kruising mechelse herder duitse herder
 
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Ik zal ook even een plaatje zoeken over de duitse herder die ik super mooi vindt.: Dus het hoeft ook niet perse een langharige te worden.; Dit vind ik echt zielig.: Moet je kijken hoe laag hun achterkant is! Ik sta ook voor alles open dus een kruising vindt ik ook helemaal prima.
lattenbodem
Mooie kruising Husky x Herder pups te koop A vendre 2ememain.be.
L'annonce' intitulée mooie kruising Husky x Herder pups te koop a malheureusement été supprimée. Bij ons is een nestje hele mooie pups geboren. Moeder is een kruising Husky x Mechelse herder en vader is een Duitse herder. Zowel de moeder als vader zijn zeer vrolijke, sociale en trouwe honden.
backlinks
Beeld van de week: hond brengt soldaten passend eerbetoon Dieren Wetenschap Planeet HLN.
Plaats een reactie. Ik heb de zelfde hond en, het is een kruising tussen Mechelse en Duitse herder. Mechels voor karakter en intelligentie en Duits voor groote en postuur Prachtige dieren. Rassen doet er niet toe, prachtige hond. Hond op foto is Mechelse Herder, geen Duitse.
spiraalveer ontstoppen
schotse vouwoorkat schotse vouwoorkat fokker kruising duitse herder schotse collie.
schotse collie asiel. schotse collie pups kopen. schotse collie puppies te koop. schotse collie pup kopen. schotse collie club. schotse collie blue merle pups te koop. langharige schotse collie te koop. schotse collie pups verwacht. kruising duitse herder schotse collie.
nagelstudio
duitse herder Mechelse herder boerenfox.
een boerenfox is namelijk een kruising tussen een jack russel terriër en een fox terriër. Geplaatst: 26 Feb 2009 1606: Geregistreerd: 24 Jul 2006 1940: een boerenfox heeft niet echt een vast karakter. duitse herder kennel. herder pups te koop.
boretti inductie fornuis
Honden Veeweyde-Turnhout.
Overslaan en naar de inhoud gaan. U bent hier. Home Onze dieren Honden. ras geslacht Afbeelding leeftijd status. mix berner sennen/labrador. cane corso italiano. mix sint bernard/moscow guard dog. Teef / steriel. Meld het hier. Nieuw wachtwoord aanvragen. Copyright 2020, Veeweyde-Turnhout.
zonnepanelen installateurs
Mix Mechelse Herder Jack Russel.Laatste redmiddel. Gedrag Opvoeding en africhting Forum Hondencentrum.
Opvoeding en africhting Gedrag Mix Mechelse Herder Jack Russel.Laatste redmiddel. geplaatst op 26-03-2015 om 0916.: Wij hebben een pup van 6mnd, dit is een mix tussen Mechelse Herder en een Jack Russel. Ma is herder, Pa is Jack Russel. We lopen tegen behoorlijk wat problemen aan qua opvoeding van deze hond.
septische put
LOUP TCHECOSLOVAQUE.
De volgende kruising vond plaats in het jaar 1968 in de kennel in Býchory. Het betrof de wolf Argo en de teef Asta, een Duitse Herder, een politiehond. In dezelfde kennel werd ook de tweede generatie van deze lijn grootgebracht.
apotheek
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder.
coaching opleiding
Honden Dierenasiel Genk.
Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is James en ik ben een kruising Duitse Staander met Border Collie van 9 lentes jong. Ze noemen mij ook wel een senior heer maar leeftijd is maar een getal. Je bent zo oud als je je zelf voelt. Ik voel mij bijvoorbeeld nog een jonge god. Chayenne MET FILMPJE. Deze dolle kruising stafford van vermoedelijk 6 jaar oud, genaamd Chayenne, kwam reeds meerdere malen bij ons terecht, telkens na een date met de hondenvanger. De laatste keer bleek haar chipnummer echter niet meer te kloppen en konden we haar baasje niet meer terug vinden. In het asiel leerden we dat Chayenne niet de beste. Bob is een zwerfdiertje dat vlak na kerstmis binnenkwam samen met zijn broer Raf. Een hele avond en nacht waren er nodig om de hondjes te kunnen vangen, zo bang waren ze. Toen de hondjes eindelijk gevangen werden, waren ze uitgeput en verkleumd en ze hadden geen chip of baasje dat hun zocht, maar gelukkig. Een kruising Anatolische Herder met Husky van juli 2018 die zoekt naar een plek waar ze voor altijd mag blijven.
sea life tickets

Contacteer ons