wolfsgrauwe duitse herder kennel
 
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
In die tijd werd er met name gefokt op karaktereigenschappen en niet zo zeer op het uiterlijk. Aan het einde van de 19 e eeuw is daar verandering in gekomen, toen is de Duitse herdershondenvereniging ontstaan en toen werd ieder type vacht en kleur aanvaard. Oudduitse herder pups. Wanneer je op zoek bent naar een Oudduitse herder pup, is het goed om te kijken waar je je hond gaat kopen. Er zijn fokkers in binnen en buitenland waar je terecht kunt voor Oudduitse herder pups. De meeste fokkers hebben een eigen website waarop je meer informatie kunt vinden over de fokker en de ouders van de pups. Als er een nestje wordt gepland, staat dat vaak op de website en daarvoor kun je je aanmelden. Als je interesse hebt in een Oudduitse herder pup, kan de fokker je vragen om een keer op bezoek te komen. Een goede fokker wil graag weten waar een pupje terecht gaat komen. Daarnaast zullen ze je ook vragen stellen om een beeld te krijgen van je gezinssituatie. Het is voor hen van belang dat je de tijd hebt voor de Oudduitse herderpups en hem niet de hele dag in de kennel buiten laat.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Al onze Duitse Herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en h. Duitse Herder pups te koop. Al onze Duitse Herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Bij elke Duitse Herder pup krij. 10 september 2020. Duitse herder Dekreu. Staat ter dekking; STORM von HAMYAR Prachtige zwart-bruine reu. UV VZH IPO 3 Aangekeurd voor levensduur. HD A, ED vrij. LüW 0 Rug DNA profiel vastgelegd DM Vrij Storm komt uit een super bloedlijn. V: VA Pacco vom Langenb. Staat ter dekking; STORM von HAMYAR Prachtige zwart-bruine reu. UV VZH IPO 3 Aangekeurd v. Staat ter dekking; STORM von HAMYAR Prachtige zwart-bruine reu. UV VZH IPO 3 Aangekeurd voor levensduur. HD A, ED vrij. 7 september 2020. Puppies Duitse herder X Hollander kruising verwacht. In de eerste week van September verwacht onze lieve Duitse herder Loes weer een nestje. Loes is onze gezinshond. Ze kan goed met kinderen overweg en heeft een algeheel sociaal karakter. Loes is een zeer intelligente hond. Loes is een stokhaar Duitse herder met ST.
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
Daarna is het speelkwartier, en dan even allemaal met de bazin knuffelen, dan vallen we daar vanzelf in slaap! Alle pups gewogen afgelopen dinsdag. 9 stuks wegen 1500 gram, 2 stuks 1750 gram en 1 wolfsgrauwe teef weegt 2000 gram.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
irrimas Ierse Terriers en Duitse herders.
Jackie is een prachtige wolfsgrauwe Duitse herder. Ze is heel lief en sociaal en een echte werkhond. Jacky is in opleiding voor politiehond speuren en zoeken en dit vind ze fantastisch. We zijn ontzettend gek op honden en heel af en toe fokken we een.
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
Indien je een Duitse Herder voor herplaatsing aan wil bieden dan kunnen we deze kosteloos vermelden op deze website. Duitse Herder kennel. Wij plaatsen hieronder enkel Duitse Herder kennels die aangesloten zijn en fokken volgens de reglementen van de Duitse Herder rasvereniging VDH of SV!
King Ra'Zac' Wolfsgrauwe Werklijn Duitse HerdersKing Ra'Zac.'
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
De Oud Duitse Herder. Wij Connie Peter wonen met onze kanjers van kinderen Jelle Hessel op het platteland in Nijkerkerveen. Naast onze herders hebben wij ook Duitse doggen Maine Coons. Onze honden verblijven voornamelijk in en om ons huis, wij hebben geen kennelhonden al worden ze wel bekend gemaakt met zowel een bench als een kennel zodat het geen onnodige stress voor ze geeft wanneer ze hier toch tijdelijk in verblijven.
Duitse Herder pups te koop Duitse Herder kennel / Belgisch fokker Woefkesranch.
Albumlijst Laatste upload Laatste commentaar Meest bekeken Best beoordeeld Mijn favorieten Zoek. Duitse Herder pups te koop Duitse Herder kennel / Belgisch fokker Woefkesranch. Home Gallerij nlVerkochte hondenfrChiots venduensold dogsdeverkaufte Hunde Rassen die wij nog verkopen. Duitse Herder pups te koop Duitse Herder kennel / Belgisch fokker.

Contacteer ons