duitse herder pups te koop duitsland
 
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Dé gratis zoekertjessite gericht op particulieren. Dieren en Toebehoren. Honden en Puppy's' 624. Honden en Puppy's.' Alle Advertenties 624. Shiba Inu puppies. Schattige shiba inu pups! ik heb zowel jongens als meisjes beschikbaar zijn, zijn ze 8 weken oud en klaar om naar hun. Rasechte Pommeren Puppies. Rasechte pommeren puppies voor adoptie. 2 reutjes beschikbaar uit een nest van 8-10 weken oud. ze zullen klaar zijn v. Franse Bulldog Puppies voor een nieuw huis. Deze lieve kleine pups zijn goed gesocialiseerd met kinderen en hebben een happy-go-lucky persoonlijkheden! Shih Tzu puppies een huis aan iemand die zorg heeft. We hebben shih tzu pups beschikbaar, mannelijk en vrouwelijk. we verwachten dat hun volwassen gewicht tot ongeveer 9. Echt mooie prachtige Jongen En Meisje Maltese. Deze broer en zus zijn de mooiste pups zonder scheur vlekken en geen hernia. ze zijn volledig gevaccineerd en g. Golden Retriever Puppy Vrouwelijke en vrouwelijke. Gorgeous 12 weken oude golden retriever pup klaar om naar liefdevol thuis, ze is geregistreerd, de huidige op shots e. Engels Bulldog puppy voor adoptie. Deze prachtige meisje en jongen zou gewoon graag een deel van uw gezin! ze heeft grote bulldog functies en zijn vrien. Border collie pups.
Puppyplaats.nl Duitse pups aangeboden.
2 zwartschimmels 1 bruinschimmel volledig in or. nog 3 pups reu te koop van duitse draadhaar. 2 zwartschimmels 1 bruinschimmel volledig in orde met chip en inentingen. beide ouders bejaagd en uit dui. 16 oktober 2019. Zwitserse Witte Herder pups.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Blinky Blinky, een grote dame, waar moeilijk plek voor te vinden was, is voor onze Bram helemaal het einde! Het koppel was op slag verliefd en zaten na een paar minuten. Sam Dit is kater Sam, een heel bijzondere kat.
oudduitseherder pups te koop. Oudduitse herder kennel Van" Chika's' Erf pups gepland bemiddelen.
De cursus bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. De theorie behandelt de bio-dynamica van de hond, zowel in stand als in gangen. Er wordt dieper ingegaan op de bewegingsleer, waarvan de basis in de cursus Kynologische Kennis II is gegeven. U wordt getraind om te beoordelen hoe het gangwerk van een hond eruit ziet. Het gaat hier niet om de beoordeling van een bepaalde rashond, maar van de hond in het algemeen, zoals deze conform de standaardregels eruit zou moeten zien. De theorie wordt in de praktijk toegepast. Tijdens de praktijkles wordt een live hond besproken wordt. De cursisten leren op deze wijze het gangwerk van de hond te beoordelen maar ook te motiveren waarom de hond een bepaald gangwerk vertoont. Op 6 juni 2010 ben ik ook geslaagd voor mijn Richterschein" in Duitsland. Pups van bevriende fokkers klik hier. Copyright: Niets van deze website mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming! Tekst, foto's' en andere info op deze website zijn eigendom van oudduitse herder kennel Van Chika's' Erf Huis.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Wij zien het als onze taak om gezonde, intelligente, krachtige en mooie Oud duitse herdershonden te fokken. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk, in de therapie en voor de gehandicaptenzorg, bij de hondensport en gewoon als gezinshond, als begeleider en vriend.
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.

Wij fokken slechts af en toe een nestje en gaan hierbij zeer selectief te werk bij de keuze van de reu die we gebruiken voor onze, door onszelf opgeleide en geselecteerde, teven. Wij streven naar het fokken van gezonde, eerlijke en belastbare honden. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest. In 2008 zijn we begonnen met Kennel Van de Gulderij en ons eerste nest. Sinds 2016 zijn we met kennelnaam Van de Gulderij VVDH keurfokker. We zijn aangesloten bij de rasvereniging in België en Duitsland.
Duitse Herder Pup te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
RobusMessi: mix Duitse Herder. Oud Duitse herder pups. Gezocht duitse herder pup, mannelijk. golden retriever pups x/duitse herder pups x. Duitse herder pups. Oud Duitse Herder pups. Duitse Herder pups met stamboom te koop, ook geheel zwart! Nieuwe advertenties per e-mail?
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Noordendijk 428 3319 GM Dordrecht. Wij fokken met hart en ziel Oudduitse Herder pups uit verantwoorde combinaties. Hondenfokker Meer info. Aen den Noordendijck. Noordendijk 428 3319 GM Dordrecht. Wij fokken Zwitserse Witte en Oudduitse Herders in alle kleuren. Hondenfokker Meer info. Kennel van t Hogeland. Hornsterweg 1 9967 TB Eenrum. Hondenfokker Meer info. Vom Borgheser Wald. Zeisigweg 7 46446 Emmerich. Ik ben een kleinschalige fokker van Oudduitse Herders. Hondenfokker Meer info. Van de Kooihoeven. Kooiweg 4 4205 NH Gorinchem. Hondenfokker Meer info. Zwinger vom Riedrunner. Hauptstraße 7 54619 Großkampenberg. Kennel van Oudduitse Herders in Duitsland. Hondenfokker Meer info. Brouwerlaan 63 2182 KD Hillegom. Fokker zwarte Oudduitse Herders. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof. Axelsestraat 13 4576 RM Koewacht NL. Ik ben een kleinschalige Oudduitse Herder fokker. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder van Möhnesee. Dalmer Weg 36 59510 Lippetal-Lippborg-NRW. Oudduitse herders, langstokhaar herdershonden. Hondenfokker Meer info. Of Dracc's' Clan. Romijnlaan 33 7475 CS Markelo. Oudduitse herder kennel. Hondenfokker Meer info. Hooglandseweg 13 3864 PV Nijkerkerveen. Tevens fokker van Duitse Doggen en Duitse Herders.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 2 april 2019 1059: Bree. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.

Contacteer ons