kennel van de witte herder
 
Zwitserse herder kennel. bannerONTSTAAN. therapie voor uw hond.
wie zijn wij. Contactaanvraag voor gedragsdeskundig advies. Zwitserse witte herder kennel. I Suka Waka. OFFICIEEL ERKEND HONDENGEDRAGSDESKUNDIGE. ERKENDE KKUSH KENNEL VAN ZWITSERSE HERDERS. HIT AND RUN OF THE BLACK AND WHITE ISLAND. HD A ED A. GREATLUCK MATEEKA HD A ED A.
TheSwissValley witte herdershonden kennel.
Voor de fok gebruiken wij alleen gezonde dieren die voldoen aan alle eisen gesteld door de rasvereniging en de Raad van Beheer. Tevens zijn wij aangesloten bij de Rasclub voor Zwitserse Witte Herders Nederland. Veel plezier op de site van de Zwitserse witte herder kennel The Swiss Valley!
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895. Zijn grootvader is de witte reu Greiff.
Of the Dancing White Dream; Witte herder kennel. Of the Dancing White Dream.
duitse dog labrador zwitserse witte herder.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Zwitserse Witte Herder fokker of kennel. Heb je al een Zwitserse Witte Herder pup in huis.
Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Z witserse Witte Herder Kennel Crystal Moon sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond. Mijn naam is Yvette Philippi en ik ben in het rijke bezit van een gevarieerde Zwitserse Witte Herder roedel. Naast mijn werkzaamheden als designer en product controler, wordt de rest van mijn vrije tijd besteed aan mijn andere passie: de Zwitserse Witte Herder!
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
Maar ook als therapy hond voor kinderen, en ook volwassenen, met een gedragsstoornis kan de Witte Herder veel betekenen. Is deze herder van jongs af aan gewend aan kinderen dan kun je je geen lievere kinder vriend voorstellen. Laat een Witte Herder zo min mogelijk alleen, het is een echte gezelschapshond" al behoort zij tot de rasgroep herders en veedrijvers. Het is een hond die alleen gelaten, of in een kennel, zeer ongelukkig wordt.
Voorstellen www.jumanawhitecastle.be.
Pups Juni Q-T. Baasjes Q-T 2020. Baasjes Mara 2020. Jumana's' White Castle. Welkom op onze website. Ik ben Nadia de trotse bezitster van onze kennel Zwitserse Witte Herders die de naam draagt van onze oprichtster. Jumana of Reckhem's' Castle. Jumana's' White Castle.
Dejoni's' Zwitserse Witte Herders Klaas-Jan en Gretha Nikkels.
week 5 de Belhamels. week 6 Bosuitje dierenarts bezoek. week 7 karaktertest. A-Nest geboren 28-01-2010. B-Nest geboren 07-11 2012. C-Nest geboren 05-05-2015. Kibo Dejonis Dangerous Drago. Dejonis Dancing Danza. Dejonis Zwitserse Witte herders. Klaas Jan Gretha Nikkels Foareker 15, 9247 AA Ureterp Telefoonnummer: 0512-301402 Mobiel: 06-15411520 Email: info@dejoni.nl.
Zwitserse Witte herder Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ons nieuw familielid Milo, een schatje! Deel jouw video of foto. Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben? Stuur deze dan in. De Quiet Kennel, een hondenhok met tegengeluid technologie.

Contacteer ons