witte herder kennel
 
Duitse Herders, Zwitserse Witte Herder, lid ZWHVN, Witte Herder pups. Rectangle Themeset.
Klik hier voor onze puppagina. Duitse Herder en Zwitserse Witte Herder kennel Fan Swide Pracht. Wij fokken af en toe met uitmuntende honden., zowel Duitse Herder pups als Zwitserse Witte Herder pups. De Zwitserse Witte Herder wordt ook Canadese Herder, Berger Blanc Suisse genoemd.
lening
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
sea life blankenberge
Even voorstellen.
Na wat opzoekwerk had ik al begrepen dat de Witte Herder met zijn eigenschappen perfect in mijn roedeltje kon passen. In 2007 werd ik dus trotse eigenaar van Gabbana, een Witte Herder teefje. In die tijd nam ik ook de beslissing om deeltijds te gaan werken, zodanig dat ik voldoende tijd had voor mijn honden en fijn met hun kon samen zijn.
sporthorloge met gps
Van Zwieten ZWHN Home NL.
De Zwitserse Witte Herder is een relatief nieuw ras in Europa. Hij komt voort uit de Duitse herder en is jarenlang door het leven gegaan als een Amerikaans Canadese Witte Herder. Vanaf 1 mei 1999 heeft Nederland het ras erkend en in 2002 heeft de FCI de Internationale erkenning van de Witte Herder officieel bevestigd.
Silhouette
ZWITSERSE WITTE HERDER PUPS KENNEL FCI erkend!
De Witte Herder is een fijne karakter hond mits van goede afkomst. Af en toe hebben wij in onze hobby kennel een nestje ras zuivere pups van gezonde en gekeurde ouders beschikbaar. Wij hebben dus niet altijd pups te koop Onze pups worden alleen afgegeven aan mensen die wij geschikt vinden voor een pup van het Witte Herder ras.
lening berekening
Puppyplaats.nl Zwitserse Witte Herdershond pups aangeboden.
Hallo ik ben Ilse de Veer Ik ben de eigenaar van Zwitserse Witte Herder kennel Thefeathershepe. Hallo ik ben Ilse de Veer Ik ben de eigenaar van Zwitserse Witte Herder kennel Thefeathersheperds. Ik doe dit samen met mijn zus. we hebben 5 witte herd.
Zwitserse witte herder Yvonne van der Meer.
In haar kennel Giralda Farm fokt ze zuiver zwarte, gekleurde en zuiver witte lijnen. Haar honden zijn van grote kwaliteit; ook hier liggen veel belangrijke roots van ons huidige Witte Herder bestand. Het is niet helemaal duidelijk wanneer de eerste Duitse Herder zijn intrede in Canada doet.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.
Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends in Noordwijkerhout Veeteelt Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Zwitserse Witte Herder Kennel Noordwijkerhout. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends in Noordwijkerhout. Gerelateerde bedrijven Zwitserse Witte Herder Kennel Misthy's' Friends Noordwijkerhout.
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.

Contacteer ons