kruising duitse herder labrador pups
 
Het HondenForum Bekijk onderwerp Info over kruising Duitse herder x labrador.
wij hebben hier thuis ook een kruising tussen een labrador en een duitse herder teefje en al best oud die van ons is zwart ondertussen grijs met op de billen een beetje bruin erdoor. heel veel succes met die van jullie!
Bank
Kruising duitse herder labrador Honden.
max 500 karakters. Kruising duitse herder labrador. Plaats gratis advertentie. Mooie labrador pup we hebben nog 1 labrador reutjehij mag het nest verlaten op 5 septemberhij is met alles in orde chipvacsin.hij, is gecociaaliceertverlaten ze zijn 2x inge├źnd, goed ontwormd, gechipt met paspoort u ontvangt ook een puppypakket en schriftelijke garan. Schattig Labrador Retriever Schattig Labrador RetrieverZe zijn schattige kleine pup met de queens kus een teken van schoonheid en oh die vertederend ogen die wikkel rond je hart. Ze zijn zeer spunky en zoet. Hebben grote stambomen. Chocolade Lab Pups Chocolade Lab PupsAKC geregistreerd, stamboom, Toon type chunky chocolade Labrador pups hebben We 5 prachtige, lichte en donkere chocolade vrouwelijke pups uit een nest van 7 links.
geld lenen
Gratis pups Koopjeskrant.be.
Gratis pups 4 zoekertjes. Toon op kaart. zoek een golden retriever. wie voor zijn hond niet meer kan zorgen hebben, wij interesse om deze een goede thuis te geven.liefst een pupje of niet te oud, onze golden retriever is een jaar geleden.
visum india
Kruising Honden 2dehands.be.
23 mei 2018 1754: Aalter. Kruising Labrador pups. nog 2 teefjes beschikbaar geboren op 10 december 2017 kleur: zwart wit kruising met Mechelse Herder Deze pups zijn reeds in orde met al hun. 15 mei 2018 1347: Aalter. Pup Litchi kruising zoekt een familie.
duitse labrador pups kruising duitse herder labrador Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Help en info. duitse labrador pups kruising duitse herder labrador. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Dieren en Toebehoren. Lieve Labrador kruising pups. 57500, Lienden, GE. LIEVE LABRADOR KRUISING PUPS.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Reden opname: Afgestaan omdat de hond last heeft van verlatingsangst en dan uit stress dingen gaat stukbijten. Duitse Herder langhaar. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 14/03/2018. Reden opname: Afgestaan. Raya werd overgenomen van de eerste eigenaar die niet meer voor haar kon zorgen, maar bij haar lees meer. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 13/03/2018. Reden opname: Afgestaan wegens allergie van de eigenaar. Extra info: Micha is een vriendelijke, energieke en entho. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 09/03/2018. Reden opname: Afgestaan omdat de eigenaar er om persoonlijke redenen niet meer kan voor zorgen. Kruising Boxer/American Staffordshire Terrier. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 09/03/2018. Reden opname: Afgestaan omdat men voor deze laatste 3 pups uit het nest geen nieuwe thuis kon vinden.
WIj willen graag een kruising tussen Labrador/Herder HondenForum.
pups van 7 weken, geboren 7 januari. google op kruising labrador herder te koop. en je vindt het adres in Limburg. ik heb er net 2 gekocht uit een nest van 13. 16 april 2011 om 2051.: Helaas heb ik gisteren afscheid moeten nemen van mijn Bo, kruizing labrador / mechelse herder. ouders 100% rashonden met stamboom Bo komt uit een nest waarbij sprake was van oeps buurman wat doet u nu. In mijn tiener jaren had ik ook een soortgelijke kruising labrador/ duitse herder.
Vind labrador kruising in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
Kruising Hovawart/Herder Labrador puppies. Onze pups moeder: nora, kruising hovawart/herder, kleur blacktan vader: charly, labrador, kleur blond de pups zijn geboren op 1 april 2018. Ze zijn allemaal zwart, sommige hebben witte tenen en/of een witte bles. Het is een nest van 9 pups, 4 teven en 5 reuen.

Contacteer ons