witte herder kennel
 
duitse herder oudduitse herder witte herder pups.
ZWITSERSE WITTE HERDER KENNEL. Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
witte
Nieuwe pagina 1.
index.
Welkom op onze homepage van de Zwitserse witte herder kennel The Lovely White Shepherd. Via deze homepage willen wij u kennis laten maken met ons en onze honden. Op deze homepage vind u informatie van onze honden en nakomelingen uit onze kennel.
Zwitserse-witte-herder: fokkers, kennels, winkels, belgie, internationaal, dekreu.
Zwitserse Witte Herder. De Witte Herder Site. Historiek en rasstandaard. Kennel Adorable White Pearl. Kennel Amazing White Power. Kennel Crystal Moon's.' Kennel Misty's' Friends. Kennel More than words. Kennel Oet Grunnen. Kennel Of Reckhem's' Castle. Kennel Special Lobo. Kennel The Royal Shepherd. Kennel The White Rebel. Kennel van de Timberhoeve.
Startpagina Fan Swide Pracht.
Welkom op onze website! Wij zijn Piet en Gea Jonkman en wij fokken af en toe een nestje Zwitserse Witte Herder of Duitse Herder pups. Kijk gerust rond op onze website om onze honden te bewonderen en informatie te verzamelen.
Home van de Witte Klaver.
Beauties onze gefokte witjes. van de Witte Klaver. Onze kennel is aangesloten en houdt zich aan de regels van de Raad van Beheer, de Kennelclub in Nederland en de Internationale Kynologische Federatie FCI. We verwachten kerst pupjes. 6 december 2016.
zwwitteherders.
Naar de rasstandaard gemeten is Nympha van Hiemrod de mooiste ooit door ons gefokte Zwitserse Witte Herder. De meest bekende Zwitserse Witte Herder van onze kennel is echter de schitterende reu, Montana Joe von Schloss Felsberg. In 1988 verschijnt de Amerikaans Canadese Witte Herder teef, Stokhaar, Jaika von Koljana, haar eigenaar is onze zwager en broer, Dhr.
Witte herder pups Honden 2dehands.be.
honden duitse herder pups. pups te koop. Categorie├źn Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 2 zoekertjes voor witte" herder pups." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.
Of the Angelspirit Home.
Het trainen met deze hond heeft mij veel passie gegeven om met meer Witte Duitse Herders te trainen voor IPO, Cynophilia en uit eindelijk in 2016 met een kleindochter Atsila of the Angelspirit Diensthond behaald als eerste Witte Herder in Nederland. Door de werklust van Joascha ben ik met hem gaan fokken en heb een paar interessante bloedlijnen gekregen waaruit een paar mooie teven en reuen. Deze bloedlijn heeft mij tevens ook een goede werklijn geven om met passie te kunnen trainen.
Zwitserse witte herder Yvonne van der Meer.
Een prachtige witte reu, met een uiterlijk waarvan onze huidige stokhaar Witte Herder slechts weinig afwijkt. Berno is in de 5e generatie een directe afstammeling van Horand von Grafrath. In 1906 wordt de Duitse Herder naar Amerika gebracht. Het betreft Mira von Offingen die echter niet voldoet in Amerika. Nadat ze het heeft afgelegd tegen Queen von Switserland op de New Yorkse Show in 1908 wordt ze terug gestuurd naar Duitsland zonder ingeschreven te zijn in het Amerikaanse stamboek. Niet voor niets is de naam Ann Tracy wereldwijd bekend geworden bij de liefhebbers van de Witte Herder. Ann is lid van de German Shepherd Dog Club of America en fokt Duitse Herders. De Witte Herders uit haar kennel zijn terug te voeren naar de eerste Duitse Herders Horand von Grafrath en zijn nestbroertje Luchs.

Contacteer ons