witte herder kennel
 
Jonah's' White Joy Zwitserse Witte Herder liefhebbers.
Wij Henk en Olga zijn 2 fervente Zwitserse Witte Herder liefhebbers. We hebben ons als fokker geregistreerd op het moment, dat we wederom een 2e Zwitserse Witte Herder er bij wilden hebben. We hadden besloten om zelf een nestje te nemen en hier ook een pup van te houden.
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Door zorgvuldig te selecteren op karakter, proberen wij ongeveer een keer per jaar, een sterk en gezond nestje te fokken. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten van de witte herders of onze kennel, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk de fokker vermelding van Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends.
Dreamworks Zwitserse Witte Herder puppy's' FCI erkend fokker.
Zwitserse Witte Herder, Witte Herder, Canadese Herder, Berger Blanc Suisse, fokker, kweeker, puppy, puppies. hond kopen, te koop, verwacht, nest, dekreu, studdog, for sale, stamboom, gezondheid, breeder, zuchter, FCI, Hobby, kennel, sint hubertus, raad van beheer, rasvereniging, kennelclub pedigree, show, champion, grand winner, kampioen, DDR, IPO.
Voorstellen www.jumanawhitecastle.be.
Welkom op onze website. Ik ben Nadia de trotse bezitster van onze kennel Zwitserse Witte Herders die de naam draagt van onze oprichtster. Jumana of Reckhem's' Castle. Jumana's' White Castle. Oprichtster van onze kennel: APPA van 9 j ondertussen geniet ze bij ons van haar pensioen, LIMI 7 j dochter van Appa haar eerste nestje en MARA 6 j dochter van Appa haar tweede nestje.
Of the Heart of Lothian, witte en oud duitse herder.
De pupjes groeien in huis op en krijgen een perfecte socialisatie, ze gaan mee in de auto, spelen met kleine kinderen en horen alle mogelijke vreemde geluiden. Voor informatie over zowel kort als langharige pupjes, of voor andere informatie over de Duitse herder langhaar / oud duitse herder of de Zwitserse witte herder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Voorstellen. Toptab Themeset.
Ik had het geluk dat ik in een jongerencentrum en een tienercentrum werkte, waar ik mijn hond mee naartoe mocht nemen, zodat het socialiseren optimaal kon verlopen. Ik heb nu dus ook meerdere geweldige fijne, zelfverzekerde vrije blije Zwitserse Witte Herders die gek zijn op kinderen en volwassenen en alles aan boord hebben om ook in de africhting hun steentje bij te dragen. Om meer te weten te komen over mijn honden kun je kijken onder de vlaggetjes reuen en teven. De Historie van Vom" Terlner Schloss." In Januari 1979 werd mijn Duitse Herder teefje gedekt door onze eigen reu. Dat was het begin van Kennel" vom Terlner Schloss.
Welkom op de homepage van Zwitserse Witte Herder kennel Caely's' White Flower.
Zwitserse Witte Herder. Berger Blanc Suisse. White Swiss Shepherd Dog. Weisse Schweizer Schferhund. Laatste update: zondag 22 mei 2016: PUPPY'S.' Wij hebben twee fantastische dekreuen! We own two wonderful stud dogs! Wir besitzen zwei wunderbare Deckrden! Klik op de foto's' voor meer informatie.
Startpagina Fan Swide Pracht.
Welkom op onze website! Wij zijn Piet en Gea Jonkman en wij fokken af en toe een nestje Zwitserse Witte Herder of Duitse Herder pups. Kijk gerust rond op onze website om onze honden te bewonderen en informatie te verzamelen.
Over ons Dejoni's' Zwitserse Witte Herders.
Wij zijn aangesloten bij de RZWH de NIEUWE Rasclub voor de Zwitserse Witte Herders, een nieuwe open, eerlijke en verfrissende club die naar ons idee onze Zwitserse Witte Herder optimaal vertegenwoordigd, en voldoen we aan de door hen gestelde eisen.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.

Contacteer ons