kruising duitse herder zwitserse herder
 
Kruising witte/duitse herder Van alles en nog wat over honden. Hondenforum.
Onderwerp RSS Kruising witte/duitse herder. 13 augustus 2003. 4 juni 2009. 1 Hallo, mijn duitse herder teef en witte herder reu hebben op de 17 dag van de loopsheid 20 minuten vastgezeten. Dit was niet echt de bedoeling, maar een nestje is leuk.
lenen simulatie
duitse herder fokker duitse herder pups zeeland kruising duitse herder zwitserse herder.
Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder. verschil duitse herder en mechelse herder. verschil mechelse herder duitse herder. duitse herder of mechelse herder. mechelse herder of duitse herder. kruising duitse herder zwitserse herder.
kredieten samenvoegen
Hondenvrienden.be Witte zwitserse herder?
Wauw ik vind die wildkleur dus echt mooi Ik wist echt niet dat het bestond, ik zou ook direct aan een kruising denken. Zo leer je elke dag bij Gelogd. Pagina's: 1 2 Omhoog. Topic: Witte zwitserse herder? Zwitserse witte herder.
Sea
Adopteer.be.
Duitse Staande Hond korthaar. Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar. Engelse Cocker Spaniël. Engelse Springer Spaniël. Engelse Staffordshire Terriër. Engelse Toy Terriër. Grand Anglo Francais. Grand Basset Griffon Vendéen. Great Japanese Dog. Griffon Blue de Gascogne. Grote Zwitserse Sennenhond.
schoonmaakbedrijven
Kruising Herder HondenForum.
Heeft iemand misschien een foto van een zwitserse witte herder x duitse of mechelse herder? Het lijkt me wel een interessante kruising. Floor, Bouncer Tank 2 doggies. 30 juli 2015 om 2315: wijzigen" quote" 0. Duitse x Zwitserse Witte herder is qua uiterlijk een Duitse Herder of een Zwitserse Witte afhankelijk van of de Duitse het gen heeft voor Zwitserse Witte.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kruising Zwitserse herder / Duitse herder.
Titel: Kruising Zwitserse herder / Duitse herder. Geplaatst: 11 Jul 2011 2239.: Welke kleuren zouden er komen uit een kruising tussen een witte Canadese herder Zwitserse herder en een Duitse herder met klassieke kleur? Krijg je een mengeling van de kleuren?
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
Herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Kortharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 3 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 13 juli 2018 1509: Harelbeke Bavikhove. toffe canadese herder kruising met golden retriever pupjes.
Vind herder kruising in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Met pijn in mijn hart moet ik een liefdevol huisje voor luna zoeken, omdat mijn katten er niet mee overweg kunnen, ze zijn alleen nog maar boven en dat vindt ik sneu.luna is een teefje van 6 maanen ze heeft alle inentingen gehad en ontwormd, ze is heel sociaal onder de mensen, het is een prachtbeest, ik weet. Duitse herder kruising met Berner sennen.

Contacteer ons