zwitserse witte herder kennel te koop
 
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
zwitserse witte herder pups. Superlieve zwitserse witte herderpups te koop! Deze lieve hondjes zijn nu 7 weken oud en zijn op zoek naar een lief baasje. Op de 3e foto is de moeder, white, afgebeeld. Zij is een erg lieve moeder en ze is kortharig.
minilening
Puppyplaats.nl Zwitserse Witte Herdershond pups aangeboden.
Van gerenommeerde Fokker met 30 jaar ervaring pups te koop. Van onze jongste generatie uit reeds 5 generaties bewezen fijne gezonde gezinshonden. 27 november 2017. Zwiterse Witte Herder pups met stamboom opgevoed in huiselijke sf. Hallo ik ben Ilse de Veer Ik ben de eigenaar van Zwitserse Witte Herder kennel Thefeathersheperds.
kerkstoel
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Ik voelde het meteen: dit ras zou voor mij meer gaan betekenen in mijn leven. Ik zou ervoor gaan zorgen dat meerdere mensen zouden kunnen gaan genieten van de uitzonderlijke liefde, de unieke kwaliteiten, de grote loyaliteit die deze hond te bieden had. Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.
binairo
Canadese Herder Honden 2dehands.be.
Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees pasp. 17 juli 2018 1857: Diest. Overige categorieën in Honden.
binnendeur
zwitserse witte herder pups te koop, witte canadese herder pups te koop aangeboden.
Zwitserse witte herder pups te koop aangeboden. Wordt ook Amerikaans-Canadese witte herdershond genoemd. Nu witte herdershond pups te koop. De Canadese witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de duitse herder een aflopende ruglijn heeft.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St. Hubertus FCI, Europees paspoort, zijn ingeënt volgens schema, worden 4 keer ontwormd, krijgen een chip en zijn in het bezit van een DNA-certificaat. Pups worden in huis geboren en grootgebracht en krijgen een optimale socialisatie. Ben ik geschikt. Nieuws en updates. Pups Aerin geboren. Nieuwe foto's' blindengeleidehond Qali. Voor alle nieuwsitems kunt u kijken op de nieuwspagina. Hulp en blindengeleidehonden zijn speciale honden, die getraind zijn om mensen met een handicap in hun dagelijkse dingen te helpen en te ondersteunen.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
Witte herder Honden 2dehands.be.
0 zoekertjes voor witte" herder." Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. van tot OK. Toon Zoekertjes 0. Geen zoekertjes gevonden. Wij hebben helaas geen zoekertjes gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Bewaar deze zoekopdracht zodat we je via mail een bericht kunnen sturen zodra er een zoekertje wordt geplaatst dat aan je zoekopdracht voldoet. Zo maak je de beste deal! Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Stel zoekopdracht in. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
Zwitserse herder pups te koop.
Kittens te koop. Dog Cat and Co Pups te koop Zwitserse Witte Herder pups te koop. Zwitserse Witte Herder pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder pups te koop in onze kennel.:

Contacteer ons