zwitserse witte herder kennel
 
Home.
Oves Canis is een trimsalon en kennel in Gistel West-Vlaanderen. Wij trimmen met veel plezier, toewijding en enthousiasme alle honden, groot en klein en alle vachttypes. Wij hebben ons hart verloren aan de Zwitserse Witte Herders en hebben intussen zelf 2 teefjes, Mira Sagitta Alba en Quinsi Van t Kastagnebos.
adwords
Nieuws kastagnebos's' JimdoPage!
Nest september 2012. Video's' van onze Zwitserse herder. Nieuws Harissa pupjes. De laatste nieuwtjes. Deze website zit vol! Maar niet getreurd, ben een nieuwe begonnen.: 26 en 28 februari. De puppies zijn geboren! Er zijn nog een paar teefjes beschikbaar.:
free vpn
Het HondenForum Bekijk onderwerp Fokker witte herders gezocht.
Je moet naar de ouders zelf kijken en die ontmoeten en dan kijken hoe die zijn. Zijn die prima stabiel dan is de kans op een leuke hond groter dan wanneer je een kennel gaat adviseren. Immers, kennels fokken geen constante inteelt op hun eigen honden neem ik aan. Een ras is een ras en in elk nest kan een gedragsprobleem komen. Ook bij goede kennels. Kijk naar de ouders van heg nest en je weet het. Dat lijkt me eigenlijk vanzelfsprekend. Ik denk dat vrijwel niemand de reu ziet van wie ze een pup ophalen. Titel: Re: Fokker witte herders gezocht. Geplaatst: 27 Mei 2017 1316.: Geregistreerd: 24 Aug 2003 1731.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Zwitserse witte herder.
tempur
Website is niet beschikbaar. Zwitserse Witte Herders van het Sarsven.
Wij zijn een van de weinige Langstok Zwitserse Witte Herder Fokkers in Limburg, en fokken slechts af en toe pups uit., door de RZWH goedgekeurde, gezonde ouderhonden. Wij fokken uitsluitend met HD, ED, MDR1, en DM goedgekeurde honden. Van t Sarsven is een officieel geregistreerde, erkende en KK1 gediplomeerde Zwitserse Herder Kennel.
online geld lenen
Startpagina Fan Swide Pracht.
Welkom op onze website! Wij zijn Piet en Gea Jonkman en wij fokken af en toe een nestje Zwitserse Witte Herder of Duitse Herder pups. Kijk gerust rond op onze website om onze honden te bewonderen en informatie te verzamelen.
ontstoppen antwerpen
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Wij houden het bewust kleinschalig om op deze manier extra veel aandacht te kunnen schenken aan de pup en hun opvoeding. Al de pups hebben een stamboom van KMSH Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Bekijk de fokker vermelding van Zwitserse witte herder van het Svenhof. A Vivid Daydream Zwitserse Witte Herders. Zwitserse Witte Herder fokker met af en toe pups Wij fokken soms Zwitserse Witte Herders pups, en altijd met enorm veel liefde. Sinds 2001 in de Zwitserse Herder in ons leven. En inmiddels zijn we met hart en ziel verknocht aan deze veelzijdige rashond. De honden waarmee wij fokken zijn getest en vrij van HD en ED, en RUGAFWIJKINGEN. Ook worden onze honden getest op verschillende genetische aandoeningen voor zij nakomelingen mogen krijgen. Soms hebben wij pups beschikbaar, maar meestal zijn Vivid Daydream pups al gereserveerd lang voor hun geboorte! Wij fokken in de eerste plaats voor onszelf en voor dierbaren. Wij fokken uitsluitend raszuivere Zwitserse Witte Herder pups met FCI stamboom. Zowel langstok als kortstokhaar. Altijd uit gezonde ouders. Uiteraard worden de pups geboren, en groeien zij op, in ons huis, en niet in een kennel of schuur.
pijp
Zwitserse witte herder Yvonne van der Meer.
Deze hond is in 1966 in de VS geboren. De eigenaresse van Lobo, de Zwitserse Agatha Burch, heeft jaren in de Verenigde Staten geleefd. Als zij terug naar huis gaat neemt ze haar nog zeer jonge hond mee. Eenmaal terug in Zwitserland, importeert ze een Witte Herder uit Engeland, White Lilac of Blinkbonny genaamd. Uit het eerste nest van Lobo en Lilac koopt de Zwitser Kurt Kron een pup. In 1980 haalt Martin Faustmann uit de kennel van Kurt Kron een zoon van Kokes Mahalo en de dochter van Lobo White Burch, Shangrilas Sweetgirl, naar Duitsland.
vocht in de muur
Of the Dancing White Dream; Witte herder kennel. Of the Dancing White Dream.
seo copywriting
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
mijn bkr
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
centrale

Contacteer ons