hollandse herder kennel
 
Hollandse Herder Fokkers Buitenland NHC.
De Hollandse Herder. DNA Kit bestellen. Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Hollandse Herder Fokkers. Hollandse Herder Homepages. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Links diverse sites en fora. Nederlandse Herdershonden Club. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Hüter des Nordens. von den Weinbergswölfen.
pizzakraam
Home.
Verder hebben we nog Pebbles, zij is gepensioneerd als fokteef. Meer informatie vind u onder de knop teven. Telefoonnummer Dick Telefoonnummer Selena Vind ons nu E-mail ons. Van Leeuwen Hollandse Herders. 8483 KT Scherpenzeel Fr. copyright: van Leeuwen Hollandse Herders, 2016.
seiko astron solar gps
Hollandse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Hollandse Herder kennels in Nederland. De Oude Wereld 108 2408 TM Alphen aan den Rijn. Kennel voor Langharige Hollandse Herders. Hondenfokker Meer info. Kennel van de Berkeloever.nl. Borculoseweg 22 7151 MR Eibergen.
schoonmaakbedrijven antwerpen
Hollandse Herder Fokkers NHC.
Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Hollandse Herder Fokkers. Hollandse Herder Homepages. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Links diverse sites en fora. Nederlandse Herdershonden Club. Hollandse Herder Fokkers. Klik op de naam om de site van de fokker te bezoeken.
persoonlijke lening
Hollandse herders: Van den Oesterput.
traplift smalle trap

Welkom op onze website over de Hollandse Herder! Wij zijn Elke Gilles, wij wonen met onze roedel honden in het mooie Schoten. Wij zijn uitgekomen bij dit fantastisch ras toen we opzoek waren naar een hond voor Gilles. We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de Hollander uit. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! We doen met onze honden aan IPO. Op de site vindt u heel wat informatie over het ras en onze Hollanders. Hopelijk geniet u ervan! Wij hopen door onze weloverwogen combinaties een bijdrage te kunnen leveren aan het instandhouden van dit zeldzame fantastische ras. Als u nog vragen/opmerkingen heeft, stel deze gerust! Onze kennel is ook te volgen op Facebook Casa dAgostini Facebook pagina.
Hollandse Herder kennel met Strepen.
Welkom op onze website. Hollandse herder, Hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Eerst eens wat over onszelf: vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een Hollandse herder leerde kennen, was ik verliefd. Zocht alles over dit ras bij elkaar en droomde van een eigen Hollander.
Belgische Rasvereniging Hollandse Herders Home.
Hollandse Herder korthaar Kennel van t Stolpererf Hollandse Herder Kennel korthaar.
Wetenswaardigheden over showen. Fietsen met uw Hollandse Herder. Hollandse Herder Kennel Van t Stolpererf. Geplaatst op 21 oktober 2012 door kennel van t Stolpererf Een reactie plaatsen. Ons doel is het fokken van gezonde raszuivere Hollandse Herders honden met een fijn karakter.
Le Dobry Hollanders.
Welkom bij de Le Dobry Hollanders website. Wij zijn een zeer ervaren, kleinschalige kennel. Onze doelstelling is het fokken van een gezonde, sociale, temperamentvolle, werklustige, stabiele en atletische korthaar Hollandse Herder, die voldoet aan de eisen van de rasvereniging. Een complete hond die geschikt is om in diverse takken van hondensport goed te functioneren.

Contacteer ons