duitse herder pups te koop met stamboom
 
Over ons vomhauseiroh.com.
We zijn een erkende kennel met enkel Duitse Herdershonden. Onze kennel is gelegen in een rustige omgeving in Kalmthout dicht bij de Kalmthoutse Heide, wij zijn hobbyfokker van enkel Duitse herders voor sport, bewaking en gezinshond. Al onze pups hebben FCI/St. Hubertus stamboom, schriftelijke garantie, gevaccineerd, gechipt en verschillende keren ontwormt. Pups krijgen mee.: FCI stamboom Sint Hubertus stamboom. Erkend koopcontract en garantie bewijs. Keuring door dierenarts. Als hobbyfokker hebben we elk jaar één of twee nestjes Duitse herders. We streven ernaar om gezonde honden te fokken, al onze ouder dieren worden getest op HD, ED en OCD. Ben je op naar een Duitse herder pup of wil je meer info over ons kun je ons steeds contacteren.
pups
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken. Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel. We helpen je graag met het grootbrengen van je viervoeter.
Duitse Herder Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Duitse herder pups verwacht met stamboom. Rond 12 februari 2021. Puppy's' worden in huis geboren en grootgebracht. Zij worden iedere 2 weekjes netjes ontwormd. Krijgen chip, inenting, Europees paspoortgarantie., Alsook puppypakket mee voor een goede start. Particulier 5 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' Ik ben op zoek naar een hond. Top American Bully pups Standard Extreme. 3 prachtige lavendel-tan chihuahua pups. 3 reutjes te reserveren. ACE: Liam is een gekwetste ziel, in opv. ACE: Gimiliana wacht al zo lang op een e. ACE: Terra, mooie grote dame. Shiba Inu pups. Maltezer dekreutje ter dekking aangebode. GERESERVEERD ACE: CHIRLY speelse en vrol. Advertentie van Tweedehands.net. Gratis zoekertje plaatsen. Dieren en Toebehoren. Overige Dieren en Toebehoren. Honden en Puppy's.' Hamsters, Ratten en Muizen. Trailers en Rijtuigen. Zadels en Hoofdstellen. Toebehoren en Terraria. Toebehoren en Aquaria. Audio, TV en Video. Baby en Kind. Banen en Opleidingen. Bouw en Tuin. Caravans en Kamperen. Computers en Software. Contacten en Dating.
Stichting Reddingshond.nl Duitse herder pups te koop.
Om die redenen volgen wij uitsluitend het internationale IRO programma en komen alleen als de meldkamer ons vraagt en conformeren ons tijdens het uitvoeren van een opdracht aan de leidinggevenden van de betreffende overheidsdienst! Een van onze leden heeft als eerste Nederlander na een zware test een plaats verdiend in het USAR team van de Internationale Reddingshonden Organisatie deze mogelijkheden zijn er ook voor u.Daarna zijn er nog twee mensen door ons opgeleid die dit ook is gelukt. Om ons in staat te stellen onze medemens te blijven helpen, zijn we blij met elke gift of donatie die u ons geeft.Dat kan ook in natura zijn b.v. schenk ons uw oude metalen en huishoudelijke apparaten! Stortingen op NL58RABO 0132336111 t.n.v. Stichting Reddingshond NL te Groningen. Gemotiveerde vrijwilligers zijn welkomvraag, informatie. Duitse herder pups te koop. De duitse herder kennel Kiridesja verwacht ongeveer 20 juli 2010 pups met stamboom uit werklijnen.
Duitse herder pups te koop langhaar YouTube.
Vind je dit geen leuke video? Log in om je mening te geven. Beoordelingen zijn beschikbaar wanneer de video is verhuurd. Deze functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 23 aug. Duitse herder pups te koop langhaar.
Beschikbare pups VVDH.
Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. De nesten zijn ingedeeld in 4 categorieën waarbij brons de laagste categorie is en diamant de hoogste. In de hoogste categorie vindt u de pups die volgens de strengste eisen van onze vereniging gefokt zijn. Meer info vindt u onder de foknormen. Voor de contactgegevens van de fokker kan u klikken op de kennelnaam. Dit hoogste certificaat wordt enkel toegekend aan pups waarvan beide ouderdieren aangekeurd zijn volgens SV normen en bovendien voldoen aan alle voorwaarden van VVDH fok goud. Tevens moeten beide ouderdieren minstens HD A of B hebben Normal, Fast NormalDuits systeem voor beoordeling en ED 0 of 1 Normal, Fast NormalDuits systeem voor beoordeling. Momenteel geen pups beschikbaar met het certificaat Diamant.
bordeaux dog bordeaux dog pup duitse herder pups.
Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren. Duitseherder Puppies Honden. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.: zwarte neus, sterke pigmentatie.
Pupinfo LSOHV.
Eind september is Ulla-Mojo van het Wolvennest gedekt door Arak-Nox from Lunas Wolfskin. Op 28 november zijn er 8 pups geboren, 4 reuen en 4 teven in de kleuren grauw en zwart/bruin. Voor meer informatie zie website fokker Be Brave. Oudduitse Herder Kennel De Haeres.
puppy te koop.
350, 1.251 keer bekeken Status: Actief Herder pups te. Worden dagelijks behandeld en leven in ons HUIS, in onze RESERVEKAMER bij ons worden er Beauceron, Corso. En maak nu reeds kennis met alle Pomeranian puppies te koop met stamboom enkel Duitse Herder pups koop.

Contacteer ons