wolfsgrauwe duitse herder kennel
 
v. Casalin.
Uit elk nest houden we voor onszelf 1 of 2 pups. Hoewel wij geloven dat de Duitse herder de mooiste hond ter wereld is, moeten wij als fokker, ondanks het prachtige uiterlijk van onze honden, altijd proberen de honden objectief de beoordelen in vergelijking met de rasstandaard en onze eigen doelstellingen. Op deze manier kunnen we de eventuele tekortkomingen ontdekken, de oorzaken daarvan achterhalen en de kwaliteit van onze Duitse herders weer verbeteren. Helaas ontwikkelen sommige getalenteerde pups die we zelf uit een nestje aanhouden zich niet zoals we hadden verwacht en gehoopt. Vaak ligt het maar aan de kleinste dingetjes die voor de meeste liefhebbers van een fijne hond helemaal niet erg of van belang zijn. Als fokker echter hebben wij ons een doel gesteld om te proberen voortdurend het ras te verbeteren en kunnen we alleen verder werken met de beste honden die we hebben gefokt en moeten we dus regelmatig keuzes maken, daarom hebben we af en toe een jonge hond te koop.
Rasstandaard.
Oudduitse Herder Kennel van de Victory. Rasstandaard van de Oudduitse Herder. De Oudduitse Herder is een mooie, imposante, krachtige hond met een uitstraling van intelligentie en schoonheid. Ondanks de grootte is zijn gang moeiteloos en trots. De Oudduitse Herder is goed in verhoudingen gebouwd tot een harmonieus geheel.
Oudduitse Herder Kennel Van Ingha's' Erf.
Terugkomdag januari 2013. Oudduitse Herder Kennel Van Ingha's' Erf. Wederom nieuwe fotos! Geplaatst op juli 29, 2014 door ingeplatte. Zie Pups 2014! Categorieën: Uncategorized Een reactie plaatsen. Geplaatst op juli 18, 2014 door ingeplatte. Het heeft even geduurd, maar op de pagina Pups 2014 staan weer een aantal nieuwe fotos!
Illiot van Kahinzoe Duitse herder Kennel van KaHinZoe.
Zijn bijzondere wolfsgrauwe kleur zien we erg sterk terugkomen in zijn nakomelingen. Vererft complete zonen. Groot mid.krachtige reu, mooi grauw/bruine kleur. Goede reuen-kop, Goede schoft met lichte knik. Afvallende croupe, Goede hoekingen. 4e plaats ZG 28/06/2015. Duitse herder Kennel van KaHinZoe All Rights Reserved.
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. duitse herder pups. duitse herder pups langhaar. mechelse herder pups. oud duitse herder pups. oud duitse herder. mechelse duitse herder pups. mooie duitse herder pups. langharige duitse herder pups. Heel Marktplaats 87 resultaten voor duitse herder pups. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 43.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
De kop, de snuit, de rug van de oren alsook de voorkant van de ledematen hebben een korte en rechte vacht. De hals heeft manen die de borst bereiken. De beharing is langer op de achterste ledematen gaande tot aan het spronggewricht en een dichte broek vormend op het achtwerk. Tinten zwart met kastanje, verguld kastanje, rood-bruin, wolfsgrauw, zilver en crème zijn even gewenst als tinten rood, donkerbruin, blauw of zwart. De neus, de randen van de oogleden en de lippen zijn donkerzwart. De Oudduitse herder moet altijd de indruk geven langer dan hoog te zijn.
pup Zuidpark.
In haar werk kenmerkt zij zich door haar keiharde beet en bewakingsdrift aangeboren. Sociaal is zij zeker, maar het is heel goed te merken dat zij afstamt uit de wat hardere werklijnen van de duitse herder Bernd Lierberg. Het is natuurlijk geen toeval dat haar broers allemaal werkzaam zijn als diensthond bij de politie. Door omstandigheden is Dolly helaas niet KNPV gecertificeerd maar zij bezit wel alle eigenschappen om dit door te vererven, want degene die haar bij KNPV aan het werk gezien hebben tijdens trainingen waren razend enthousiast vooral het bijtwerk. Ook heeft Dolly bewezen in het IPO gebeuren haar mannetje te staan. Zij heeft 6mnd in Duitsland getraint! Haar bewakingsdrift en volle beet is ook daar niet ongemerkt voorbijgaan. De afstamming van Dolly's' vader Arcos fan de Nijhe, was van Louis Janssen uit Dinxperloo. Arcos is een zeer scherpe dominante reu met een geweldige beet en bewakingsdrift. Later is deze reu verhuist naar kennel Sandokan in Groningen.
Kennel.
Dietmar Reer, 57 jaar, Kennel vom" Schöntal." Voorgedragen door Harry Nordkamp tijdens diens interview van maart 2010. Allereerst mijn dank aan Harrie Nordkampvoor zijn voordracht mij te interviewen, Harrie bedankt. Voorafgaande aan het interview wilde ik ook graag even het volgend kwijt.Jammer vind ik nog steeds de kloof tussen de zogenaamde africhters" en kynologen" ik haat deze tegenstellingen, want voor mij zijn we toch allen liefhebbers van de Duitse Herder?
DH kennel Of Somarshouse.
Certificaat van Fokniveau. uitslag Elleboogdysplasie onderzoek Ringo-Max. uitslag Heupdysplasie onderzoek Ringo-Max. rug, heup en elleboog fotos. Paco van Hamersslag. Welkom bij Duitse Herder kennel of Somarshouse! Ton Ramos Voorstraat 27 4681AC Nieuw-Vossemeer 06 252 200 37 / 0167 852 186 info@somarshouse.nl.
Ontstaan.
Max van Aubel, keurmeester van Duitse herdershonden, mijn eerste Duitse herder. Deze hond is helaas op straat doodgereden. Door de jaren heen heb ik verschillende herders gehad, zowel voor tentoonstelling als africhtingswedstrijden. Een bekende hond uit die tijd was Eras van het Broek Tom. Eras van het Broek Tom Sch.H.3, V.H.3 en Wilma vom Haus Alwine met pups. wedstrijd Zonhoven met Eras van het Broek Tom. In 1973 heb ik mijn kennelnaam Vom" Haus Sevens" aangevraagd bij de K.U.S.H. Ik heb toen mijn eerste nestjes Duitse herders gefokt uit lijnen die eerder geschikt waren voor tentoonstellingen, ondanks ik met de vaderhond Eras van het Broek verschillende jaren goed heb meegedraaid op africhtings wedstrijden, zowel in de V.V.D.H, V.D.H. Alhoewel dat de honden die ik had in die tijd allemaal zwartbruin of zwartgeel waren, is mijn voorliefde overgeslagen naar de mooi gebouwde WOLFSGRAUWE werkhond. Na mijn jaarlijkse bezoeken aan de Duitse Bundessieger-Prfungen en de W.U.S.V. kampioenschappen, stond mijn besluit vast: ik wilde en zou mezelf toeleggen op het fokken van mooi gebouwde wolfsgrauwe werkhonden, die geschikt zouden zijn voor de wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Ook was mijn betrachting en nog steeds honden te fokken die minimaal in K.KL.

Contacteer ons