oud duitse herder pups duitsland
 
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
Het is daarmee een middelgrote hond. De raskenmerken voor de Oudduitse herder zijn goed gespierd, licht gestrekt, krachtig, evenwichtig, een rechte rug en langstokhaar. De vacht van deze honden is lang en kan verschillende kleuren hebben, zoals zwart en bruin, geel bruin, zwart en wolfsgrauw. De Oudduitse herder stamt af van de Duitse Herder langstokhaar. De oorsprong van het ras begint in Duitsland. Het ras is ontstaan uit verschillende type herdershonden. Er waren toen langhaar, ruwhaar en gladhaar herdershonden, in diverse kleuren en typen. Het waren echte waakhonden en ze hielden de kuddes bij elkaar. In die tijd werd er met name gefokt op karaktereigenschappen en niet zo zeer op het uiterlijk. Aan het einde van de 19 e eeuw is daar verandering in gekomen, toen is de Duitse herdershondenvereniging ontstaan en toen werd ieder type vacht en kleur aanvaard. Oudduitse herder pups.
rasvereiniging voor oudduitse herder ind Belgie, pubbemiddeling, nestplaning, dekreuen, gecontroleerde fokkers en veel infomatie over het ras.
Top Duitse Herder Kennel Kennel Van Corsalabroek Rasbeschrijving.
Rasbeschrijving Duitse herdershond. FCI-Standard: 166 / 07. Oorspronkelijke naam: Deutscher Schaferhund. Land van oorsprong: Duitsland. Groep 1: Herders en Veedrijvershonden behalve Zwitserse Sennenhonden. Sectie 1: Herdershonden Met werkproef. De Oud-Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast.
oud duitse herder pups duitsland
Dit houdt in dat niets van deze website zomaar gebruikt mag worden. Het is tevens niet toegestaan om zonder toestemming een link naar deze website http//www.DHCN.nl: te maken. Toestemming kan worden verleend en u kunt daarvoor contact opnemen met de redactie of de webmaster.
Duitse Herder Pup te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Prachtige Duitse Herder pups. Nieuw: Hondenbeeldjes en asbeeldjes van meer dan 130 rassen! RobusMessi: mix Duitse Herder. Oud Duitse herder pups. Gezocht duitse herder pup, mannelijk. golden retriever pups x/duitse herder pups x. Duitse herder pups. Oud Duitse Herder pups.
Links.
wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze links of de werking ervan. Klik op de banner om doorgelinkt te worden. Onze banner FayZah's' Farm.: Nederlandse Oud Duitse. Vereniging van Fokkers en Liefhebbers. van Duitse Herdershonden. SV e.V Duitsland.
duitse herder duitse herder fokker oud duitse herder pups te koop.
Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen. Pien is eind 2015 op ruim 125, jarige leeftijd ingeslapen. Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken, die qua anatomie/verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld., duitse herder aangeboden. duitse herder te koop. puppy duitse herder. oud duitse herder pups te koop. mechelse herder pups te koop.
von Mayernhof Duitse Herder Kennel.
De Duitse herder is een werkhond en behoord deze eigenschappen ook te hebben. Belangrijk is dat naast een sociaal karakter de hond ook werkeigenschappen bezit, op al deze eigenschappen zoeken wij de combinatie voor een nest uit. Everlasting Evan v Haus Gaea Mike is papa geworden! Ze worden groot! Pups 3 weken! Pups week 2. Pups van Zaira en Pepper 1 week oud!
T Nestje Van de Ooghduyne Pietertjes Hoeve Van de Ooghduyne Pietertjes Hoeve.
Nog even en dan gaan de oogjes en oortjes open en kunnen ze ons zien en horen. Wij van de Ooghduyne Pietertjeshoeve houden jullie op de hoogte van het groeien van onze schitterende kleine pups. Er zijn nog enkele oud duitse herder pups te koop!
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Met zijn achtergrond als herdershond moet je Duitse Herder veel bewegen en rennen. Ook moet je hem mentaal blijven uitdagen. Wandel meerdere keren per dag met je Duitse Herder en maak training en spel een vast onderdeel van jullie wandelingen.

Contacteer ons