kennel van de witte herder
 
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
hoeveel kan ik lenen
Info Witte Herder www.dutchhighlands.be.
Seewiese, geboren in 1913, was de eerste Witte Duitse Herder die in het SV-fokboek werd ingeschreven. In 1912 importeerde Ann Tracey uit New-York vanuit een van de belangrijkste kennels een Duitse herder. Onmiddellijk doken er witte pups op in haar kennel.In 1917 registreede de Amerikaanse kennel club de eerste witte pups uit Tracey's' kennel.
goedkope reizen naar tenerife
Kennel www.dutchhighlands.be.
Bij ons thuis betekent Kennel niet dat we hokken of kennels hebben want die hebben we niet. Onze honden en hondjes leven samen met ons in huis en zo'n' leven willen we voor de pups die we fokken ook. We zijn hobbyfokker en fokken naar beste eer en geweten met grote zorg voor onze teefjes en pupjes en volgens het fokreglement van de Rasvereniging Zwitserse Witte Herder Nederland.
leningen
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 14 JULI 2018. 10 JULI 2018. Best Kept Secret de la Azzurra.
smeedijzeren deuren
Kennel van de Witte Herder.
Onze grote hobby is het houden en fokken van Zwitserse witte herders. De Witte Herders zijn al vanaf 30 april 1993 in ons bezit. In 1996 zijn wij in het bezit gekomen van Docha v/h Maalschap, een Witte Duitse Herder.
schoonmaakbedrijven
Even voorstellen.
Na wat opzoekwerk had ik al begrepen dat de Witte Herder met zijn eigenschappen perfect in mijn roedeltje kon passen. In 2007 werd ik dus trotse eigenaar van Gabbana, een Witte Herder teefje. In die tijd nam ik ook de beslissing om deeltijds te gaan werken, zodanig dat ik voldoende tijd had voor mijn honden en fijn met hun kon samen zijn.
Voorstellen www.jumanawhitecastle.be.
Welkom op onze website. Ik ben Nadia de trotse bezitster van onze kennel Zwitserse Witte Herders die de naam draagt van onze oprichtster. Jumana of Reckhem's' Castle. Jumana's' White Castle. Oprichtster van onze kennel: APPA van 8 j ondertussen geniet ze bij ons van haar pensioen, LIMI 6 j dochter van Appa haar eerste nestje en MARA 5 j dochter van Appa haar tweede nestje.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels.

Contacteer ons