duitse herder pups te koop met stamboom
 
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder te koop 11 zoekertjes. Toon op kaart. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
TMS
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
stralen
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. Hierbij wil ik jullie laten weten dat Guust vandaag rustig is overleden. De laatste 3 maanden was hij al een beetje op de sukkel, volgens de veearts waren het problemen met zijn hart, maar toch liep hij met zijn speeltjes rond, wel wat trager dan normaal.
Autolening
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Super Duitse herder met stamboom. Te koop pups. Ik heb teefjes heel goede stamboom nog twee teefjes 3.5 Maanden uit komt uit slowenie. Mooie Duitse Herders pups met stamboom. Duitse herder kennel trossacks fortune heeft duitse herder pups vier teefjes en een reutje er zijn nog twee teefjes beschikbaar.
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitse herder pups te koop bij particulier. Mooi gekleurde Duitse herders pups bij particulier. Beide ouders zijn steeds aanwezig en kan je komen bezichtigen. Het zijn zeer sociale honde. 11 april 2018 1808: Halen Loksbergen. Duitse Herder pups. De pups worden gevaccineerd, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Ze verlaten het nest steeds onder toezicht van onze dierenarts. 9 april 2018 2112: Lier. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 7 april 2018 1147: Bree. Duitse Herder pups. 2 teefjes beschikbaar geboren op 26 januari 2018 kleur: zwart-bruin Opendeurdagen paasweekend: op zaterdag 31 maart, zondag 1 april en paasmaa. 31 maart 2018 1143: Aalter. gezocht: duitse herder met stamboom.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Zoeken in deze groep. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden is op Facebook. Word vandaag nog lid van Facebook om in contact te komen met Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden. Word lid van deze groep.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
duitse herder pup langharig eigen kweek. Wij hebben nog 1 prachtig reutje die zijn nestje mag verlaten, ouders aanwezig en goedgekeurd op HD en ED, vader in bezit van stamboom. 13 april 2018 2325: Torhout. Heel mooie Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie duitse herder dekreu staat ook ter beschikking. 13 april 2018 1637: Diest. Hondenbench Proline type Eagle Large 90 l x 65 b x 70 h. Deze hondenbench van het Zwitsers merk Proline type Eagle Large met als exacte maten 686, H 68 B 935, L is ideaal voor grote hondenrassen.

Contacteer ons