kruising mechelse herder duitse herder
 
X Mechelse Herder KNPV kruising Mechelse Herder.
Zoals u heeft kunnen lezen, hebben stamboomhonden een grote invloed gehad op de hedendaagse Mechelse Herder in de KNPV. Zo ook de legendarische raszuivere Groenendaeler Andor v/d IJsselvloed van de heer Berkers. Andor was Kampioen PH-II van Nederland in 1977, 1979 en 1980 en zeer goed afgericht. Andor heeft in totaal 46 teven gedekt waaruit de zogenaamde Nero en Boedha lijnen voortkwamen, zwarte Mechelaars of je zou het kruising Groenendaelers kunnen noemen die voortreffelijk werk lieten zien.
Mechelen
Noa, kruising Duitse herder Mechelse herder Bokt.nl.
Die schijnen meer het karakter te hebben van de Duitse herder, wat rustiger en kalmer. Enjoy the beauty in life. Berichten: 30411 Geregistreerd: 04-07-03 Woonplaats: Anywhere. Re: Noa, kruising Duitse herder Mechelse herder. Geplaatst: 06-02-14 2137.: Wat een prachtige hond!
duitsland
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum Archief Kruising duiste en mechelse herder? 15 juli 2012 om 2238.: Hallo ik wou weten of iemant ervaring had over een kruising duitse en mechelse Herder in de knpv of gewoon over het algemene karakter van die kruising?
Mechelen
Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pup Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pup is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës.
Mechelen
Kruising Duitse herder met Mechelse herder pup tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Kruising Duitse herder met Mechelse herder pup. Kruising Duitse herder met Mechelse herder pup. Kruising Duitse herder met Mechelaar pups. Bij voorkeur 0-3maand max 6 maand oud. We zijn op zoek naar een teefje. Graag foto van de respectievelijke vader/moeder bezorgen.
hypothecaire lening simulatie
Hondenvrienden.be Bijtgedrag Mechelse Herder.
Het duurde niet lang of ik had het gevoel dat een nieuwe pup het verdriet wel zou verzachten. Dus na goed overleg met men ouders en de liefde voor herdershonden opgegroeid met mechelse en duitse herder. wist ik een kruising tussen een mechelse en duitse herder te bemachtigen.
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij hebben nog 2. Kruising stafford/ Mechelse herder. Helaas wegens ziekte kan ik niet meer voor onze daycko zorgen. Hij is een reu van een 1 jaar oud. Opgegroeid met een kruising teckel en in een gezin. Hij is speels en heel graag buiten. Houdt van balletje gooien. We zijn opzoek naar een goed liefdevol thuis waar hij veel aandacht krijgt. Te koop kruising Husky/Herder. We hebben prachtige puppy's' te koop. De pups zijn een kruising huskey/herder. De pups zijn geboren op 10 juni 2018. Sommige pups zijn opvallend mooi door hun blauw oog! Vader is een huskey. Moeder is een kruising herder/rottweiler. Allebei zijn ze goed waaks en zeer lief van karakter. De pups zijn. Bella, enorm prachtige lieve verlegen herder kruising-HZG. Ongelofelijk knappe bella 1 januari 2017 verblijft bij valle verde cantalobos in spanje. Zij is 302, kilo en 63 cm hoog, 75 cm lang. Arme bella werd verlaten en alleen gevonden in een nabij gelegen dorp. Ze is nog terughoudend en verlegen bij mensen en heeft echt wat individuele training nodig, waardoor wij. D.W.B.-Honden zonder Grenzen. Te koop kruizing duitse herderpups.

Contacteer ons