kruising witte herder duitse herder
 
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
Een stabiele, zelfverzekerde Witte Herder is een geestelijk gezonde Witte Herder. Het verschil met de Duitse Herder is, dat de Witte Herder zachter van karakter is, waarschijnlijk genetisch samenhangend met de vachtkleur. Deze rashond is zeer baas gericht en volgt deze het liefst als een schaduw.
tms transport
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Inktpatroon
Duitse herder kruising witte herder Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Help en info. Duitse herder kruising witte herder. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Kruising duitse herder/ mechelse herder. 55000, Kaatsheuvel, NB.
S.E.O
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar. Over het algemeen is de Zwitserse witte herder iets zachtaardiger dan de Duitse herder.
auto verzekeren
Kruising Herder HondenForum.
Zoals ik het begrijp uit de tekst is de moeder dan een kruising van een Duitse Herder en een Witte Herder? En de vader van de pups een Witte herder ook dan. 31 juli 2015 om 2044: wijzigen" quote" 0.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Kruising Zwitserse herder / Duitse herder.
Dus een hond met Duitse herder kleuren met als ouders een witte en een Duitse. Als je die weer paart met een witte kunnen er witte geboren worden. De Duits kleurige die daar uit komen worden heel licht van kleur. Titel: Re: Kruising Zwitserse herder / Duitse herder.
Info Witte Herder www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
Vind kruising herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Help en info. witte herder pups. duitse herder pups. Dieren en Toebehoren. 30 resultaten voor kruising herder. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 17. Honden Niet-rashonden 9. Honden Dekreuen 2.
Kruising witte/duitse herder Van alles en nog wat over honden. Hondenforum.
Van alles en nog wat over honden. Kruising witte/duitse herder. Onderwerp RSS Kruising witte/duitse herder. 13 augustus 2003. 4 juni 2009. 1 Hallo, mijn duitse herder teef en witte herder reu hebben op de 17 dag van de loopsheid 20 minuten vastgezeten.

Contacteer ons