zwitserse witte herder kennel
 
Zwitserse Witte Herders van het Sarsven.
Wij zijn een van de weinige Langstok Zwitserse Witte Herder Fokkers in Limburg, en fokken slechts af en toe pups uit., door de RZWH goedgekeurde, gezonde ouderhonden. Wij fokken uitsluitend met HD, ED, MDR1, en DM goedgekeurde honden. Van t Sarsven is een officieel geregistreerde, erkende en KK1 gediplomeerde Zwitserse Herder Kennel.
leemans
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 19 AUGUSTUS 2018. Foto Kees van Sundert. Philippi Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission.
TMS
Home Misthy's' Friends.
Zwitserse witte herder pup. Rasbeschrijving Zwitserse witte herder. ZWITSERSE WITTE HERDER KENNEL. Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier.
binnendeur
Home www.jumanawhitecastle.be.
Baasjes 2016 Mara. Baasjes 2017 Appa. Baasjes 2017 Limi. Baasjes 2017 Mara. Jumana's' White Castle. Welkom op onze website. Welkom op onze website. En maak kennis met onze. Zwitserse Witte Herders. Jumana's' White Castle. September 2018 Nog 1 reservaties beschikbaar of reserve.
wehkamp
Kennel www.dutchhighlands.be.
Bij ons thuis betekent Kennel niet dat we hokken of kennels hebben want die hebben we niet. Onze honden en hondjes leven samen met ons in huis en zo'n' leven willen we voor de pups die we fokken ook. We zijn hobbyfokker en fokken naar beste eer en geweten met grote zorg voor onze teefjes en pupjes en volgens het fokreglement van de Rasvereniging Zwitserse Witte Herder Nederland.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Zwitserse herder pups te koop.
Kittens te koop. Dog Cat and Co Pups te koop Zwitserse Witte Herder pups te koop. Zwitserse Witte Herder pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Zwitserse Witte Herder. Zwitserse Witte Herder pups te koop in onze kennel.:
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Wij zijn een hele kleine kennel die af en toe een nestje Zwitserse Witte herders fokken.Wij zijn met hart en ziel verknocht aan dit ras, en fokken met veel liede.De honden waarmee wij fokken zijn vrij van HD en ED.Wij fokken uitsluitend raszuivere Zwitserse Witte Herder pups met FCI stamboom en volgens de regels van de Zwitserse Witte Herder vereniging.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje. En wat was hij schattig! Het was alsof een klein bolletje witte wol zich constant door onze woning verplaatste. Bono was een hond uit de duizenden. Niemand had de eerste dag dat hij bij ons kwam wonen kunnen inschatten dat hij aan de basis zou liggen van de opstart van een geweldige kennel.

Contacteer ons