puppy duitse herder
 
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
De meest voorkomende kleuren zijn bruin tot gelig met een zwart dek. Het wit is geen aanvaardbare kleur voor de Duitse herder, nochtans worden zij nu gezien als een afzonderlijk ras, genoemd de Amerikaanse Witte Herder. De Duitse herder is een populair hondenras.
puppy training
Duitse Herdershond Langstokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Langstokhaar. Duitse Herdershond Langstokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
sea life blankenberge
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Duitse herder pups. Duitse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk.
tnt
De Oud Duitse Herder pup Buddy met groeipijn? Dierenkliniek Hoogveld.
Hidden by element class. De Oud Duitse Herder pup Buddy met groeipijn? U bent hier. Buddy, een Oud Duitse Herder reu van 7 maanden oud kwam bij ons op consult omdat hij al 3 weken mank liep met zijn linker voorpoot.
ik verhuis wat nu
Kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Stamboom St Hubertus Chip Europees paspoort Pups zijn Gevaccineerd ontwormd Wettelijk garantiecontract Voedingspakket voor ongeveer 6 weken Ook 2 volwassen honden beschikbaar Contacteer ons gerust voor meer info. Bel voor een afspraak 32 3 325 37 57. Onze passie: Duitse Herders, echte gezinshonden.
11 hondenrassen waarmee we voorzichtig moeten zijn.
Maar Duitse herders hebben dan ook nood aan fysieke activiteiten. Lange wandelingen en actieve spelletjes zijn belangrijk wanneer je dit soort hond bezit. Deze honden zijn heel sterk en actief. Ondanks hun agressieve uitzicht kunnen ze toch goed met kinderen overweg.
Wie ben ik.
Wij zijn inmiddels aangesloten bij de DHCN, Duitse Herder Club Nederland. Deze vereniging heeft als doel om fokkers en liefhebbers van alle Duitse Herdershonden tot elkaar. te brengen en de kennis van-en liefhebberij voor het ras te bevorderen. Dit alles volgens de laatste eisen en regels van het Ministerie van ELI zoals vastgelegd bij de Raad van Beheer. Wij vinden het ook erg belangrijk dat de pups de eerste weken van hun leven goed gesocialiseerd worden en allerlei huiselijke dingen zullen kennen. Zodat straks de nieuwe eigenaren een speelse pup mee naar huis krijgen die goed gesocialiseerd is. De eerste maanden zijn de belangrijkste maanden. Veel plezier bij het bekijken van ons blog. Heeft u vragen mail dan naar.: Onze behaalde prijzen in 2 jaar tijd. dochter Luna met Bruno. Het puppy binnen verblijf.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Häsel vd Mauritshoek is op 7 november 2018 gedekt door de VA 8 Jex dei Precision! Foto's' volgen nog. U kunt ons ook volgen op facebook: Mauritshoek Duitse Herders.
Volwassen Duitse herder hondenvoer Kip Eukanuba.
beschrijving ingrediënten voedingsadvies. EUKANUBAs rasspecifieke voeding voor Duitse herders ook ideaal voor Belgische herders is zorgvuldig samengesteld om uw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden. Dit speciale droogvoer geeft uw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat L-carnitine om uw hond te helpen vet op natuurlijke wijze te verbranden en een hoger gehalte aan prebiotica om een gezonde spijsvertering te bevorderen.

Contacteer ons