kennel van de witte herder
 
Zwitserse Witte Herder Stepsfield.
Wij zijn Guy en Hilde, wonen samen met ons gezin en Zwitserse witte herders in Montenaken gelegen in het mooie Haspengouw. We hebben één hobby: onze honden. Af en toe fokken wij een nestje volgens de fokregels van KMSH. De honden zijn getest op HD, ED, MDR1 en DM.
tms zwijndrecht
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Moerbeek 12 1735 ER t Veld. Zwitserse Witte Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Of the White Wolves Home. veenweg 161 9686 sh beerta. Onze zwitserse witte herder pups worden volgens de gestelde FCI fokregels en het KEURMERK voor fokkers gefokt. Hondenfokker Meer info. Van de Banjou Burght.
Free
Kennel www.dutchhighlands.be.
Bij ons thuis betekent Kennel niet dat we hokken of kennels hebben want die hebben we niet. Onze honden en hondjes leven samen met ons in huis en zo'n' leven willen we voor de pups die we fokken ook. We zijn hobbyfokker en fokken naar beste eer en geweten met grote zorg voor onze teefjes en pupjes en volgens het fokreglement van de Rasvereniging Zwitserse Witte Herder Nederland.
hypothecaire leningen
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Voorstellen www.jumanawhitecastle.be.
Jumana of Reckhem's' Castle. Wij zijn een gezinnetje met mezelf als alleenstaande moeder van 2 kinderen met mijn zoon Soner van 24 j en mijn dochter Shauni van 21 j., daarbij onze honden de Witte Herder APPA van 5 j, LIMI 3 j dochter van Appa haar eerste nestje en MARA 2 j dochter van Appa haar tweede nestje.
Hondenvrienden.be Fokker zwitserse witte herder Oud-Turnhout.
Ik weet niet wat dit allemaal wil zeggen. Deze kennel is wel vlak in de buurt. En de honden lijken mij wel oke. Maar ik beslis liefst niet te vlug.: Geslacht: There's' no love like animal-love. Re: Fokker zwitserse witte herder Oud-Turnhout. Reactie 8 Gepost op: november 05, 2014, 180650.: Eerste indruk van de website lijkt me zeker een fokker waar ik in de veronderstelling dat ik zwh zou willen zou overwegen te kopen.
Home www.jumanawhitecastle.be.
Puppy reunie 2015. Puppy reunie 2014. Jumana's' White Castle. Welkom op onze website. Welkom op onze website. En maak kennis met onze. Zwitserse Witte Herders. Jumana's' White Castle. December 2017 Geen reservaties meer mogelijk. September 2018 Nog 6 reservaties beschikbaar.
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 2 MAART 2018. Nieuwe nestplanning 2018. Djazz x Magic. Foto gemaakt tijdens de puppytest. 2018 Kees van Sundert. Philippi Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission.
Zwitserse herder pups te koop.
De Zwitserse witte herder pups te koop zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Zwitserse witte herder pups te koop kunnen thuis geleverd worden.

Contacteer ons