duitse herder kennel eethen
 
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
de heupen zijn onderzocht op heupdysplasie. Hiertoe zijn de röntgenopnamen beoordeeld door officieel erkende onpartijdige instanties. Fokdieren moeten vrij of nagenoeg vrij zijn van heupdysplasie. de rasverschijning moet beoordeeld zijn door een bevoegd keurmeester voor Duitse Herdershonden. Op een tentoonstelling of clubmatch van de rasvereniging moeten de dieren bij voorkeur de kwalificatie Uitmuntend" of Zeer" Goed" behaald hebben. Minimaal geldt als voorwaarde de kwalificatie Goed. De karakters moeten betrouwbaar en onbevangen zijn. De dieren moeten bewezen hebben in aanleg geschikt te zijn tot het leveren van werkprestaties. Hierbij moet een Duitse Herdershond tonen voldoende belastbaar te zijn. De honden dienen te tonen dat zij gehoorzaam en handelbaar zijn en beschikken over voldoende speurdrift. Deze werkprestaties moet bewezen worden via een aantal werkproeven met schotproef africhtingsexamens. het slagen voor de opleiding B.H. Begeleidingshond of Verkeerszekere Hond. het slagen voor een africhtingscertificaat SchH of I.W.R. goedgekeurd zijn op een aankeuring op fokwaarde van de rasvereniging. De Duitse herdershond is middelgroot. De vacht is tegen alle weersinvloeden bestand stokhaar. De oerkleur van de Duitse Herder is van oorsprong wolfsgrauw.
Klacht over Smits-Lagrouw? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Filter op: Alle Klachten. Duitse herder met erfelijke afwijkingen, niet-nakoming contract. Klacht van yolliejumper op 26 mei 2016 over Smits-Lagrouw in de categorie Dierenwinkels. Wij hebben een Duitse herder pup gekocht bij de Korte Bruggert in Eethen, bij de familie Smits/Lagrouw.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 2 april 2019 1059: Bree. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
Klacht Smits-Lagrouw! Duitse herder met erfelijke afwijkingen, niet-nakoming contract KLACHT.nl.
Wij hebben een Duitse herder pup gekocht bij de Korte Bruggert in Eethen, bij de familie Smits/Lagrouw. De pup bleek binnen de garantietermijn als vermeld in het koopcontract door de verkoper opgesteld OCD te hebben. De fokker was telefonisch en via whapp nauwelijks aanspreekbaar.
Op zoek naar een Hondenfokker in Eethen? GEKop Honden.
Bij het aanklikken van een adres verschijnen de basisgegevens zoals adres, telefoonnummer en routekaart en bij adressen met uitgebreide informatie worden ook de openingstijden, het internetadres, en een korte beschrijving van het bedrijf vermeld. Voor ieder bedrijf kan een beoordeling worden achtergelaten.
argentina outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen.
argentina outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen. argentina outlet outlet argentina duitse herder kennel eethen. duitse herder kennel eethen. kruising mechelse herder duitse herder pups. duitse herder kennel west vlaanderen. duitse herder kennel eethen. duitse herder kennel brabant. wolfsgrauwe duitse herder kennel.
Dierenvreugde, Raadhuisstraat 2, 4266 EB Eethen.
Klik hier voor website. 4266 EB Eethen gemeente Aalburg. Geeft informatie over een praktijk die gericht is op communiceren met dieren en het behandelen van gedrags problemen. Locatie op kaart. Sorry, je browser ondersteunt geen iframes. Meer Honden in Aalburg.: Geen andere Honden in Aalburg gevonden. Meer Honden in de buurgemeenten.: Veel informatie over de Staffords. Af en toe pups voor de echte liefhebbers van het ras. Kennel van de Boxer. Ruim 30 jaar fokker. Karaktervolle en gezonde Boxers, met van tijd tot tijd een nestje pups. Informatie over de witte Boxer. Een verzekering voor de kat of hond. Wie voor zijn hond of kat een verzekering afsluit, kan rekenen op volledige vergoeding van een grote diversiteit aan medische kosten. Staffordshire Bull Terrir fokker waar zo nu en dan pups worden geboren die zijn gefokt op gezondheid, karakter en uiterlijk. In het bezit van 2 zwarte en 2 bruine teven. Rasbeschrijving en veel foto's. Van t Aelse Sluske. Site vol met info en foto's' van de Tsjechoslowaakse Wolfhond. Een ras dat rond 1950 is ontstaan uit een wolvin x duitse herder, officeel erkend door de FCI.
Bedrijven zoeken.
Honden Trimsalon Nijenhuis is een gediplomeerde, moderne trimsalon waar hygiene, kwaliteit, en het welzijn van uw viervoeter op de eerste plaats komt. Trimsalon Meer info. Duitse Herderkennel v.d. Waaldijk 123 4214 LD Vuren. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel v.d.
Van Chika's' Erf Oudduitse Herder Kennel.
oudduitse herder kennel. OVER CHIKA'S' ERF. Wij fokken volgens de reglementen van de ADRV e.V. Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken, die qua anatomie/verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld, zoals dat wordt beschreven in de rasstandaard.
Vind duitse herder met stamboom op Marktplaats.nl.
Duitse herder kennel, from si-ca-ja home heeft nog 1 reutje beschikbaarhet, nest bestaat uit 4pups de pups zijn geboren op 19-2-2019, allebei de ouders zijn aanwezig en zijn voledig gerontgen op hded, lowocd. Ozzy vom muikenshof igp 2 uv en aangekeurd 19/20 en zg gelopen show.zeer sociaal reu.

Contacteer ons