zwitserse witte herder kennel
 
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Wij zijn een hele kleine kennel die af en toe een nestje Zwitserse Witte herders fokken.Wij zijn met hart en ziel verknocht aan dit ras, en fokken met veel liede.De honden waarmee wij fokken zijn vrij van HD en ED.Wij fokken uitsluitend raszuivere Zwitserse Witte Herder pups met FCI stamboom en volgens de regels van de Zwitserse Witte Herder vereniging.
Transportmanagement
Dreamworks Zwitserse Witte Herder puppy's' FCI erkend fokker.
testing
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 22 MAART 2018. Philippi Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission.
lening aanvragen
Home www.jumanawhitecastle.be.
Baasjes 2016 Mara. Baasjes 2017 Appa. Baasjes 2017 Limi. Baasjes 2017 Mara. Jumana's' White Castle. Welkom op onze website. Welkom op onze website. En maak kennis met onze. Zwitserse Witte Herders. Jumana's' White Castle. September 2018 Nog 4 reservaties beschikbaar.
Zwitserse herder pups te koop.
De Zwitserse witte herder pups te koop zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Zwitserse witte herder pups te koop kunnen thuis geleverd worden.
Home Zwitserse Witte Herder.
Zwitserse Witte Herder. Toon Hoofdnavigatie Verberg Hoofdnavigatie. Ingediend door Anoniem niet gecontroleerd op za, 03/10/2018 1317.: We hebben ons domein naar een andere provider moeten verhuizen, omdat de bestaande site bij de oude provider gehackt was en steeds weer problemen waren en ik ook geen back-ups meer terug kon zetten.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Vivid Daydream is geregistreerd en erkend officieel Zwitserse Witte Herder kennel en fokker aangesloten bij de Raad van Beheer / FCI Nederland. Wij fokken echter met strengere normen en waarden dan de regels voorschrijven. En in de eerste plaats voor onszelf.
Kennel www.dutchhighlands.be.
Bij ons thuis betekent Kennel niet dat we hokken of kennels hebben want die hebben we niet. Onze honden en hondjes leven samen met ons in huis en zo'n' leven willen we voor de pups die we fokken ook. We zijn hobbyfokker en fokken naar beste eer en geweten met grote zorg voor onze teefjes en pupjes en volgens het fokreglement van de Rasvereniging Zwitserse Witte Herder Nederland.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:

Contacteer ons