kruising witte herder duitse herder
 
Info Witte Herder www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
lening
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
backlinks
Herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Te koop grote Bench. te koop grote Bench kan dienen voor stbernard duitse herder enz. in prima staat. gisteren 1117: Oostende. Kruising Akita x zwitserse herder pups. Deze pups zijn reeds te bezichtigen en te reserveren maar mogen pas verhuizen vanaf donderdag 21 juni 2018!
geld lenen
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.
Kruising Herder HondenForum.
Zoals ik het begrijp uit de tekst is de moeder dan een kruising van een Duitse Herder en een Witte Herder? En de vader van de pups een Witte herder ook dan. 31 juli 2015 om 2044: wijzigen" quote" 0.
Kruising witte/duitse herder Van alles en nog wat over honden. Hondenforum.
Van alles en nog wat over honden. Kruising witte/duitse herder. Onderwerp RSS Kruising witte/duitse herder. 13 augustus 2003. 4 juni 2009. 1 Hallo, mijn duitse herder teef en witte herder reu hebben op de 17 dag van de loopsheid 20 minuten vastgezeten.
Hondenvrienden.be Witte zwitserse herder?
Speed haar papa is een witte Duitse herder Amerika en is spierwit, ook alle familie witte duitse zijn spierwit! Ik zeg niet dat het altijd zo is, ik zeg dat het veel al voorkomt in de lijnen dat er nog gemengd mag worden in andere landen; en er daardoor ook verkleuring ontstaan.
Prachtige kruising Zwitserse witte herder X labrador pups Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Prachtige japanse akita x witte herder x witte herder pups. 57500, Nijverdal, OV. Prachtige witte herder pups. 55000, Dokkum, FR. Kruising mechelse duitse herder pups. 40000, Bergen op Zoom, NB. Prachtige pups Duitse herder X Mechelse herder. 57500, Udenhout, NB.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kruising Zwitserse herder / Duitse herder.
Dus een hond met Duitse herder kleuren met als ouders een witte en een Duitse. Als je die weer paart met een witte kunnen er witte geboren worden. De Duits kleurige die daar uit komen worden heel licht van kleur. Titel: Re: Kruising Zwitserse herder / Duitse herder.

Contacteer ons