kennel van de witte herder
 
Hondenvrienden.be Fokker zwitserse witte herder Oud-Turnhout.
Deze kennel is wel vlak in de buurt. En de honden lijken mij wel oke. Maar ik beslis liefst niet te vlug.: Geslacht: There's' no love like animal-love. Re: Fokker zwitserse witte herder Oud-Turnhout. Reactie 8 Gepost op: november 05, 2014, 180650.: Eerste indruk van de website lijkt me zeker een fokker waar ik in de veronderstelling dat ik zwh zou willen zou overwegen te kopen.
lenen
Dreamworks Zwitserse Witte Herder puppy's' middot; FCI erkend fokker.
Zwitserse Witte Herder, Witte Herder, Canadese Herder, Berger Blanc Suisse, fokker, kweeker, puppy, puppies. hond kopen, te koop, verwacht, nest, dekreu, studdog, for sale, stamboom, gezondheid, breeder, zuchter, FCI, Hobby, kennel, sint hubertus, raad van beheer, rasvereniging, kennelclub pedigree, show, champion, grand winner, kampioen, DDR, IPO. SChutzhund, German Shepherd, Duitse Herder, Oudduitse Herder, Altdeutscher Shaferhund, Weiss. Klik hier om op de wachtlijst te komen.
IKEA
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.
bmi berekenen
Man voelt zich bedrogen door hondenkennel Diest Het Nieuwsblad.
Hij heeft de stamboom een jaar na de aankoop nog steeds niet ontvangen. Wij ook nog niet, door administratieve rompslomp, klinkt het in de kennel. Paul Naudts uit Drongen is al een jaar de fiere baas van Bandit Junior, een Zwitserse Witte Herdershond.
Kennel van de Witte Herder.
Onze grote hobby is het houden en fokken van Zwitserse witte herders. De Witte Herders zijn al vanaf 30 april 1993 in ons bezit. In 1996 zijn wij in het bezit gekomen van Docha v/h Maalschap, een Witte Duitse Herder.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Voorstellen www.jumanawhitecastle.be.
In de tussen jaren was ik bij kennissen een Witte Herder tegen gekomen en mijn hart was verloren voor dit ras en vanaf die tijd is het ras altijd in mijn achterhoofd blijven zitten, maar ik had toen geen idee hoe deze honden noemden en in die tijd waren ze hier ook nog niet bekend en erkend maar ik ben dan met de uitvinding van de pc toch opzoek gegaan naar die prachtige witte hond en ja hoor ik had hem gevonden en ze hadden ondertussen een naam gekregen de Zwitserse Witte Herder dat was hem waar ik achter zocht maar na de jaren ervaring met honden had ik me toch voorgenomen om ergens een pup aan te schaffen met mensen met kennis van zaken en met een stamboom zodat ik toch ook kon kiezen welke bij mij paste van karakter want net zoals een mens heeft ook elke hond zijn eigen karakter.
Info Witte Herder www.dutchhighlands.be.
Onmiddellijk doken er witte pups op in haar kennel.In 1917 registreede de Amerikaanse kennel club de eerste witte pups uit Tracey's' kennel. Door toenemende populariteit van de witte herders ontstonden er in 1960 moeilijkheden tussen de fokkers van de witte herders en die van de standaard Duitse herders. Genetische problemen in de bloedlijnen van de Duitse herder werden geweten aan de witte herders.
Witte Herder pups erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels.

Contacteer ons