zwitserse witte herder kennel
 
Nieuws kastagnebos's' JimdoPage!
Nest september 2012. Video's' van onze Zwitserse herder. Nieuws Harissa pupjes. De laatste nieuwtjes. Deze website zit vol! Maar niet getreurd, ben een nieuwe begonnen.: 26 en 28 februari. De puppies zijn geboren! Er zijn nog een paar teefjes beschikbaar.:
website speed test
Het HondenForum Bekijk onderwerp Fokker witte herders gezocht.
Je moet naar de ouders zelf kijken en die ontmoeten en dan kijken hoe die zijn. Zijn die prima stabiel dan is de kans op een leuke hond groter dan wanneer je een kennel gaat adviseren. Immers, kennels fokken geen constante inteelt op hun eigen honden neem ik aan. Een ras is een ras en in elk nest kan een gedragsprobleem komen. Ook bij goede kennels. Kijk naar de ouders van heg nest en je weet het. Dat lijkt me eigenlijk vanzelfsprekend. Ik denk dat vrijwel niemand de reu ziet van wie ze een pup ophalen. Titel: Re: Fokker witte herders gezocht. Geplaatst: 27 Mei 2017 1316.: Geregistreerd: 24 Aug 2003 1731.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Zwitserse witte herder.
Bureau
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
SEO
Startpagina Fan Swide Pracht.
Welkom op onze website! Wij zijn Piet en Gea Jonkman en wij fokken af en toe een nestje Zwitserse Witte Herder of Duitse Herder pups. Kijk gerust rond op onze website om onze honden te bewonderen en informatie te verzamelen.
seo lookup
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Wij zijn een hele kleine kennel die af en toe een nestje Zwitserse Witte herders fokken.Wij zijn met hart en ziel verknocht aan dit ras, en fokken met veel liede.De honden waarmee wij fokken zijn vrij van HD en ED.Wij fokken uitsluitend raszuivere Zwitserse Witte Herder pups met FCI stamboom en volgens de regels van de Zwitserse Witte Herder vereniging.
auto verzekeren
Zwitserse witte herder Yvonne van der Meer.
Deze hond is in 1966 in de VS geboren. De eigenaresse van Lobo, de Zwitserse Agatha Burch, heeft jaren in de Verenigde Staten geleefd. Als zij terug naar huis gaat neemt ze haar nog zeer jonge hond mee. Eenmaal terug in Zwitserland, importeert ze een Witte Herder uit Engeland, White Lilac of Blinkbonny genaamd. Uit het eerste nest van Lobo en Lilac koopt de Zwitser Kurt Kron een pup. In 1980 haalt Martin Faustmann uit de kennel van Kurt Kron een zoon van Kokes Mahalo en de dochter van Lobo White Burch, Shangrilas Sweetgirl, naar Duitsland.
Sea
Of the Dancing White Dream; Witte herder kennel. Of the Dancing White Dream.
minilening
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
portfolio webdesigner
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
reachtruck
Even voorstellen.
Na wat opzoekwerk had ik al begrepen dat de Witte Herder met zijn eigenschappen perfect in mijn roedeltje kon passen. In 2007 werd ik dus trotse eigenaar van Gabbana, een Witte Herder teefje. In die tijd nam ik ook de beslissing om deeltijds te gaan werken, zodanig dat ik voldoende tijd had voor mijn honden en fijn met hun kon samen zijn.

Contacteer ons