kruising duitse herder labrador pups
 
Hondenherplaatsing werkwijze.
Keuze van de adoptanten. De geïnteresseerden geven uitleg over.: hun woonsituatie, gezinstoestand met leeftijd, werkschema, kennis van het ras, hoe de wandelingen verlopen. Zij zenden hun gegevens en foto's' van hun huis, tuin, henzelf, hun dieren. Kennismaking met de nieuwe mensen.
pups
Kruising labrador Honden 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. 0 zoekertjes voor kruising" labrador." Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. van tot OK. Toon Zoekertjes 0. Geen zoekertjes gevonden. Wij hebben helaas geen zoekertjes gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Bewaar deze zoekopdracht zodat we je via mail een bericht kunnen sturen zodra er een zoekertje wordt geplaatst dat aan je zoekopdracht voldoet. Zo maak je de beste deal! Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Stel zoekopdracht in. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
duitse herder fokker wat kost een duitse herder pup mechelse herder x duitse herder pups.
25 januari 2018. Pups kruising labrador mechelse herder X labrador Kelpie. Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder. Geregistreerd: 26 Sep 2002 1945: Ik denk ook dat een Duitse herder veel makkelijker is dan een Mechelse herder.
bewust fokken van kruizingen Labradorforum.
Vraag: als al die kruisingen zo verkeerd zouden zijn waarom worden deze dan meestal ouder dan echte" rashonden. Vrienden van ons hebben een kruising labrador van 16 jaar oud die nog rond huppelt als een pup! En zo kan ik nog 10 tallen voorbeelden noemen! Mijn mening: Ik ben het er mee eens dat het niet aan ons is om kruisingen toe te laten of te verbieden dit is een zaak van baasjes onderling, ik ben het er wel mee eens dat beide fok ouders wel gezond moeten zijn maar dat vind ik van alle fokdieren.
Puppenoverzicht PUPPY PLEEG GEZIN.
Olix, maart 2015. Olix is een herder/golden retriever kruising reu, mama Lenka is een Duitse Herder en papa Lee is een golden retriever. Oakley, OceanOdessa, Olix, Olya, Osja, Ouba, Oukje, Oxy. Olix is op maandag 9 mei 2016 geslaagd voor zijn eindbezoek. 11 juli 2016 is Olix naar school gegaan. Olix is geslaagd en woont sinds 6 maart 2017 bij zijn nieuwe baas. Tumble 25 juli 2016 t/m 11 september 2017 geboren op 5 juni 2016. Tumble 25 juni 2016. Tumble is een kruising Duitse Herder/Labrador/ Golden Retriever van Mama Usha en Papa Aike labrador. Tippie, Thefka, Teddy, Taffy, Tukker, Thymo, Tibbles, Tjutter, Tumble. Vrijdag 28 juli is Tumble geslaagd voor zijn stadsevaluatie. Maandag 11 september mag Tumble starten aan zijn opleiding bij KNGF Geleidehonden in Amstelveen. Aifa 11 september t/m 22 januari 2018 geb. Aifa 11 sept 2017. Aifa is een kruising labrador/golden retriever van Mama GinaGolden en papa Feddelab. Aifa is een teefje uit een nest van 12 pups, Amora, Aura, Allstar, Amigo, Ambre, Amon, Ajonne, Aylin, AyakAlennis, Aifa en Axy.
WIj willen graag een kruising tussen Labrador/Herder HondenForum.
Ze is nu 10 maanden. Zwarte hond met wit befje. Kop van Labrador, lichaam van een Herder. 28 september 2010 om 1340.: Hallo, ook wij hebben een kruising Mechelse herder en Labrador. Het is een super hond, lief voor de kinderen, houdt van gezelschap en ze luistert goed. Ze is nu 5 en ik zou zo weer een pup van deze kruising erbij nemen! Wij hebben haar ook via een hondenschool die de nestjes speciaal zo fokt voor de opleiding tot sociale hulphond. Onze Caro was als pup iets te druk om mee te gaan draaien in het programma, gelukkig voor ons want wij zouden niet meer zonder haar kunnen! 26 februari 2011 om 1807.: pups van 7 weken, geboren 7 januari. google op kruising labrador herder te koop.
wordt verwacht: Baele BVBA: uw tuin en dier centrum.
Indien u interesse heeft in een pup, kan u contact met ons opnemen via contactformulier, mail of telefoon. De pagina van de beschikbare pups wordt dagelijks geüpdatet. Op dit moment worden er geen pups verwacht. onze pups zijn afkomstig van particulieren.
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Hoe oud wordt een hond gemiddeld? Hoe oud wordt een Labrador, Duitse herder, Chihuahua, Jack Russel, Golden retriever of Mopshond? Een veel gehoorde uitspraak is.: We willen allemaal oud worden, maar niet oud zijn. Dat geldt ook voor onze dieren. We hopen dat ze nog lang bij ons zijn, maar willen niet dat ze lijden aan ouderdomsziekten als artrose. Uiteraard kan elke hond ziek worden en eerder komen te overlijden. Let bij de aanschaf van een hond op het voorkomen van erfelijke ziekten binnen dat ras en vraag wat de fokker er aan doet om dit probleem op te lossen. Een goede fokker zal een dergelijke vraag waarderen en eerlijk beantwoorden. Gezond oud worden willen we allemaal. Het is de taak van de dierenarts en de dierenarts specialist om te zorgen dat uw hond een zo goed mogelijk leven heeft, zo lang als hij leeft. Oudste hond ter wereld. De oudste hond ter wereld is Max, een kruising met Beagle, Teckel en terriërbloed. Hij werd 29 jaar en 282 dagen. Hoe oud wordt een hond gemiddeld? De hoogte van een balkje geeft aan hoeveel honden op die leeftijd overlijden.
Honden Honden Dierenasiel Dierenasiel Genk. Genk.
Een hele avond en nacht waren er nodig om de hondjes te kunnen vangen, zo bang waren ze. Toen de hondjes eindelijk gevangen werden, waren ze uitgeput en verkleumd en ze hadden geen chip of baasje dat hun zocht, maar gelukkig. Een kruising Anatolische Herder met Husky van juli 2018 die zoekt naar een plek waar ze voor altijd mag blijven. In verband met een verhuis naar een appartement werd ze naar het asiel gebracht. Hier blijkt dat deze koppige dame nood heeft aan sturing: wat mag wel en wat mag niet. Kousé is een energieke. Pagina 1 van 7 1 2 3 4 5 Minst recente. Het zwerfkattenprobleem in Limburg op een efficiënte en diervriendelijk manier aanpakken! Wat kan u best doen indien u een dier verloren bent? Neem contact met het asiel of politie van de regio waarin je woont. Op deze pagina's' kan u de recent binnengekomen honden en katten zien.
Puppies Dierenhof Debrabandere Hondenfokker Bavikhove Puppy's' te koop.
Airedale Terrier Akita Inu Alaska Malamute American Bully Amerikaanse Akita Amerikaanse Cocker Spaniel Amerikaanse Staffordshire Terrier Appenzeller Sennenhond Australische Herder Basset Hound Beagle Beauceron Berner Sennen Bichon Frise Biewer yorkshire terrier Bolognezer Boomer Bordeaux Dog Border Collie Boston Terrier Boxer Bull Terrier Cane Corso Cavalier King Charles Spaniel Cavapoo Centraal-Aziatische Owcharka Chihuahua Chinese Naakthond Chow Chow Coton de Tulear Dalmatier Dobermann Duitse Dog Duitse Herder Duitse Jachtterrier Duitse Staande hond Dwergkees Dwergschnauzer Engelse Buldog Engelse Cocker Spaniel Engelse Springer Spaniel Fox Terrier Franse Buldog Golddust Yorkshire Terrier Golden Retriever Goldendoodle Havanezer Hongaarse Vizsla Hovawart Italiaans windhondje Jack Russell Terrier Japanse Spaniel Kleine Keeshond Kruising Kuvasz Labradoodle Labrador Retriever Landseer Lhasa Apso Malchi Malshi Maltezer Maltipoo Mechelse Herder Mini Bull Terrier Mopshond Mudi Newfoundlander Old English Sheepdog Pekingees Petit Brabancon Pinscher Poedel Pomeriaan Powder Puff Praagse Rattler Puggle Rottweiler Samojeed Schotse Herder Shar Pei Shetland Sheepdog Shiba Inu Shih Tzu Siberische Husky Sint-Bernard Staffordshire Bull Terrier Teckel Tibetaanse Mastiff Vlinderhondje Weimaraner Welsh Corgi West Highland White Terrier Whippet Wolfskeeshond Yorkshire Terrier Zwarte Russische terriër.

Contacteer ons