zwitserse witte herder kennel te koop
 
Witte herder Honden 2dehands.be.
De Zwitserse witte Herder is een lieve hond, onder de meesten nog gekend als de Amerikaanse" of Canadese herder" De pups te koop mog. gisteren 2033: Asse Zellik. Australische herder pups, raszuiver, HOBBY fokker. Op 15 januari zijn bij ons raszuivere Australische herder pups geboren.
TMS
Puppyplaats.nl Zwitserse Witte Herdershond pups aangeboden.
Ik ben Ilse de veer. Eigenaar van de Zwitserse witte herder kennel The FEATHERSHEPERDS. We hebben een paar weken geleden een nestje pups gekregen. 28 november 2017. Zwitserse witte herder pups te koop. Van gerenommeerde Fokker met 30 jaar ervaring pups te koop.
tests
zwitserse witte herder pups te koop, witte canadese herder pups te koop aangeboden.
Zwitserse witte herder pups te koop aangeboden. Wordt ook Amerikaans-Canadese witte herdershond genoemd. Nu witte herdershond pups te koop. De Canadese witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de duitse herder een aflopende ruglijn heeft.
hypothecaire lening simulatie
Canadese Herder Honden 2dehands.be.
Hallowij, hebben toffe Canadese herder pupjes te koop. De pupjes zijn sociaal opgevoed. Bij het verlaten van het nest zijn ze volledig in orde. 15 maart 2018 0820: Hamme. canadese herder pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen. 13 maart 2018 1937: Kasterlee Tielen. Zeer mooie Zwitserse Witte Herder pups.
Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Neem ook gerust een kijkje op de sites van ons O nestje om een impressie te krijgen van de eerste 8 weken in het leven van een Crystal Moon pupje O-NESTJE. Mocht u interesse hebben in een Crystal Moon pupje dan kunt u contact opnemen voor meer informatie.
Home Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse Witte Herder. Toon Hoofdnavigatie Verberg Hoofdnavigatie. Ingediend door Anoniem niet gecontroleerd op za, 03/10/2018 1317.: We hebben ons domein naar een andere provider moeten verhuizen, omdat de bestaande site bij de oude provider gehackt was en steeds weer problemen waren en ik ook geen back-ups meer terug kon zetten.
Zwitserse herder pups te koop.
De Zwitserse witte herder pups te koop zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Zwitserse witte herder pups te koop kunnen thuis geleverd worden.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Beide ouders zijn hd en ed vrij. De pups groeien op bij ons in huis, met mams. Geboren Zwitserse Witte Herder pups. Te koop; zijn geboren op 7 februari, 5 reutjes en 5 teefjes. Hiervan zijn er nog enkele beschikbaar.
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:

Contacteer ons