kruising mechelse herder en duitse herder
 
X Mechelse Herder KNPV kruising Mechelse Herder.
Zoals u heeft kunnen lezen, hebben stamboomhonden een grote invloed gehad op de hedendaagse Mechelse Herder in de KNPV. Zo ook de legendarische raszuivere Groenendaeler Andor v/d IJsselvloed van de heer Berkers. Andor was Kampioen PH-II van Nederland in 1977, 1979 en 1980 en zeer goed afgericht. Andor heeft in totaal 46 teven gedekt waaruit de zogenaamde Nero en Boedha lijnen voortkwamen, zwarte Mechelaars of je zou het kruising Groenendaelers kunnen noemen die voortreffelijk werk lieten zien.
hypothecaire lening simulatie
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder.
ik had vroeger een kruising duitse herder, flurk, ik vermoedde al kruising met belgische herder. maar nu ik dit lees kan ik het bijna helemaal zeker zijn: haar karakter paste hier net tussenin een prachthond was ze Omhoog. Geplaatst: 15 Jun 2008 1719.: Geregistreerd: 08 Feb 2008 2122.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Oudduitse herder. Aantal honden: 2. Het is net wat je van je hond verwacht.Wat ik altijd lees en hoor, is dat een Duitser makkelijker te trainen is en een Mechelaar is nerveuzer moet echt wat te doen hebben. Bij mijn vriend hadden ze een Groenendaeler X Mechelaar en die schijnt vroeger ontzettend druk te zijn geweest. Niet normaal meer! Maar daar zat natuurlijk ook een Groenendaeler in en dat zijn zeker niet de gemakkelijkste. Toch vond ik dat ook een geweldige hond. Hij is bijna 18 geworden! Geplaatst: 18 Jun 2008 1622.: Geregistreerd: 16 Jun 2008 1637.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Mechelse herder, xMH.
zuid tenerife hotels
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum Archief Kruising duiste en mechelse herder? 15 juli 2012 om 2238.: Hallo ik wou weten of iemant ervaring had over een kruising duitse en mechelse Herder in de knpv of gewoon over het algemene karakter van die kruising?
kredieten samenvoegen
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij hebben nog 2. Kruising stafford/ Mechelse herder. Helaas wegens ziekte kan ik niet meer voor onze daycko zorgen. Hij is een reu van een 1 jaar oud. Opgegroeid met een kruising teckel en in een gezin. Hij is speels en heel graag buiten. Houdt van balletje gooien. We zijn opzoek naar een goed liefdevol thuis waar hij veel aandacht krijgt. Te koop kruising Husky/Herder. We hebben prachtige puppy's' te koop. De pups zijn een kruising huskey/herder. De pups zijn geboren op 10 juni 2018. Sommige pups zijn opvallend mooi door hun blauw oog! Vader is een huskey. Moeder is een kruising herder/rottweiler. Allebei zijn ze goed waaks en zeer lief van karakter. De pups zijn. Bella, enorm prachtige lieve verlegen herder kruising-HZG. Ongelofelijk knappe bella 1 januari 2017 verblijft bij valle verde cantalobos in spanje. Zij is 302, kilo en 63 cm hoog, 75 cm lang. Arme bella werd verlaten en alleen gevonden in een nabij gelegen dorp. Ze is nog terughoudend en verlegen bij mensen en heeft echt wat individuele training nodig, waardoor wij. D.W.B.-Honden zonder Grenzen. Te koop kruizing duitse herderpups.
mazouttank
Kruising MH/ Duitse Herder.
ReKruising: MH/ Duitse Herder. Reactie 13 Gepost op: september 20, 2010, 153814: pm. Wat een lekker pupje zeg! Het doet er toch niet toe of het een kruising is tussen een duitser en een mechel. Daar heb je leuke en minder leuke hondjes tussen.
Hondenvrienden.be Bijtgedrag Mechelse Herder.
Het duurde niet lang of ik had het gevoel dat een nieuwe pup het verdriet wel zou verzachten. Dus na goed overleg met men ouders en de liefde voor herdershonden opgegroeid met mechelse en duitse herder. wist ik een kruising tussen een mechelse en duitse herder te bemachtigen.
Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pup Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pup is helaas verwijderd. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring zijn ingeënt tegen puppy virussen zoals parvo, carréhepatitis, kennelhoest, leptospirose, rabiës.

Contacteer ons