hollandse herder kennel
 
Hoeden met Hollandse herders Schapenhoeden.jouwweb.nl.
Een zeer goede reddingshond, IPO-hond of speurhond zal als hij de genetische aanleg mist, geen goede hoeder zijn. Het feit dat Schäfermeister Karl Füller, een in Duitsland erkende grootheid op het gebied van hoeden 10 maal Duits kampioen met steeds verschillende honden en fokker van Duitse herdershonden kennel vom" Kirschental" zegt, dat hij niet begrijpt dat de schaapherders in Nederland Border Collies gebruiken, terwijl wij met de Hollandse Herders zulke genetisch goed aangelegde honden hebben, is dat een zeer groot compliment voor ons ras. Uniek is dat Marijke Bree 2 keer 10 dagen zonder haar hond en 1 keer 3 dagen met haar Hollandse Herder Carlijn mee mocht lopen en ervaring heeft mogen op doen bij Schafermeister Karl Fuller.
Kennel Mechelse Herder Tipaw.
De naam van zijn kennel Les Cerbères du Mohery heeft een speciale betekenis. De Mohery is de naam van een beek die achter zijn huis loopt. Cerbère verwijst naar Cerberus of Kerberos, een driekoppige hond uit de Griekse mythologie. Pierre-Yves wilde oorspronkelijk fokken met drie rassen: de Berner Sennenhond, de Mechelaar en de Jack Russell. Het was pas toen hij begon te fokken met de Mechelaar dat hij hopeloos verliefd werd op het ras. Al snel kon hij zich niet meer voorstellen dat hij nog met een ander ras zou fokken. Als kind was hij trouwens al opgegroeid met een Mechelse Herder.
Bikseland Welkom bij de Ruwharige Hollandse Herder Kennel v.'t' Bikseland.
De Hollandse Herder. Goniodysplasie bij Ruwharen. Kennel vd Zilverstroom. Nederlandse Herdershonden Club. Raad van Beheer. Ruwhaar Fan Dag. Welkom op onze website v't' Bikseland. Onze Jurre heeft op 14 januari 2018, op de Hond" van het jaar show 2017, tijdens de verkiezing.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Even voorstellen.
H ij was gehoorzaam en lief, maar kon niet met andere honden overweg. N a een zware tijd ben ik R uurd, mijn huidige partner tegengekomen en hebben we samen een oude boerderij uit 1860 gekocht in K ootstertille, waar ik met 3 van mijn dochters ben gaan wonen. M ijn oudste woonde inmiddels al op zichzelf. N atuurlijk moest er ook een paard komen, een mooie F riese S termerrie, waar ik nu mee fok. M ijn herder N omad vond het geweldig al die ruimte. H ij was altijd mee het weiland in. H et was een trouwe vriend tot het eind. N omad werd net geen 15 jaar oud. O mdat mijn liefde uitgaat naar de D uitse H erder waar ik in mijn jeugd al een goeie ervaring mee had ondervonden, hebben we twee D uitse H erderpups in huis gehaald. T wee zusjes J utta en J essie vom H ouse G ermanithos, die nu inmiddels 3 jaar oud zijn. B egin mei 2011 zijn we naar L adenthin bij de poolse grens gereden om een oudduitse herder te bekijken die te koop aangeboden stond bij kennel T ier E ldorado.
Nederlands Kampioen kennelvandeberkeloever Hollandse Herder Langhaar.
Brecht is een dochter van Nichtje Nadjenna van het Eigen Land van fokker Rob Cordes. Fokker van Brecht is Marijke de Greef van Kennel van de Rozeborgh uit Ede. Flip zou met ons mee gaan om het nest te bezoeken, maar overleed plotseling.
Pyttersen's' Nederlandse Almanak 2013 Google Boeken.
Veelvoorkomende woorden en zinsdelen. aangesloten activiteiten advies adviseren Algemeen Amersfoort Utr Amsterdam NH bedrijven begeleiding behandeling Behartigen beheer behoeve behoud belangen belangenbehartiging Bestuur Bestuurdhr: betrekking Bevorderen bieden bijdrage bijzonder binnen brengen Centrum Club collectie contacten diensten dieren Directie doel Doelstelling erfgoed ervaring Federatie Fonds gebied gebruik gehandicapten geschiedenis geven gezondheid gezondheidszorg goede groepen Groningen Haag ZH historische houden hulp info informatie instellingen Instituut internationale kennis kinderen kwaliteit land Landelijke leden leven maatschappelijke maken medische mensen middel mogelijk Museum nationale Nederlandse Vereniging netwerk nieuwe onafhankelijke ondernemingen ondersteunen onderwijs onderzoek ontwikkeling openbare Openingstijden opleiding Orgaan organisatie organiseren oude ouders patiënten personen Platform Postbus prof.dr professionele Raad Rotterdam ZH ruim samenwerking secr secretaris sector sociale stand Stichting Stichting telt stimuleren terrein toepassing totaal uitvoeren Universiteit Utrecht Utr verbeteren Vereniging telt verstrekken verzorgen voorlichting werken werkzaam weten wetenschappelijk onderzoek ziekte zoals zorg zowel. Pyttersen's' Nederlandse Almanak 2013. Pyttersen s Nederlandse Almanak. Bohn Stafleu van Loghum, 2012.
Vind hollandse herder op Marktplaats.nl.
Prachtige gezonde hollandse herder x rottweiler puppys., Hallo ik ben een hollandse herder en moeder geworden van deze mooie puppys, ze zijn geboren op 22-02-2019 het zijn 8 hollandse herders x rottweiler het zijn 6 reutjes en 2 teefjes1, teefje krijgt al een gouden mandjeik, zorg er zelf samen met mijn baasjes voor dat ze binnens huis warm en goed verzorgt.
Vereniging Voor de Hollandse Herder.
Vereniging voor de Hollandse Herder VVHH. Hartelijk welkom bij de VVHH, de rasvereniging voor de Hollandse Herder. Wij behartigen de belangen van Hollandse Herders, in het bijzonder de Kortharige variëteit. Wij doen dit door het stimuleren van de liefhebberij voor de Hollandse Herder, met name door het fokken van gezonde en sociale honden.
Kennel van Stavast Hollandse Herders korthaar.
Welkom op de site van de Kennel van Stavast. De kennel bestaat al sinds 25 februari 1960. Ons doel is het fokken van gezonde rastypische kortharige Hollandse Herders. Op deze site vindt u informatie over de kennel, nesten en nog veel meer.
Hollandse Herder uit huize marik De website van hollandseherderuithuizemarik!
WIJ HEBBEN OP EEN WEDSTRIJD GEHOORZAAMHEIDEEN HOLLANDSE HERDER GEZIEN EN ONS HARTJE WAS DADELIJK VERKOCHT AAN DIT MOOIE RAS. ZO ZIJN WIJ OP ZOEK GEGAAN NAAR EEN HOLLANDSE HERDER EN HEBBEN DAN UITEINDELIJK EEN PUP MEEGEBRACHT EN ZO IS HET AVONTUUR BEGONNEN.

Contacteer ons