zwitserse witte herder kennel te koop
 
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn een kleine fokker van de Zwitserse witte herder. Hondenfokker Meer info. The White Rebel. Hobbyfokker van zwitserse witte herders. Hondenfokker Meer info. Zwarteweg 4 9681 EA Midwolda. Groot liefhebber en kleinschalige fokker van Zwitserse Witte Herders. Hondenfokker Meer info. Erijane Witte Herder Kennel. Witte Duitse Herdershond.
SEO
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
shake
Home.
Oves Canis is een trimsalon en kennel in Gistel West-Vlaanderen. Wij trimmen met veel plezier, toewijding en enthousiasme alle honden, groot en klein en alle vachttypes. Wij hebben ons hart verloren aan de Zwitserse Witte Herders en hebben intussen zelf 2 teefjes, Mira Sagitta Alba en Quinsi Van t Kastagnebos. Onze doelstelling is om af en toe een nestje te hebben.
profielen
Vind witte herder op Marktplaats.nl.
Zwitserse witte herder pups beschikbaar geboren16-06-2019beschikbaar11-08-2019uitzonderlijke: bloedlijnenavalon exa of the heart of lothianxnuna beautiful angelavalon exa of the heart of lothian.hd/a ed/o-o mdr dm n-n socialisatie testunieke pigmentatiedonkere ogenzwarte, neus stamboom vader.: Nike Border Womens Tennis Polo Shirts. Deze dames tennis polo van nike is voorzien van de dri-fit technologie. Dit zorgt ervoor dat het lichaam droog blijft tijdens het uitvoeren van de sport. De nike polo shirts zijn elastisch en voorzien van contrasterende kraag. Het nike swoosh logo is gestikt op de borst van de polo shirts. Nike Border Womens Tennis Polo Shirts. Deze dames tennis polo van nike is voorzien van de dri-fit technologie. Dit zorgt ervoor dat het lichaam droog blijft tijdens het uitvoeren van de sport. De nike polo shirts zijn elastisch en voorzien van contrasterende kraag. Het nike swoosh logo is gestikt op de borst van de polo shirts. Te koop erg mooie schattige langharige witte herder pups.
sem
Nieuwsflits.
Pups en herplaatshonden. Nieuwe plek gezocht voor Nanook. Nanook is een gezonde, krachtige en actieve Zwitserse witte herder met langstock haar. Haar stamboomnaam is Bahdra of Shadasa. Fokkeuring 30 juni 2019. Op 30 juni 2019 vindt de fokkeuring plaats bij: KC Pampus Weteringweg 2 1358 AK Almere.
goedkope leningen vergelijken
Witte Herder Info De Ottertjes.
Ook is hij zeer geschikt om mee te trainen, b.v. Politiehondentraining is over het algemeen minder geschikt voor deze hond. De witte herder is van nature zachtaardigheeft, een rustige inborst en is een fijne hond. Rasstandaard Zwitserse Witte Herder. Meest recente berichten.
plakfolie
Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Z witserse Witte Herder Kennel Crystal Moon sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond. Op dit moment heeft Djazz een geslaagde date gehad met Alva en zijn we in spannende afwachting van de echo die hopelijk nieuw puppygeluk zal bevestigen. Op de PLANNING pagina vindt u onze puppyplannen voor 2019! CRYSTAL MOON'S' GOLDEN LIGHT O'LOVE' DJAZZ." MORE FLASHING JEWEL DE LA TOUR DE BABEL ALVA." HD-A ED-Vrij MDR1 / DM N/N Ogen Vrij Rug Vrij. Hemofilie A Vrij vWD1 Vrij MH N/N HUU N/N Dilution D/D. NL Jeugd Kampioen-BeNeLux Jeugd Winner 17-Jeugd Winner 17. HD-A ED-Vrij MDR1 / DM N/N Rug Vrij MH N/N. Inmiddels heeft Djazz de fokgeschiktheidskeuring met een heel mooi rapport positief afgesloten nadat al eerder de uitslagen van haar gezondheidsonderzoeken allemaal perfect waren. Via de Embark DNA test is Djazz vrij bevonden op alle 165 genetische afwijkingen die ze testen waarbij een aardig aantal voor de Witte Herder gevalideerd zijn. Dit betekent dat zij deze afwijkingen ook niet zal doorgeven aan haar nakomelingen. Nu alles er zo veelbelovend uitziet is de tijd aangebroken om haar eerste nestje te plannen.
communicatiebureau
Foutmelding!
ZoekertjesNet: Er is een fout opgetreden. Helaas, het door u opgevraagde zoekertje is intussen door de verkoper weer verwijderd. Maar geen nood: doorzoek vlug onze website om gelijkaardige zoekertjes te vinden! Mogelijks voldoet uw zoekertje niet aan de Algemene Voorwaarden.
kbc
Zwitserse Witte Herder Kennel van de Banjou Burght Verzorging.
Er zijn voldoende goede middelen bij de dierenarts en dierenspeciaal zaak te koop. Goed stofzuigen, vooral de slaapplaats van de hond en in de stofzuigerzak wat vlooienpoeder strooien werkt zeer doeltreffend. Onder de kussens van de bank en de plinten een paar keer in de zomer sprayen en je huis is en blijft vlo vrij. Vlo allergie heeft vaak te maken met een zeer droge huid, die dan geïrriteerd raakt door de vlooien. Een droge huis kun je voorkomen door een theelepeltje olie b.v. maïskiem of tarwekiemolie of olijfolie door het eten te mengen. Mocht een hond een teek oplopen dan meteen verwijderen in verband met de ziekte van Lyme, door het lijf dicht bij de huid vast te pakken met een tekentangetje en met een draaiende beweging uit de huid te trekken. Daarna ontsmetten met sterilon of alcohol. Copyright Zwitserse Witte Herder Kennel van de Banjou Burght 2018.
longboard
ZWITSERSE WITTE HERDER PUPS KENNEL FCI erkend!
Soms hebben wij een pup te koop. ZWITSERSE WITTE HERDER PUPS TE KOOP? Witte Herder fokker gezocht? Soms fokken wij vol passie en deskundigheid een nestje Zwitserse Witte Herder pups. De Witte Herder is een fijne karakter hond mits van goede afkomst.
spanplafond

Contacteer ons