zwitserse witte herder kennel te koop
 
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
Springkasteel
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends. Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Wij proberen onze honden zo goed mogelijk met elkaar én andere honden om te laten gaan.
opkoper auto
zwitserse witte herder pups te koop, witte canadese herder pups te koop aangeboden.
Zwitserse witte herder pups te koop aangeboden. Wordt ook Amerikaans-Canadese witte herdershond genoemd. Nu witte herdershond pups te koop. De Canadese witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de duitse herder een aflopende ruglijn heeft.
leningen berekenen
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Ik voelde het meteen: dit ras zou voor mij meer gaan betekenen in mijn leven. Ik zou ervoor gaan zorgen dat meerdere mensen zouden kunnen gaan genieten van de uitzonderlijke liefde, de unieke kwaliteiten, de grote loyaliteit die deze hond te bieden had. Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St. Hubertus FCI, Europees paspoort, zijn ingeënt volgens schema, worden 4 keer ontwormd, krijgen een chip en zijn in het bezit van een DNA-certificaat. Pups worden in huis geboren en grootgebracht en krijgen een optimale socialisatie. Ben ik geschikt. Nieuws en updates. Fenna behaalt brevet. Nestverwachting 2019 bijgewerkt. Voor alle nieuwsitems kunt u kijken op de nieuwspagina. Hulp en blindengeleidehonden zijn speciale honden, die getraind zijn om mensen met een handicap in hun dagelijkse dingen te helpen en te ondersteunen.
Zwitserse herder Honden 2dehands.be.
Kruising Akita x zwitserse herder pups. Kruising Akita Inu met Zwitserse witte Herder 2 teefjes en 1 reutje rood, 2 reutjes wit, 1 reutje zwart-bruin-wit beschikbaar geboren op 18 ap. 14 juni 2018 0900: Aalter. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / canadese witte herder pups te koop al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke zwitserse witte herder pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Zwitserse herder pups te koop.
Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Zwitserse Witte Herder pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Zwitserse Witte Herder pups vindt.
Witte herder Honden 2dehands.be.
pups te koop. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes voor witte" herder." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Overige rassen 1. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Overige rassen 1. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. van tot OK. Nee 1 Nee 1. 0-3 maanden 1 0-3 maanden 1. Toon Zoekertjes 1. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Kruising Akita x zwitserse herder pups.

Contacteer ons