zwitserse witte herder kennel te koop
 
Zwitserse Witte Herdershond kennels in Nederland Doggo.nl.
Zwarteweg 4 9681 EA Midwolda Meer informatie. Groot liefhebber en kleinschalige fokker van Zwitserse Witte Herders. Af en toe hebben wij stokhaar en langstokhaar pups van ouders die niet alleen aan de eisen voldoen van de Raad van Beheer en de Rasclub., Type bedrijf: Hondenfokker. Erijane Witte Herder Kennel.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Home.
Oves Canis is een trimsalon en kennel in Gistel West-Vlaanderen. Wij trimmen met veel plezier, toewijding en enthousiasme alle honden, groot en klein en alle vachttypes. Wij hebben ons hart verloren aan de Zwitserse Witte Herders en hebben intussen zelf 2 teefjes, Mira Sagitta Alba en Quinsi Van t Kastagnebos. Onze doelstelling is om af en toe een nestje te hebben.
Vind witte herder op Marktplaats.nl.
Zwitserse witte herder pups beschikbaar geboren16-06-2019beschikbaar11-08-2019uitzonderlijke: bloedlijnenavalon exa of the heart of lothianxnuna beautiful angelavalon exa of the heart of lothian.hd/a ed/o-o mdr dm n-n socialisatie testunieke pigmentatiedonkere ogenzwarte, neus stamboom vader.: Nike Border Womens Tennis Polo Shirts. Deze dames tennis polo van nike is voorzien van de dri-fit technologie. Dit zorgt ervoor dat het lichaam droog blijft tijdens het uitvoeren van de sport. De nike polo shirts zijn elastisch en voorzien van contrasterende kraag. Het nike swoosh logo is gestikt op de borst van de polo shirts. Nike Border Womens Tennis Polo Shirts. Deze dames tennis polo van nike is voorzien van de dri-fit technologie. Dit zorgt ervoor dat het lichaam droog blijft tijdens het uitvoeren van de sport. De nike polo shirts zijn elastisch en voorzien van contrasterende kraag. Het nike swoosh logo is gestikt op de borst van de polo shirts. Te koop erg mooie schattige langharige witte herder pups.
Nieuwsflits.
Op 29-11-2020 organiseert de RZWH een Fokgeschiktheidskeuring, in het Dogcenter te Kerkwijk. We hebben geweldig nieuws! Na een warme lange online vergadering hebben de leden besloten toe te stemmen met de fusie tussen de RZWH en de ZWHVN. 2020 Rasclub voor Zwitserse Witte Herders.
Witte Herder Info De Ottertjes.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Z witserse Witte Herder Kennel Crystal Moon sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond. Wij hebben op dit moment geen pupjes maar wel al een aantal mooie combinaties in gedachten voor de toekomst. Wij hopen dat onze dromen zullen uitkomen maar soms is het afhankelijk van een aantal factoren of een combinatie door kan gaan! Op dit moment willen wij vol trots de combinaties bekend maken. Op de PLANNING pagina vindt u onze puppyplannen! 2015 Lex Iding voor Crystal Moon. Wij fokken volgens de richtlijnen van de erkende rasvereniging RZWH en de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze pupjes worden in de huiskamer geboren waar zij ook hun vaste slaapplaats hebben zodat ze optimaal in aanraking komen met allerhande dagelijkse geluiden en bezigheden! Daarnaast besteden wij ruime aandacht aan allerlei aspecten van de socialisatie zodat onze pupjes optimaal gesocialiseerd naar hun nieuwe baasjes kunnen verhuizen. Neem ook gerust een kijkje op de sites van ons O nestje om een impressie te krijgen van de eerste 8 weken in het leven van een Crystal Moon pupje O-NESTJE.
Foutmelding!
Mogelijks voldoet uw zoekertje niet aan de Algemene Voorwaarden. Als dit een systeemfout is en als dit probleem blijft aanhouden. Gelieve ons dan op de hoogte te brengen door een email te sturen naar ZoekertjesNet.be. Alvast bedankt voor uw begrip!
Zwitserse Witte Herder Kennel van de Banjou Burght Verzorging.
Er zijn voldoende goede middelen bij de dierenarts en dierenspeciaal zaak te koop. Goed stofzuigen, vooral de slaapplaats van de hond en in de stofzuigerzak wat vlooienpoeder strooien werkt zeer doeltreffend. Onder de kussens van de bank en de plinten een paar keer in de zomer sprayen en je huis is en blijft vlo vrij. Vlo allergie heeft vaak te maken met een zeer droge huid, die dan geïrriteerd raakt door de vlooien. Een droge huis kun je voorkomen door een theelepeltje olie b.v. maïskiem of tarwekiemolie of olijfolie door het eten te mengen. Mocht een hond een teek oplopen dan meteen verwijderen in verband met de ziekte van Lyme, door het lijf dicht bij de huid vast te pakken met een tekentangetje en met een draaiende beweging uit de huid te trekken. Daarna ontsmetten met sterilon of alcohol. Copyright Zwitserse Witte Herder Kennel van de Banjou Burght 2018.
ZWITSERSE WITTE HERDER PUPS KENNEL FCI erkend!
Bekijk onze Witte Herders en Volg onze pups op onze website. Pups verwacht of beschikbaar? Soms hebben wij een pup te koop. ZWITSERSE WITTE HERDER PUPS TE KOOP? Witte Herder fokker gezocht? Soms fokken wij vol passie en deskundigheid een nestje Zwitserse Witte Herder pups. De Witte Herder is een fijne karakter hond mits van goede afkomst. Af en toe hebben wij in onze hobby kennel een nestje ras zuivere pups van gezonde en gekeurde ouders beschikbaar.

Contacteer ons