hollandse herder kennel
 
Hollandse Herder korthaar Kennel van t Stolpererf Hollandse Herder Kennel korthaar.
Wetenswaardigheden over showen. Fietsen met uw Hollandse Herder. Hollandse Herder Kennel Van t Stolpererf. Geplaatst op 21 oktober 2012 door kennel van t Stolpererf Een reactie plaatsen. Ons doel is het fokken van gezonde raszuivere Hollandse Herders honden met een fijn karakter.
Bank
Hollandse Herder Hollandse Herder.
Bij bepaalde lijnen zie je dat er in het verleden ingekruist is met een Mechelse herder om de hollander wat pittiger van karakter te krijgen. Hoe de hond gaat worden hangt van twee hoofdlijnen af; de vererving hoe zijn de ouders van de puppen?
boxspring
Belgische Rasvereniging Hollandse Herders Home.
WEBSITE VAN BELGEN VOOR HOLLANDERS. TEAM BELGIUM WC WDSF 2018 NETHERLANDS. IPO 3: Reynvoet Davy Holland Orkan van Le Dobry. IPO R: Tania Verhulst Casa dAgostini Nihonkai Maze. Alistair Louvrier Lecter de La Dynastie des Sages. Agility: Vanessa Blancquert Madness von der Herdergang.
simulatie lening
Le Dobry Hollanders.
Welkom bij de Le Dobry Hollanders website. Wij zijn een zeer ervaren, kleinschalige kennel. Onze doelstelling is het fokken van een gezonde, sociale, temperamentvolle, werklustige, stabiele en atletische korthaar Hollandse Herder, die voldoet aan de eisen van de rasvereniging. Een complete hond die geschikt is om in diverse takken van hondensport goed te functioneren.
Hollandse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Zoek een adres bij jou in de buurt. Hollandse Herder kennels in Nederland. De Oude Wereld 108 2408 TM Alphen aan den Rijn. Kennel voor Langharige Hollandse Herders. Hondenfokker Meer info. Kennel van de Berkeloever.nl. Borculoseweg 22 7151 MR Eibergen.

Welkom op onze website over de Hollandse Herder! Wij zijn Elke Gilles, wij wonen met onze roedel honden in het mooie Schoten. Wij zijn uitgekomen bij dit fantastisch ras toen we opzoek waren naar een hond voor Gilles. We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de Hollander uit. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! We doen met onze honden aan IPO. Op de site vindt u heel wat informatie over het ras en onze Hollanders. Hopelijk geniet u ervan! Wij hopen door onze weloverwogen combinaties een bijdrage te kunnen leveren aan het instandhouden van dit zeldzame fantastische ras. Als u nog vragen/opmerkingen heeft, stel deze gerust! Onze kennel is ook te volgen op Facebook Casa dAgostini Facebook pagina.
Hollandse Herder Fokkers NHC.
Cup bokaal competitie. Raad van Beheer Informatie. Hollandse Herder Fokkers. Hollandse Herder Homepages. Hollandse Herder Fokkers Buitenland. Links diverse sites en fora. Nederlandse Herdershonden Club. Hollandse Herder Fokkers. Klik op de naam om de site van de fokker te bezoeken.
Hollandse herders: Van den Oesterput.
Actueel NHC.
Eindrapport GezondheidsenquĂȘte 2015 Hollandse Herder. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 25 november 2017 heeft Drs. Sylvia Keijser van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht het eindrapport aangeboden aan Nellie Nugteren, de voorzitter van de NHC. Lees hier verder Eindrapport Gezondheidsenquete/.
Hollandse Herder kennel met Strepen.
Welkom op onze website. Hollandse herder, Hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Eerst eens wat over onszelf: vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een Hollandse herder leerde kennen, was ik verliefd. Zocht alles over dit ras bij elkaar en droomde van een eigen Hollander.

Contacteer ons