wolfsgrauwe duitse herder kennel
 
oud duitse herder kennel pup puppies teef reu drachtig.
De nek heeft uitgesproken manen die reiken tot de borst. De rest van de torso is met lichtelijk korter haar bedekt. Medalfarm voor uw. Oud duitse herder Kooiker pup jonge honden nestjes drachtig wachtlijst rasvereniging kennel nutram carnibest IJsselmuiden. Voor meer informatie.:
vocht muren bestrijden
irrimas Ierse Terriers en Duitse herders.
Jackie is een prachtige wolfsgrauwe Duitse herder. Ze is heel lief en sociaal en een echte werkhond. Jacky is in opleiding voor politiehond speuren en zoeken en dit vind ze fantastisch. We zijn ontzettend gek op honden en heel af en toe fokken we een.
banking
bordeaux dog bordeaux dog pup duitse herder pups.
Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Hondenfokker Meer info. Laan van Scheltema 25 2548 AW Den Haag. Duitse Herder kennel. Duitse Herder puppyvoer Specifiek voer voor Duitse Herder pups Royal Canin.
topdekmatras
Wie weet er een goede! Duitse Herder fokker HondenForum.
20 januari 2011 om 2217: wijzigen. ik vind de wolfsgrauwe duitse herders ook prachtig tegenover de gwn. hier nog een link zij fokken duitse herders en border colli's' beiden werklijn. daar komt onze jongste border van, nu valt mijn frank pas. deze duitsers hebben geen kromme ruggen ale voor zover ik ze al gezien heb. 21 januari 2011 om 0904: wijzigen. Zojuist even de eerste combinatie van de Moezenbulte met haar besproken en ze is dol enthousiast! Ik laat nog wel weten wat ze besloten heeft haha! Angela en Michel 3 doggies. 21 januari 2011 om 1050: wijzigen. Oh wat leuk! Ik ben heel erg benieuwt! Laat even weten nog. Mireillevdw 3 doggies. 21 januari 2011 om 1104: wijzigen. Die honden van de kennel van de Moezenbulte zijn echt prachtig!
Popcorn
Pupinfo.
Oudduitse Herder Kennel Leffact." Anouk D-Day van Liemershof. Dalton vom Hexenbrauk. In de eerste week van april is Anouk D-Day van Liemershof gedekt door Dalton vom Hexenbrauk. Deze combinatie heeft een verwantschapscoefficient van 035%. Voor meer informatie zie de website van de fokker www.kennelvanleffact.nl. Op 8 juni jl. is Anouk D-Day bevallen van 2 prachtige pups. Beide puppen hebben een nieuw baasje gevonden. Langstokhaar Duitse Kennel vom Haus Jera.
SEO Zoekmachine Optimalisatie
Duitse Herder Kennel Oet de Poeteriƫ.
De uitslagen voor de open klasse: Voor Zoscha en Anouk helaas een disk op het VP. 1e plaats Jumping voor Zoscha en 2e plaats voor Anouk. You are here: Home. Skip to content. Copyright 2019 Duitse Herder Kennel Oet de Poeteriƫ.
backlink
Kaukasische Owcharka-Hoeve Hoogland.
De schouderhoogte bij reuen is minimaal 65 cm en bij teven 62 cm.Men geeft de voorkeur aan honden met een schouderhoogte van 70 cm.De Kaukasische herder heeft een grove rechte haren en een goed ontwikkelde onder vacht.Ze worden gefokt in verschillende nuances wolfsgrauw met lichte tot roodachtige schakering.
Search
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk.
thyssenkrupp
Duitse Herder.
Aanmelden door Lid. Vraag en antwoord. vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen.
Luchtballonvaart
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
Indien je een Duitse Herder voor herplaatsing aan wil bieden dan kunnen we deze kosteloos vermelden op deze website. Duitse Herder kennel. Wij plaatsen hieronder enkel Duitse Herder kennels die aangesloten zijn en fokken volgens de reglementen van de Duitse Herder rasvereniging VDH of SV!
goochelaar inhuren

Contacteer ons