wolfsgrauwe duitse herder kennel
 
Start.
Op deze website vind u de informatie over onze duitse herders en gefokte duitse herders. Onze honden zijn voor het IPO en KNPV programma geschikt. Wij fokken volgens de normen van Raad van Beheer en VDH. vereniging voor liefhebers van duitseherders honden. KENNEL VAN DE BORKSERANCH.
Verhuur Tenten
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
2 december om 0220.: Mijn Duitse herder faya heeft 17-10 6 mooie pups gekregen. Ik heb nog 1 reu en 2 teefjes beschikbaar. Ze mogen vanaf 12-12 het nest verlaten.Faya en ook de vader hebben een prima stamboom en zijn HD vrij en ED normaal.
esta
Pupinfo.
Oudduitse Herder Kennel Leffact." Anouk D-Day van Liemershof. Dalton vom Hexenbrauk. In de eerste week van april is Anouk D-Day van Liemershof gedekt door Dalton vom Hexenbrauk. Deze combinatie heeft een verwantschapscoefficient van 035%. Voor meer informatie zie de website van de fokker www.kennelvanleffact.nl. Op 8 juni jl. is Anouk D-Day bevallen van 2 prachtige pups. Beide puppen hebben een nieuw baasje gevonden. Langstokhaar Duitse Kennel vom Haus Jera.
gps locatie
Wie weet er een goede! Duitse Herder fokker HondenForum.
20 januari 2011 om 2217: wijzigen. ik vind de wolfsgrauwe duitse herders ook prachtig tegenover de gwn. hier nog een link zij fokken duitse herders en border colli's' beiden werklijn. daar komt onze jongste border van, nu valt mijn frank pas. deze duitsers hebben geen kromme ruggen ale voor zover ik ze al gezien heb. 21 januari 2011 om 0904: wijzigen. Zojuist even de eerste combinatie van de Moezenbulte met haar besproken en ze is dol enthousiast! Ik laat nog wel weten wat ze besloten heeft haha! Angela en Michel 3 doggies. 21 januari 2011 om 1050: wijzigen. Oh wat leuk! Ik ben heel erg benieuwt! Laat even weten nog. Mireillevdw 3 doggies. 21 januari 2011 om 1104: wijzigen. Die honden van de kennel van de Moezenbulte zijn echt prachtig!
auto opkoper
King Ra'Zac' Wolfsgrauwe Werklijn Duitse HerdersKing Ra'Zac.'
lening aanvragen
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Mama is een black tann, en papa is een wolfsgrauwe duitse herder en beiden hebben een super rechte rug en de heupen zijn niet doorgezakt beide aanwezig er zijn 3 reutjes 1 zwart, 1 black. Mooie Duitse Herder pups uit top combinaties. Twee nesten duitse herders te koop. Ouders in kennel aanwezig.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen. Wij adviseren u enkel een pup te nemen bij.
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
Indien je een Duitse Herder voor herplaatsing aan wil bieden dan kunnen we deze kosteloos vermelden op deze website. Duitse Herder kennel. Wij plaatsen hieronder enkel Duitse Herder kennels die aangesloten zijn en fokken volgens de reglementen van de Duitse Herder rasvereniging VDH of SV!
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Geschreven op 15-09-2017 1402.: Met Bro Cookies Inc Next Generation hopen we een nieuwe, gezonde generatie Duitse Herders LH te kunnen gaan fokken. Hij is, net als zijn broer George, een geweldig fijne vriend. Kerngezond, recht van lijf en leden met een super vriendelijk karakter. We zijn ontzettend blij met hem en hopen dat hij nog heel lang deel blijft uitmaken van onze roedel. Lees verder over Bro F.C.I. Nest 2017 Runa. Geschreven op 24-05-2017 2053.: Wij verwachten in de eerste week van juni de pups van Runa en Bear. Runa verwacht een groot nestje daarom kunnen we nog enkele reserveringen aannemen. Zowel Bear als Runa zijn zeer sociale honden. Super vriendelijk met een mooie will to please. Hun pups zullen vast en zeker uitgroeien tot hele fijne gezinshonden met hopelijk een mooi breed hoofd, flinke bone en gemiddeld groot. Wij verwachten in elk geval de sable kleur maar black tan en ook solid black is mogelijk. Deze pups krijgen een stamboom afstammingsbewijs Oudduitse Herder van de NVBK. Lees verder over Nest 2017 Runa. Geschreven op 24-05-2017 2050.: Cookies Inc Utopia zoals ze voluit heet. De dochter van Raven en Jones is inmiddels uitgegroeit tot een prachtige, wolfsgrauwe dame.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Kennel Chien de la ProlingÃe Zwitserse Witte en OudDuitse Herders. Duitse Herder Club Nederland. Duitse Herder Club Nederland is de rasvereniging voor fokkers en liefhebbers van de Oudduitse Herder Duitse Herder Langstokhaar om kennis/liefhebberij voor dit ras te bevorderen. Streven is erkenning door de RvB.

Contacteer ons