kennel van de witte herder
 
Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends in Noordwijkerhout Veeteelt Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Eigenaar van dit bedrijf? Claim gratis uw vermelding. Kaartweergave Zwitserse Witte Herder Kennel Noordwijkerhout. Geef als eerste een beoordeling aan Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' FriendsNoordwijkerhout. Gerelateerde bedrijven Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends Noordwijkerhout. Veehouderij Salman Zn. Imkerij De Drie Bijen.
Zwitserse Witte Herder Kennel in Noordwijkerhout De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Kennels in Noordwijkerhout. Zwitserse Witte Herder Kennel. Eigenaar van dit bedrijf. Zwitserse Witte Herder Kennel in Noordwijkerhout. Schoolstraat 13, 2211EA, Noordwijkerhout. Zwitserse Witte Herder Kennel. 0252-374967 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.
Home van de Witte Klaver.
Beauties onze gefokte witjes. van de Witte Klaver. Onze kennel is aangesloten en houdt zich aan de regels van de Raad van Beheer, de Kennelclub in Nederland en de Internationale Kynologische Federatie FCI. We verwachten kerst pupjes. 6 december 2016.
Zwitserse witte herder Char-Merel" werpt 10 puppies.
De Zwitserse witte herder is een ras welke nog maar pril erkend is door de raad van beheer. 2003 Medio 2013 zijn wij reeds 25 jaar met dit ras verweven, het heeft ons hart gestolen. Zo zijn we dit keer voor een dekking naar Berlijn gereden. Nu denk je wellicht waarom zo ver weg, dit om de genenpool zo breed mogelijk te houden en juist die honden te gebruiken welke nog niet gebruikt zijn in de fok. Zo krijgen deze pups een stamboom welke voor Nederland uniek is.
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Boheemse herder Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Miniature American Shepherd Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Voorstellen.
xml version1.0" encodingutf-8? bij Zwitserse Witte Herder Kennel. Valley of Dawn. Ik ben Carolien Kramer, en samen met mijn gezin en witjes woonachtig in het buitengebied van het mooie Holten nabij Deventer. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de huisdierenbranche, dus eigenlijk kun je wel stellen dat dieren een hoofdrol spelen in mijn leven.
Puppyplaats.nl Zwitserse Witte Herdershond pups aangeboden.
We hebben een paar weken geleden een nestje pups gekregen. 28 november 2017. Zwiterse Witte Herder pups met stamboom opgevoed in huiselijke sf. Hallo ik ben Ilse de Veer Ik ben de eigenaar van Zwitserse Witte Herder kennel Thefeathersheperds. Ik doe dit samen met mijn zus.
Introductie NL.
De roedel bestond daarna uit: Jevlin Zwitserse Witte Herder Jairha en Juïque Duitse Herder. In de loop van 2018 kwam het steeds vaker voor dat Juïque ging logeren bij Isis Wegman en haar gezin. Langzamerhand ging ze fungeren als gastgezin. Aangezien Jevlin en Juïque bijna even oud zijn, was ik er voor beide dames aan toe om een pup aan te houden uit een nestje van ieder van hen en zo kwam het dat Jincke dochter van Jevlin aangehouden werd uit het tweede nestje van Jevlin en Jazmae dochter van Juïque werd aangehouden uit het eerste nestje van Juïque. De roedel thuis bestaat nu uit Jevlin en Jincke Zwitserse Witte Herders Jairha en Jazmae OudDuitse Herders. Als ik zelf een nieuw hondje heb, probeer ik er in het eerste jaar de basis in te proppen. Na verloop van tijd kom ik er achter waar de kwaliteit en het plezier van de hond ligt. Elke hond heeft zo haar eigen specialiteit: met Jairha ben ik fanatiek geweest in de behendigheid, met Jevlin wordt gespeurd en vooral erg veel gezwommen en Juïque is mijn showtopper. Wat kunt u van ons verwachten? De pups groeien op in huis.
White kind of wonder.
witjeswereld zwitserse witte herder De website van witjeswereld!
witjes van weleer. witjeswereld zwitserse witte herder. Welkom bij mijn kennel of Viva Flora's' Happiness van het prachtige ras de Zwitserse Witte Herder. De kennel is vernoemd naar mijn eerste witje Flora. Zo af en toe heb ik een nestje met pups.

Contacteer ons