witte herder kennel
 
Voorstellen www.jumanawhitecastle.be.
Welkom op onze website. Ik ben Nadia de trotse bezitster van onze kennel Zwitserse Witte Herders die de naam draagt van onze oprichtster. Jumana of Reckhem's' Castle. Jumana's' White Castle. Oprichtster van onze kennel: APPA van 8 j ondertussen geniet ze bij ons van haar pensioen, LIMI 6 j dochter van Appa haar eerste nestje en MARA 5 j dochter van Appa haar tweede nestje.
Boxsprings
Over ons Dejoni's' Zwitserse Witte Herders.
Wij zijn aangesloten bij de RZWH de NIEUWE Rasclub voor de Zwitserse Witte Herders, een nieuwe open, eerlijke en verfrissende club die naar ons idee onze Zwitserse Witte Herder optimaal vertegenwoordigd, en voldoen we aan de door hen gestelde eisen.
duurzaamheid
Voorstellen. Toptab Themeset.
Ik had het geluk dat ik in een jongerencentrum en een tienercentrum werkte, waar ik mijn hond mee naartoe mocht nemen, zodat het socialiseren optimaal kon verlopen. Ik heb nu dus ook meerdere geweldige fijne, zelfverzekerde vrije blije Zwitserse Witte Herders die gek zijn op kinderen en volwassenen en alles aan boord hebben om ook in de africhting hun steentje bij te dragen. Om meer te weten te komen over mijn honden kun je kijken onder de vlaggetjes reuen en teven. De Historie van Vom" Terlner Schloss." In Januari 1979 werd mijn Duitse Herder teefje gedekt door onze eigen reu. Dat was het begin van Kennel" vom Terlner Schloss.
wordpress seo
Inhoud. Van De Witte Klaver.
van de Witte Klaver. White Swiss Shepherd Dogs Berger Blanc Suisse. Hartelijk Welkom / Welcome. Pupjes van en Gioia en Yindi zijn geboren! meer informatie pagina Pups email: info@vandewitteklaver.nl. Nog reutjes beschikbaar. N.B: Het CONTACTformulier niet gebruiken a.u.b. Klik hier voor adres en contactgegevens.
Renovatielening
Startpagina Fan Swide Pracht.
Welkom op onze website! Wij zijn Piet en Gea Jonkman en wij fokken af en toe een nestje Zwitserse Witte Herder of Duitse Herder pups. Kijk gerust rond op onze website om onze honden te bewonderen en informatie te verzamelen.
OnPage
De Zwitserse Witte Herder.
In 1989 wordt de vereniging opgericht, de Gesellschaft Weisse Schäferhunde Schweiz GWS. In 1991 wordt deze vereniging opgenomen in de Zwitserse Kennel Club SKG. In 1992 start de SKG Schweizerische Kynologische Gesellschaft met het officieel registreren van de WitteHerder in het Zwitserse stamboek. In 1993 opent de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland een Voorlopig Register om de honden te kunnen registreren. In 1998 wordt de Zwitserse rasstandaard internationaal in Europa aangenomen en deze wordt nu in bijna alle Europese landen gebruikt. Op 18 december 2002 wordt de Zwitserse Witte Herder Internationaal erkend door de FCI.
Woonlening
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
portfolio webdesigner
Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends in Noordwijkerhout Veeteelt Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Zwitserse Witte Herder Kennel Noordwijkerhout. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends in Noordwijkerhout. Gerelateerde bedrijven Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends Noordwijkerhout.
reachtruck
Zwitserse Witte Herdershond, Zwitserse Witte Herdershonden, Berger Blanc de Suisse, White Swiss Shepherd Dog, fokker, fokkers, kennel, kennels, puppy, puppy's, pup, pups, puppie, puppies, fokkerij, fo
ZWITSERSE WITTE HERDERSHOND PUPS. Hieronder vindt u kennels terug waar momenteel Zwitserse Witte Herdershond puppy's' beschikbaar zijn. Momenteel staan er op Rashondenonline geen Zwitserse Witte Herdershond pups vermeld. Neem contact op met één van de fokkers hierboven en informeer naar hun toekomstige nestjes.
color palette picker
index.
mkb brandstof

Contacteer ons