kruising duitse herder zwitserse herder
 
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Een moedige, verstandige waakhond, gemakkelijk op te leiden en bovendien lief met kinderen Hij moest groot genoeg zijn en heel werklustig. Het leek ons verstandig te kiezen voor een Duitse Herdershond tot we enkele dagen later de Witte Zwitserse Herdershond ontmoetten.
zwitserse horloges
Vind herder kruising in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Gezocht kruising Tervuerense herder, geen pup. Ivm het afscheid van onze huidige duitse herdershond zijn wij op zoek naar een nieuwe herder. Het mag iedere herder zijn, maar mijn voorkeur gaat uit naar een kruising tervuerense herder of een kruising duitse herder.
Inktpatroon
Herdershond Honden 2dehands.be.
25 januari 2018 1442: Zonhoven. Prachtige Zwitserse Witte Herder pup. Wij hebben een zeer mooie, kortharige Zwitserse Witte Herder pup ter beschikking. Het is een teefje, zie foto's, deze zijn van de pup zelf. 22 januari 2018 2352: Pittem Egem.
tester
Hondenvrienden.be Witte zwitserse herder?
Speed haar papa is een witte Duitse herder Amerika en is spierwit, ook alle familie witte duitse zijn spierwit! En met zo'n' kun je idd niet op show, maar er is zoveel meer dan show. Candy heeft ook veel wildkleur maar is wel aangekeurd Gelogd. Re: Witte zwitserse herder?
lening op afbetaling
Kruising Herder HondenForum.
Heeft iemand misschien een foto van een zwitserse witte herder x duitse of mechelse herder? Het lijkt me wel een interessante kruising. Floor, Bouncer Tank 2 doggies. 30 juli 2015 om 2315: wijzigen" quote" 0. Duitse x Zwitserse Witte herder is qua uiterlijk een Duitse Herder of een Zwitserse Witte afhankelijk van of de Duitse het gen heeft voor Zwitserse Witte.
duitse herder duitse herder puppy duitse herder pups korthaar.
Duitse herder, halflangharig, raszuiver. Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch. De langharige Duitse herder werd voor het eerst voorgesteld in Hanover in 1882, en de kortharige variëteit werd eerst voorgesteld in Berlijn in 1889.
Wat zijn jullie lievelings hondenrassen? Awel Luistert naar kinderen en jongeren.
Veelal omdat je heel erg consequent moet zijn moet altijd maar zeker bij een Shiba. Ze zijn ook super intelligent, daarom. Ik wil Hachi nooit kwijt! Fini zegt: 6 maanden geleden. Ik zou een kruising van een Duitse Herder en een Labrador pakken.
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Zwitserse Witte Herderhond het ras is dat u zoekt. De Zwitserse Witte Herdershond, kortweg Zwitserse Witte Herder, deelt zijn afkomst met de Duitse herder. Er werden soms witte Duitse Herders geboren.
The White Wolves De Zwitserse Witte Herdershond kwekerij Pups te koop.
Een sportieve werker. De Witte Zwitserse herder houdt van wandelen, lopen, zwemmen en zelfs bergbeklimmen. Op wedstrijden blinkt hij snel uit wat betreft gehoorzaamheid, agility en speurwerk. Hij wordt evenals de Duitse herder opgeleid tot blindengeleidehond. En wat blijkt bovendien?
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 04/01/2018. Reden opname: Afgestaan wegens ernstige gezondheidsproblemen van de eigenaar. Kruising Mechelse Herder/ Duitse Herder. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 02/01/2018. Reden opname: Afgestaan omdat de hond te krachtig en actief is voor zijn bejaarde baasjes.

Contacteer ons