zwitserse witte herder kennel
 
Home.
Oves Canis is een trimsalon en kennel in Gistel West-Vlaanderen. Wij trimmen met veel plezier, toewijding en enthousiasme alle honden, groot en klein en alle vachttypes. Wij hebben ons hart verloren aan de Zwitserse Witte Herders en hebben intussen zelf 2 teefjes, Mira Sagitta Alba en Quinsi Van t Kastagnebos.
Crabbe dakwerken
Nieuws kastagnebos's' JimdoPage!
Nest september 2012. Video's' van onze Zwitserse herder. Nieuws Harissa pupjes. De laatste nieuwtjes. Deze website zit vol! Maar niet getreurd, ben een nieuwe begonnen.: 26 en 28 februari. De puppies zijn geboren! Er zijn nog een paar teefjes beschikbaar.:
huis verkopen via notaris
Het HondenForum Bekijk onderwerp Fokker witte herders gezocht.
Je moet naar de ouders zelf kijken en die ontmoeten en dan kijken hoe die zijn. Zijn die prima stabiel dan is de kans op een leuke hond groter dan wanneer je een kennel gaat adviseren. Immers, kennels fokken geen constante inteelt op hun eigen honden neem ik aan. Een ras is een ras en in elk nest kan een gedragsprobleem komen. Ook bij goede kennels. Kijk naar de ouders van heg nest en je weet het. Dat lijkt me eigenlijk vanzelfsprekend. Ik denk dat vrijwel niemand de reu ziet van wie ze een pup ophalen. Titel: Re: Fokker witte herders gezocht. Geplaatst: 27 Mei 2017 1316.: Geregistreerd: 24 Aug 2003 1731.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Zwitserse witte herder.
stockverkoop ramen en deuren limburg
Website is niet beschikbaar. Zwitserse Witte Herders van het Sarsven.
Wij zijn een van de weinige Langstok Zwitserse Witte Herder Fokkers in Limburg, en fokken slechts af en toe pups uit., door de RZWH goedgekeurde, gezonde ouderhonden. Wij fokken uitsluitend met HD, ED, MDR1, en DM goedgekeurde honden. Van t Sarsven is een officieel geregistreerde, erkende en KK1 gediplomeerde Zwitserse Herder Kennel.
sem ppc
Startpagina Fan Swide Pracht.
Welkom op onze website! Wij zijn Piet en Gea Jonkman en wij fokken af en toe een nestje Zwitserse Witte Herder of Duitse Herder pups. Kijk gerust rond op onze website om onze honden te bewonderen en informatie te verzamelen.
analyze
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Onze kennel is officieel erkend onze pups krijgen uiteraard een stamboom. Wij fokken op geheel eigenzinnige wijze wat maakt dat wij al tijden kunnen zeggen dat we goede honden fokken. Inmiddels hebben wij regelmatig pup-kopers terug gehad voor een 2e, 3e en zelfs al een 4e hondje. Kom eens op de website kijken en als u vragen heeft stel ze dan gerust. Bekijk de fokker vermelding van Dreamworks. Zwitserse Witte herders. Onze ouderdieren worden onderzocht op HD, ED, DM, MDR1, zij ondergaan de DNA gerelateerde gezondheids screening die opgenomen zijn in het Herder pakket zoals aangeboden door het van Haeringen Laboratorium in Nederland en België. Onze pups worden vóór zij naar hun nieuwe ouders gaan onderzocht op dan aanwezige oogafwijkingen onderzoeksuitslag is een jaar geldig, aangeboren 1 of 2-zijdige doofheid die op 6 weken leeftijd al volkomen is middels de BAER test en slokdarmafwijkingen middels röntgenfoto's' van het slokdarmkanaal vóór en ná inname van een Barium papje.
krediet aanvragen
Zwitserse witte herder Yvonne van der Meer.
Deze hond is in 1966 in de VS geboren. De eigenaresse van Lobo, de Zwitserse Agatha Burch, heeft jaren in de Verenigde Staten geleefd. Als zij terug naar huis gaat neemt ze haar nog zeer jonge hond mee. Eenmaal terug in Zwitserland, importeert ze een Witte Herder uit Engeland, White Lilac of Blinkbonny genaamd. Uit het eerste nest van Lobo en Lilac koopt de Zwitser Kurt Kron een pup. In 1980 haalt Martin Faustmann uit de kennel van Kurt Kron een zoon van Kokes Mahalo en de dochter van Lobo White Burch, Shangrilas Sweetgirl, naar Duitsland.
persoonlijke lening
Of the Dancing White Dream; Witte herder kennel. Of the Dancing White Dream.
loodgieter gent
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
seo agentur nürnberg
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
bristol

Contacteer ons