oudduitse herder verschil duitse herder
 
Bekijk onderwerp oud duitse herder Honden Forum.
Mijn oudduitse herders zijn zeer sociaal met andere honden.Maar dat zijn eigenlijk al mijn honden die we hebben en gehad hebben.Dus daar zit een deeltje opvoeding bij. Ik ben aan het prutsen geweest maar ik krijg geen foto's' geplaatst. Een oud duitse herder word gefokt uit een langstokhaar duitse herder.Pas als de herder uit 2 generatie's' slangstokhaar duitse herder word gefokt is het een Oud Duitser.Dat je verschillende type's' hebt komt omdat er met werklijnen en kynologische lijnen word gefokt.
Herdershonden. Soorten en verschillen; de Duitse Herder, de Hollandse herder, de Belgische herders; Mechelaar, Tervuerense en de Groendaeler. Plazilla.com.
De Mechelse herder heeft kort haar en een zwart masker. Alle Belgische herders zijn middelgroot en erg krachtig. Hun karakter is vooral erg waakzaak en actief. Ze verdedigen hun baasje, omdat ze goed kunnen waken. Vacht bij de verschillende soorten Belgische Herdershonden. De Groenendaeler heeft lang haar. De Tervuerense herders zijn ook langharigen. De Mechelaar is de kortharige. De Laekense herder is de ruwharige. De Hollandse herder is heeft kort, lang en ruwhaar. De oorsprong licht in Nederland, toen ze gebruikt werden als schapenherder. Je kunt ze omschrijven als trouw, oplettend, waakzaam maar ook zelfstandig. Het verschil met de Belgische en Duitse herdershonden zit hem vaak in het temperament en de bouw van de hond. Als je denkt dat je bijna alle soorten en rassen van de herdershonden hebt gesproken kom je nog een lijstje tegen met herders! Australian kelpie, Australian shepherd, Beauceron, Bergamasco, Berghond van de Maremmen en Abruzzen of Maremma, Bordercollie, Briard, Majorcaanse herder, Portugese herder, Roemeense Karpatische herder, Roemeense Mioritic herder, Catalaanse herder, Kroatische herder.
10 Beste Waakhonden Alletop10lijstjes.
Zelf vind ik dat de honden een sterk karakter hebben, ze hebben EEN baas en zorg dat je een stabiele hand heb, ook zijn het geen honden om de hele tijd een balletje op te halen meschien doen ze het een keer en daarna denkt ie doe het zelf maar. rob januari 3, 2015. Bullmastiff x cane corso wens jullie allen succes. Goldi februari 24, 2015. Ik mis in dit lijstje inderdaad de Mechelse herder en de hollandse herder hoor!
Werkstuk Biologie Oud duitse herder 1e klas havo/vwo Scholieren.com.
Bij een Duitse herder is ie veel meer ingezakt en bij een Oud Duitse herder wat minden. Hier zijn een paar manieren om te voorkomen dat de pup HD krijgt want dat kan er vervelend zijn en je kan nog erg veel geld kosten aan de dierenarts.
Op vakantie.
MA / DO: 0900: 1700: 1930: 2030.: VR: 0900: 1800.: 036-523 64 46. You are here.: Net als ieder jaar gaan we weer een paar weken op vakantie. Toch is er deze keer een wezenlijk verschil met betrekking tot de voorgaande jaren, we hebben een hond. Het is een Oud Duitse Herder en hij heet Borre.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Allen zijn enorm vriendelijke en mensgerichte hondjes, ze kunnen niet vaak genoeg hun dankbaarheid tonen Ze lijken wel Boxer kruisingen maar er kan ook Herder in zitten Feit is dat ze goede en lieve karakters hebben, sociaal en goed zijn, maar vooral dankbaar. Wie geeft deze lieve honden een heerlijk leven, ze zouden je onmetelijk dankbaar zijn. Esperanza is een vrouwtje van ca. 2 jaar oud. Esperanza is een grote hond Cross Shepherd: zij is ca. 59 cm hoog en weegt ca. Esperanza verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: 17856. Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status. ACE Animal Care of Espagna is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
Geheel zwart, geheel grijs, grijs met donkergrijs met wolkjesmotief, zwarte zadel en masker. De Oudduitse herder heeft een vacht die langharig is, middelgrof haar met een wollige ondervacht. pups oudduitse herder. Dit e-mailen BlogThis! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Labels: duitse herder, hondenras, hulphond, oudduitse herder, pups, vacht, verschillende kleuren, verzorging, zwarte duitse herder.
Hondenvrienden.be Oudduitse herder of langstokhaar?
En het rustige in huis leer je natuurlijk ook zelf een beetje aan. Wij hebben 2 honden en ze hebben geleerd dat ze buiten mogen ravotten en in huis niet Het voordeel als je een langstokhaar kiest, vind ik vooral dat je terecht kan in een van de vele kringgroepen van de vvdh, waar mensen met veel ervaring en kennis van het ras je bijstaan en helpen met de opvoeding van je duitse herder. Wat je ook kiest Veel succes met je volgende hond. Geslacht: Re: Oudduitse herder of langstokhaar?
Roedel Leffact.
Er zijn namelijk 2 lijnen; de werklijn Duitse Herder en de showlijn Duitse Herder. De werklijn is herkenbaar aan de rechte rug en het langhaargen is dominant en de showlijn aan de aflopende rugbijvoorbeeld gebruikt in films. Helaas worden verschillende lijnen wel eens gemixt in de fokkerij om de aflopende rug op niveau te krijgen c.q. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing.
Castratie van Duitse herders, geassocieerd met. Duitse herder Database.
Duitse herder Database. Informatie voor fokkers en liefhebbers. Menu Naar de inhoud springen. Door ons bezocht. Wie zijn wij. Zoeken naar: Zoeken. Castratie van Duitse herders, geassocieerd met. 10 juni 2016 Aandoeningen, Kanker, Spieren en Skelet, Urinewegen castratie, ed, gescheurde kruisband, hd, incontinentie, kanker, melkkliertumoren, sterilisatie petra.

Contacteer ons