langharige duitse herder pups
 
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Nestaankondiging prachtigeraszuiverehalf-en, langharige duitse herder pups met rechte rug. In de eerste week van maart worden er bij ons op de boerderij een nestje half-en langharige duitse herderpups geboren. De toekomstige vader en moeder van de pups zijn beiden bij ons aanwezig op de boerderij.
TMS
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit.
tests
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse herder reu pups. Duitse herder, reu, langharig, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd. langharige of lang stok harige Duitse herder.
persoonlijke leningen
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitse Herder Rex pups. Wij hebben een nestje Duitse Herder pups vanaf 600 euro tot 700 euro Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te ve. gisteren 1106: Merksplas. langharige Duitse herder reu. Jozef Van de Velde.
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Duitse Herder Rex pups. Wij hebben een nestje Duitse Herder pups vanaf 600 euro tot 700 euro Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te ve. gisteren 1106: Merksplas. langharige Duitse herder reu. Jozef Van de Velde.
LANGHARIGE DUITSE HERDER PUPS, Duitse herder pups Langhaar, Te Koop, langharige duitse herder.,
Langharige duitse herder pups reutjes en Duitse herder pups teefjes langhaar Te Koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk hier de pups op video. Langharige duitse Herder Pups Fokker kennel het Hezehof. De langharige duitse herder is afkomstig uit Duitsland.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
De pups zullen het nest verlaten rond 23/07/2018. Achter de namen van de ouderdieren worden extra gegevens geplaatst. Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
gisteren 1538: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Duitse Herder Rex pups. Wij hebben een nestje Duitse Herder pups vanaf 600 euro tot 700 euro Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe eigenaar te ve. gisteren 1106: Merksplas. Langharige Duitse Herder pups.

Contacteer ons