2 zonen, Daan en Mart.
lening berekening
Mechelse Herders, Kennel Van den Grotenhout.
Tervurense Herders van de Pillendijk.
Home Oudduitse herder kennel Van' de Gitsberg.
Welkom bij oudduitse herder kennel Van de Gitsberg. Door het overlijden van Gilbert Caen, de bezieler van deze kennel, zijn de activiteiten van de kennel stopgezet. De kennel Van de Gitsberg is genaamd naar de plaats waar de kennel gevestigd is nl.
Fan Sjonah-Mae Zwitserse Witte Herder Kennel.
Zwitserse Witte Herder Kennel. AAN DEZE NIEUWE WEBSITE WORDT NOG GEWERKT NEW WEBSITE UNDER CONSTRUCTION. Sinds 2013 fokken wij Zwitserse Witte Herders van de langstockhaar variant. Wij zijn erkend en aangesloten fokker met kennelregistratie RvB en lid van rasverenigingen ZWHVN RZWH.
Hollandse Herder kennel met Strepen.
Welkom op onze website. Hollandse herder, Hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Eerst eens wat over onszelf: vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een Hollandse herder leerde kennen, was ik verliefd. Zocht alles over dit ras bij elkaar en droomde van een eigen Hollander.

Contacteer ons