duitse herder kennel brabant
 
Duitse Herder Club Nederland.
Duitse Herder Club Nederland. Een nieuwe website. De lancering van de nieuwe website had een echt feestje moeten worden maar helaas wordt dit overschaduwd door het aftreden van de voorzitter, Peter van de Wiel. Via deze weg willen wij Peter bedanken voor zijn inzet de afgelopen 7 jaar en wensen hem alle goeds voor de toekomst.
Transportmanagement
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen. meld u nu aan. Dier Zorg verzekering. het overwegen waard! Geen onverwachte hoge kosten bij een ziek. huisdier met de Reaal Dier Zorg verzekering. Lees alles over kortingen en over de. voordelen van deze huisdierverzekering. Afsluiten en verdere informatie. Wij adviseren u enkel een. pup te nemen die aan de. eisen van onze rasvereniging. Download Puppylijst April. Deelnemers Universal Sieger 2018. Nederlands team welke zich geselecteerd hebben voor de WUSV Universal Sieger 22 / 24. Wijziging Keurmeester 1e Pré. Op de 1e Pré zal de heer Jari Kokkonen vervangen worden door de heer. Nederlands Kringgroep Kampioenschap. De inschrijvingen zijn gestart, sluiting inschrijving is gesteld op 18 maart! Wellicht ten overvloede. Bekijk alle nieuwsberichten. Aanmelden 2e Pré. VDH Liefhebbersdagen 2018. PAK Overijssel 14 april 2018 tot 15 april 2018. PAK Groningen 15 april 2018. PAK Noord Brabant 15 april 2018.
Inktpatroon
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
SEO
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Dat was de aanleiding om een kennel op te richten en sociale, gezonde pups te kweken. Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel.
lenen
von Arjakjo en Renix Haus Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Tientallen jaren ervaring met het fokken, opvoeden en africhten van Duitse Herders staan borg voor de kwaliteit van de honden van Arjakjo en Renix Haus. Wij hebben als doel om zo gezond mogelijke Duitse Herders te fokken die een heel goed karakter hebben en er ook nog eens heel mooi uitzien ook.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
Oudduitse herder kennel van" de Peelbloem."
Welkom op de website van. Oudduitse herder kennel van de Peelbloem. Onze Oudduitse herder kennel is gevestigd in Meijel op de grens van Limburg en Noord-Brabant in de prachtige natuurlijke omgeving van de Groote Peel. We hebben al heel lang Duitse herders en hebben hier ook nestjes mee gefokt.
Titel.
Welkom bij Duitse herder Kennel Von Juvenisty. Zie onder Dekreuen onze Dekreuen. Debby met Eli von Juvenisty. D e n n i e m e t F e r n a n d o v o n J u v e n i s t y.
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
Dit is erg belangrijk voor op latere leeftijd. 32.015/20 41 07. VAN HET CHAINPARK DUITSE HERDER KENNEL. DELFT NL Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden die zijn onderzocht op HD, ED, DM, de rug en 20 andere voorkomende ziektes met DNA getest bij Dr.Van Haeringen Laboratoria in Wageningen.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Wenst u te adverteren op onze site? Stuur dan een verzoek in per mail naar: webmaster@vdh.nl. Kennel Van de Mauritshoek. Wijziging Keurmeester 1e Pré. Op de 1e Pré zal de heer Jari Kokkonen vervangen worden door de heer Toon Hop.

Contacteer ons