duitse herder pups te koop duitsland
 

Onze pups op video. Duitse Herder pups te koop te Limburg. Duitse herder pups reutjes en Duitse herder pups teefjes te koop waarvan beide ouders aanwezig zijn. Duitse Herder Pups Fokker het Hezehof. De Duitse herder is afkomstig uit Duitsland.
tms transport
Kc geregistreerde Duitse herder pups te koop Honden.
beide ouders zijn te zien. Ga naar adverteerder. Stuur naar vriendin. Kc geregistreerde Duitse herder pups te koop. Mail de adverteerder. stuur bericht over: Kc geregistreerde Duitse herder pups te koop. max 500 karakters. Kc geregistreerde Duitse herder pups te koop. Plaats gratis advertentie. Meer Duitsland Kennels.
S.E.O
Waar vind ik Duitse Herder Blauw pups te koop? DogCatandCo.
Pups te koop. Kittens te koop. Dog Cat and Co Pups te koop Duitse Herder pups te koop. Duitse Herder pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Hierboven vindt u de fotos van onze pups te koop op dit ogenblik.
geld lenen
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder te koop 14 zoekertjes. Toon op kaart. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Duitse herder pups. Duitse herder, halflangharig, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse herder pups.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitse herderpups te koop, vader en moederaanwezig op de boerderij, ouders goede wakers, ze zijn gechipt, gevaccineerd, ontwormd en europ. 11 maart 2018 1413: Wortegem-Petegem Petegemaande-Schelde. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop Al onze duitse herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
Duitse Herder pups te koop. Mails van onze klanten. met onze Duitse Herders. Foto's' Video's' van. onze vorige nestjes. uw Duitse Herder. Vragenlijst vóór de. aanschaf van een pup. Informatie over de. Beschrijving van de Duitse Herder. Duitse herders zijn herdershonden die, zoals de naam al doet vermoeden, vroeger uit Duitsland kwamen.
v. Casalin.
Hoewel wij geloven dat de Duitse herder de mooiste hond ter wereld is, moeten wij als fokker, ondanks het prachtige uiterlijk van onze honden, altijd proberen de honden objectief de beoordelen in vergelijking met de rasstandaard en onze eigen doelstellingen. Op deze manier kunnen we de eventuele tekortkomingen ontdekken, de oorzaken daarvan achterhalen en de kwaliteit van onze Duitse herders weer verbeteren. Helaas ontwikkelen sommige getalenteerde pups die we zelf uit een nestje aanhouden zich niet zoals we hadden verwacht en gehoopt. Vaak ligt het maar aan de kleinste dingetjes die voor de meeste liefhebbers van een fijne hond helemaal niet erg of van belang zijn. Als fokker echter hebben wij ons een doel gesteld om te proberen voortdurend het ras te verbeteren en kunnen we alleen verder werken met de beste honden die we hebben gefokt en moeten we dus regelmatig keuzes maken, daarom hebben we af en toe een jonge hond te koop.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer.
von Arjakjo en Renix Haus Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Liefhebbers van het ras die dit ook op anderen over weten te brengen. Fokkers van kynologische Duitse Herders met veel africhting en opvoedingervaring die ze altijd met je willen delen. Het welzijn van de hond is voor hen altijd van groot belang. Als je bij hun een puppy koopt, koop je daar ook altijd je volgende pup. Ik ken weinig fokkers of liefhebbers van Duitse Herdershonden die zoveel tijd en energie in het verzorgen, fokken en trainen van Duiste Herdershonden steken. Ons adres is.: 26892 Heede Duitsland.

Contacteer ons