duitse herder pups kennel
 
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 2 april 2019 1059: Bree. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
socialreturn.nu
Na" vier dagen was onze pup al dood" Roosdaal Regio HLN.
Daarom" wilden we zo snel mogelijk een nieuwe pup" Die vonden ze via 2dehands.be, bij Precision Puppy uit het Antwerpse Ravels. Het ging om een Duitse herder. Toen" we het nummer belden, kwamen we bij een vrouw terecht, vervolgt het koppel. We" mochten meteen langskomen. In de kennel zaten zo'n' zestig honden per zes in verschillende hokken.
vom grünen Alfene Duitse herders.
Bij kennel vom Nordenstolz wordt de combinatie Ianca von Spitzbubezwinger en Kylath von der Reiherwiese herhaald. Meer informatie is te vinden op http//www.kennelvomnordenstolz.com/.: UPDATE: Ianca blijkt dragend van minimaal 5 pups. Openingsreceptie Kringgroep Zemst. Op 30 juni hield de nieuw opgerichte V.V.D.H. kringgroep, Kringgroep Zemst een openingsreceptie. Tijdens de receptie gaf ik samen met Anouk een demonstratie pakwerk én met Meta Anouk haar dochter toonde ik hoe ik op een speelse manier met een pup kan werken en haar vanuit dat spel vanalles kan aanleren. Dera behaalt de 3de plaats. Jur behaalt met Dera vom Bonauer Wald het IPO3 africhtingscertificaat én verovert daarmee de 3de plaats op het Provinciaal Africhtingskampioenschap Noord-Holland. Pups naar hun baasjes. Alle pups zijn verhuisd naar hun nieuwe baasjes. Alle pups zullen opgevoed worden om de IPO hondensport te beoefenen. We wensen de baasjes veel plezier en succes met hun hondje! Duitse herders vom grünen Alfene Koen De Rouck Kruisstraat 6 9880 AALTER info@vomgruenenalfene.be.
Duitse Herder Kennel Aus Felsbrockendorf Overijssel / Drenthe.
Het is ook mogelijk om privé les te krijgen van een zeer ervaren africhter. Dat kan met een Duitse Herder pup of een oudere Duitse Herder. Tevens is het mogelijk om privé les te krijgen met andere hondenrassen. Duitse Herder Show training.: We stellen regelmatig onze Duitse herders uit op verschillende shows in binnen en buitenland met als hoogtepunt de Wereld Kampioenschappen begin september welke ieder jaar in Duitsland plaatsvinden. We hebben al vele successen mogen behalen met onze eigen Duitse herders en Duitse Herders van andere. Wil je jouw Duitse Herder professioneel laten trainen voor bijvoorbeeld de wereld kampioenschappen dan kan je uiteraard contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer het enkel om het pakwerk gaat op de kampioens clubmatches kunnen wij je van dienst zijn. Op zoek naar een goede Duitse Herder? Zoek dan niet verder! Edwin en Mireille. Duitse Herder Kennel. Duitse Herder Puppies. Duitse Herder Training. Duitse Herder Show. Parda vom Suentelstein VA titel op het WK 2018 te Nürnberg. Duitse Herder kennel Aus Felsbrockendorf. Dog training and more KvK nr. 7775 PG Lutten. Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe. Duitse Herder pups te koop.
Welcome.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Van de Mauritshoek. Duitse Herderkennel sinds 1968. Duitse Herder pups. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw! Puschka von Tronje heeft schitterende pups gekregen van Warrior v Media! Kijk onder Huidige pups en Te verwachten combinaties! Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties. HSV De Griffioen, Wolvega. Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup? Erg lieve honden, gezond, met stamboom, goed gesocialiseerd.
Duitse Herders van Ingjo Goede fokker van DH?
Gewoon als huishond heeft U hier misschien helemaal geen problemen mee en ziet U misschien het nut er zelfs niet van in of er wel een stamboom bij moet of niet, maar bedenk, dat als U bij een erkende fokker een hond kunt aanschaffen zonder een stamboom, dat de teef dus te veel nesten krijgt en dat de gezondheid van de hond hier niet meer voorop staat! Die hond wordt dus echt al een fokteef" gebruikt en als je daar een pup koopt, houd je de broodfok in stand! Wij zijn aangesloten bij.; de Rasvereniging van de Duitse Herder, de VDH. Duitse Herder club Nederland. de Stichting gezonde Duitse Herder www.gezondeduitseherder.nl. Wij laten onze honden testen op Degeneratieve Myelopathie en Hypofysaire dwerggroei, twee erfelijke aandoeningen welke door de meeste fokkers nog niet worden onderkend en w ij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer. De gezondheid van onze honden zal altijd voorop staan, sommigen teefjes krijgen maar 2 nestjes en sommige 4 nestjes, dat ligt aan de conditie van het teefje, de pups worden geboren in de woonkamer en worden gesocialiseerd met anderen honden, mensen, kinderen, kippen, paarden, auto en alle mogelijke geluiden.
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
lid geweest van hondenvereniging H.V.Ter Schelde te Temse. België, waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige. herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange. Zo één wou ik. Na wat speurwerk kwam ik een tijdje later in. aanmerking voor een pup bij Marjan Regtuit in Scharwoude. Zo kwam Mo bij ons officieel Noes-Mo van Marjan's' Meute. Na een goed jaar vergrootte Nell officieel Sienke-Nell van Marjan's.' Meute ons gezin. Mo en Nell hebben 3 nestjes gehad en zijn nu met pensioen. Van maart 2015 hebben we ook Femke in ons midden. eigen fok uit het C-Nest van Nell en Cloud maart 2015. heet zij Chanouk-Femke van het van het Nemo's' Hof. Uit het E-Nest van Mo en Cloud mei 2017 heb ik Maud.
Duitse Herder Kennel Vom Haus Katsboghte Duitse Herderkennel.
Vanaf die tijd heb ik me voorgenomen, om er alles aan te doen om dit ras te verbeteren. Er kwam een nieuwe hond, zodat ik toch door kon in de sport. Maar mijn zoektocht ging verder. Informatie haalde ik uit boeken en van het internet en ging fokkers met elkaar vergelijken. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Duitse Herder kennel vom Estherlager, met de eigenaren Jac Brouwers en Loes Haan. Dit was het begin van een mooie vriendschap en succesvolle samenwerking. Hier zag ik veel van mijn ideeën over het houden en fokken van Duitse Herders terug.
Home page vom Liezaïron.
Duitse Herder kennel vom Liezaïron heet uw welkom. Als hobbyfokker hebben wij elk jaar één of twee nestjes Duitse Herder pups. Onze pups worden in huiselijke sfeer grootgebracht en beschikken over een stamboom Sint-Hubertus met bijhorende chip, inentingen en ontworming. Wij streven naar een goede werkhond voor beide takken van de Duitse Herder sport, alsook naar goede huishonden.

Contacteer ons