kruising mechelse herder duitse herder
 
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
Honden ter adoptie Kerkveld 29 Dierenasiel Ninove.
kruising Mechelaar, reutje gecastreerd, geb. 15/2/2016 We zoeken voor dit hondje een thuis bij heel actieve mensen of waar hij ook heel veel beloop heeft. Hij is uit zichzelf heel actief en een goede waker. Hij heeft bij 2 grote honden, gesteriliseerde teefjes, geleefd. Best bij mensen met ervaring. Ook al is hij veel kleiner dan een zuivere Mechelse Herder, zal hij niet onderdoen qua karakter. Stafford, 7 maand, reu, wordt nog gecastreerd. Deze jongen is door inbeslagname bij ons terecht gekomen. Hij is sociaal naar mensen maar daar blijft het bij. Wij zoeken een thuis voor hem bij iemand die op een rustige manier en ervaring heeft bij het opvoeden en goed socialiseren t.o.z het leven binnenshuis en omgang met andere honden. Hij moest altijd buiten blijven en heeft geen contact gehad met andere honden. Ik ben ervan overtuigd dat hij nog een voorbeeldige hond kan worden met de juiste aanpak. Natuurlijk moet je bereid zijn om er tijd voor vrij te maken. Duitse Herder, teefje, met sterilisatiecontract geb.
Mooie kruising Husky x Herder pups te koop A vendre 2ememain.be.
L'annonce' intitulée mooie kruising Husky x Herder pups te koop a malheureusement été supprimée. Bij ons is een nestje hele mooie pups geboren. Moeder is een kruising Husky x Mechelse herder en vader is een Duitse herder. Zowel de moeder als vader zijn zeer vrolijke, sociale en trouwe honden.
argentina outlet duitse herder kennel kruising duitse herder mechelse herder pups.
Duitse mechelse herder pups kruising Te koop 2dehands.be. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel Duitse mechelse herder pups kruising is helaas verwijderd. Hallo, Hierbij verkoop ik mijn puppy's. Betreft een kruising van mechelse en een duitse herder.
schotse vouwoorkat schotse vouwoorkat fokker kruising duitse herder schotse collie.
schotse collie asiel. schotse collie pups kopen. schotse collie puppies te koop. schotse collie pup kopen. schotse collie club. schotse collie blue merle pups te koop. langharige schotse collie te koop. schotse collie pups verwacht. kruising duitse herder schotse collie.

de Duitse herders, zo af en toe zit er een langharige Duitse Herder in het nest. Bij de Duitse Herders is dit qua rasstanddaard ongewenst, bij de Belgische herder is het geen probleem omdat een langharige, rossiggekleurde Belgische herder als een Tervuerenaar beschouwd kan worden, we hebben het namelijk nog steeds over n ras. Door deze langharige Mechelse herdershonden als Tervuerenaars te laten registreren, ontstaat de mogelijkheid om een stam Tervuerens te fokken met een geheel andere bloedlijn.
Honden Veeweyde-Turnhout.
Animal Trust Ter adoptie.
U kan wel met de honden wandelen tijdens de openingsuren. Amerikaanse Akita Reu gecastreerd 02-05-2011. Border Collie Reu gecastreerd 25-01-2013. Kruising Teef gesteriliseerd 01-10-2016. Duitse Herder Reu gecastreerd 25-09-2016. Mechelse Herder Teef 07-06-2017. Rottweiler Reu gecastreerd 25-10-2016. Mechelse Herder Teef gesteriliseerd 01-01-2014.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Zulita is een kruising van van alles en nog wat, Waarom ze haar leven zo moest starten, zullen we nooit weten, maar een ding staat vast, het is een schat van een hond, die alleen maar gelukkig wil worden, niet meer, niet minder Ze werd in een kuil in de grond gehouden, nadat ze als pup verwend werd in een huis met kinderen, maar toen ze groter werd ging ze aan de ketting, en dat onder de grond.
amaaiamaai.be.

Contacteer ons