duitse herder pups te koop duitsland
 
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer.
Bank
v. Casalin.
Hoewel wij geloven dat de Duitse herder de mooiste hond ter wereld is, moeten wij als fokker, ondanks het prachtige uiterlijk van onze honden, altijd proberen de honden objectief de beoordelen in vergelijking met de rasstandaard en onze eigen doelstellingen. Op deze manier kunnen we de eventuele tekortkomingen ontdekken, de oorzaken daarvan achterhalen en de kwaliteit van onze Duitse herders weer verbeteren. Helaas ontwikkelen sommige getalenteerde pups die we zelf uit een nestje aanhouden zich niet zoals we hadden verwacht en gehoopt. Vaak ligt het maar aan de kleinste dingetjes die voor de meeste liefhebbers van een fijne hond helemaal niet erg of van belang zijn. Als fokker echter hebben wij ons een doel gesteld om te proberen voortdurend het ras te verbeteren en kunnen we alleen verder werken met de beste honden die we hebben gefokt en moeten we dus regelmatig keuzes maken, daarom hebben we af en toe een jonge hond te koop.
Waterverzachter
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
1 blue tan boys, 1 meisje van zeer goede kwaliteit ouder. Duitse herder pups. Ik heb te koop: 1 reu en 1 teefje duitse herder, klaar om te vertrekken, alle jongens zullen kc geregistr. Golden retriever-puppy's' zijn klaar om te vertrekken.we hebben jongens en meisjes beschikbaar die 1.
kredieten
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
Duitse Herder pups te koop. Mails van onze klanten. met onze Duitse Herders. Foto's' Video's' van. onze vorige nestjes. uw Duitse Herder. Vragenlijst vóór de. aanschaf van een pup. Informatie over de. Beschrijving van de Duitse Herder. Duitse herders zijn herdershonden die, zoals de naam al doet vermoeden, vroeger uit Duitsland kwamen.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Wij hebben lieve duitse herder puberpups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere male. gisteren 1436: Zonhoven. duitse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop.
Pups bij Oud Duitse Herder Kennel von Perlucalin Pups bij Oud Duitse Herder Kennel: von Perlucalin.
Welkom op de website van Oud Duitse Herder Kennel von Perlucalin. Mijn naam is Linda Rouw. In 2010 besloot ik een kennelnaam aan te vragen. en Oudduitse Herdersafgekort ODH te gaan fokken. Mijn man zal doorgaan met onze Duitse Herder Kennel.,
von Arjakjo en Renix Haus Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Liefhebbers van het ras die dit ook op anderen over weten te brengen. Fokkers van kynologische Duitse Herders met veel africhting en opvoedingervaring die ze altijd met je willen delen. Het welzijn van de hond is voor hen altijd van groot belang. Als je bij hun een puppy koopt, koop je daar ook altijd je volgende pup. Ik ken weinig fokkers of liefhebbers van Duitse Herdershonden die zoveel tijd en energie in het verzorgen, fokken en trainen van Duiste Herdershonden steken. Ons adres is.: 26892 Heede Duitsland.
Duitse herderpups Te koop 350 in Lochristi Zeveneken 2dehands.be.
Ik heb een leuk nestje duitse herder pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup i. vandaag 1007: Beerse. Duitse Herder pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.

Contacteer ons